Επιλέξτε Page

FACEBOOK

Τουρισμός – Τοπική Ανάπτυξη

Ο Καιρος

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ»

ΕΛΛΑΔΑ 2.0

ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

Διεξαγωγή έρευνας στο πλαίσιο εκπόνησης του Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων

ΣΧΕΔΙΑ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΒΑΚ

ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ

Αρχική » Αρχική » Αρνητικά τα αποτελέσματα των τεστ για COVID-19, όλου του υπολοίπου προσωπικού του Δήμου Μαρκοπούλου, που εξετάστηκε χθες Δευτέρα 7-9-2020

Αρνητικά τα αποτελέσματα των τεστ για COVID-19, όλου του υπολοίπου προσωπικού του Δήμου Μαρκοπούλου, που εξετάστηκε χθες Δευτέρα 7-9-2020

08.09.2020 | Αρχική, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ                                                              Μαρκόπουλο, 8/9/2020

ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

Μ Ε Σ Ο Γ Α Ι Α Σ

 

Αρνητικά τα αποτελέσματα των τεστ για COVID-19, όλου του υπολοίπου προσωπικού του Δήμου Μαρκοπούλου, που εξετάστηκε χθες Δευτέρα 7-9-2020.

 

Αγαπητοί Συμπολίτες,

Αρνητικά είναι τα αποτελέσματα των τεστ για COVID-19, όλου του υπολοίπου προσωπικού (150 άτομα) του Δήμου Μαρκοπούλου, που εξετάστηκε χθες Δευτέρα 7-9-2020.

Με γνώμονα την προστασία της δημόσιας υγείας και ακολουθώντας όλα τα προβλεπόμενα πρωτόκολλα, ο Δήμος Μαρκοπούλου οργάνωσε και πραγματοποίησε χθες με δικά του έξοδα, εξέταση για Covid-19 σε όλο το προσωπικό που εργάζεται στο κεντρικό κτίριο (Δημαρχείο), στην Κοινωνική Υπηρεσία, στο ΚΕΠ, στην Τεχνική Υπηρεσία, στην Υπηρεσία Δόμησης, στη δημοτική Πλαζ, στην Υπηρεσία Ύδρευσης και στο Δημοτικό Υποκατάστημα στο Πόρτο Ράφτη.

Με τα παραπάνω χαρμόσυνα αποτελέσματα, ολοκληρώθηκε πλέον η αποτύπωση της πραγματική εικόνας της εξάπλωσης στο σύνολο του προσωπικού του Δήμου μας.

Ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση σε όσους συναδέλφους νόσησαν και ανακοινώνουμε την πλήρη επαναλειτουργία των Υπηρεσιών του Δήμου μας.  

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

 

0 Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

24-3-2024 «ΤΡΑΓΟΥΔΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΠΑΓΓΕΛΛΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ»

14-20/3 OSCAR WINNERS WEEK