Επιλέξτε Page

Αρχική » Ενημέρωση » ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ ΤΕΣΤ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ ΤΕΣΤ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

15.05.2020 | Δελτία Τύπου, Ενημέρωση

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ                                                              Μαρκόπουλο, 15/5/2020

ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ                                              

Μ Ε Σ Ο Γ Α Ι Α Σ

 

 

ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ ΤΕΣΤ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

 

Την Τετάρτη 13/5/2020 τα αρμόδια κλιμάκια του ΕΟΔΥ επισκέφθηκαν τον Δήμο μας, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με το τμήμα της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου μας. Η δράση υλοποιήθηκε εντός τριών ημερών προκειμένου να καλύψει το σύνολο των υπαλλήλων του Δήμου Μαρκοπούλου.

Στόχος της εν λόγω δράσης είναι να πραγματοποιηθούν προληπτικά τεστ για τον κορονοϊό σε εργαζομένους του Δήμου, οι οποίοι εκτίθενται περισσότερο σε επαφή με το κοινό.

Το πρόγραμμα μοριακών ελέγχων πραγματοποιείται στο αμφιθέατρο «Ιατρού Μαρία Πίντζου» του Δημαρχείου Μαρκοπούλου όπου θα ελεγχθούν στο σύνολο οι εργαζόμενοι του Δήμου μας.

Εντός των τριών ημερών θα κληθούν να κάνουν το προληπτικό τεστ υπάλληλοι του Δήμου που εργάζονται στις Κοινωνικές Δομές, την Καθαριότητα, την Πολιτική Προστασία, τη Δημοτική Αστυνομία, των ΚΑΠΗ, την Τεχνική Υπηρεσία, τα ΚΕΠ, την Ύδρευση, στο γραφείο Παιδείας, στις Διοικητικές Υπηρεσίες κ.ο.κ. Σημειώνεται ότι ο αριθμός των ελέγχων είναι προκαθορισμένος από τον ΕΟΔΥ.

Ο Δήμαρχος Μαρκοπούλου, Κωνσταντίνος  Δ. Αλλαγιάννης ευχαρίστησε τον Υφυπουργό Υγείας, Βασίλη Κοντοζαμάνη για την αποστολή του κλιμακίου του ΕΟΔΥ στον Δήμο μας. Επανέλαβε τις διευκρινήσεις της πολιτείας ότι δεν υπάρχει ανησυχία για κανέναν από τους Δήμους.

Επεσήμανε επίσης ότι ο Δήμος μας βρίσκεται σε επαγρύπνηση και σε στενή συνεργασία με όλους τους αρμόδιους φορείς. Προτίθεται μάλιστα, να διεκδικήσει και την πραγματοποίηση νέου ελέγχου σε ευπαθείς ομάδες και εργαζόμενους.

Ευχαριστούμε το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ που επισκέφθηκε τον Δήμο μας, την Αντιδήμαρχο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού & Κοινωνικής Πρόνοιας, Μένη Βαμποράκη, την Προϊσταμένη του Τμήματος Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου μας και όλους τους υπαλλήλους που συμμετείχαν στην οργάνωση της  δράσης !!

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Covid19

Διεξαγωγή έρευνας στο πλαίσιο εκπόνησης του Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων

Krav Maga

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”

ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ

ΚΕΠ

EUROPE