Επιλέξτε Page

Αρχική » Ενημέρωση » ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

16.04.2020 | Δελτία Τύπου, Ενημέρωση

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ                                                                   ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ: 16-4-2020

Ν.Π.Δ.Δ.
«ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ
ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ Μ Ε Σ Ο Γ Α Ι Α Σ

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

«Το Πάσχα αυτό παίρνουμε ουσιαστικά δώρα που αποδεικνύουν την αγάπη προς το Συνάνθρωπο!

Στον δύσκολο καιρό που διανύουμε όλοι μας οφείλω να τονίσω και να αναδείξω την έμπρακτη προσφορά Αγάπης κάποιων συνανθρώπων μας, τους οποίους από τα βάθη της καρδιάς μου και στα πλαίσια της θεσμικής μου ιδιότητας,  ευχαριστώ ιδιαίτερα για την προσφορά τους στο ΝΠΔΔ Λιμενικό Ταμείο Μαρκοπούλου:

  1. Την επιχείρηση “CUBA LIBRE BEACH BAR” που εδρεύει στη παραλία της ΕΡΩΤΟΣΠΗΛΙΑΣ για την ευγενική προσφορά  750 προστατευτικών μασκών μιας χρήσεως, με την δυνατότητα για ακόμη περαιτέρω μελλοντική ενίσχυση.
  2. Την Δ.Μ., η οποία επιθυμώντας να διατηρήσει την ανωνυμία της δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο Μαρκοπούλο και η οποία έραψε και προσέφερε με δικά της υλικά 100 επαναχρησιμοποιούμενες μάσκες με ειδικό ύφασμα .
  3. Το τμήμα “Κοπτικής- Ραπτικής” του ΝΠΔΔ Βραυρώνιος και ιδιαίτερα την δασκάλα κ. Αλεξάνδρα Μπουκουβάλα για τη συρραφή και προμήθεια 25 ειδικών υφασμάτινων επαναχρησιμοποιούμενων μασκών.

Οι  μάσκες αυτές θα διατεθούν  με αίσθημα ευγνωμοσύνης από το  Λιμενικό Ταμείο στις υπηρεσίες του δήμου που είναι στην πρώτη γραμμή της μάχης με τον ιό : την Υπηρεσία Καθαριότητας, την Κοινωνική  υπηρεσία, την Πολιτική Προστασία, καθώς και  στα τμήματα ασφαλείας που υποστηρίζουν το δήμο μας, το τμήμα του  Λιμενικού σώματος, της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής.

Αυτό το Πάσχα μοιραζόμαστε Φως και Αγάπη!

Καλή Ανάσταση σε όλους!!»

 

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Μαρκοπούλου,

Ευάγγελος Δημητρίου

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις» παρουσιάζει σε Α΄ προβολή τη «σκοτεινή» κωμωδία «THE BLACK BACHELOR» και την απολαυστική οικογενειακή ταινία «ΚΛΙΦΟΡΝΤ: Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΚΥΛΟΣ»

Το Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις» παρουσιάζει σε Α΄ προβολή τη «σκοτεινή» κωμωδία «THE BLACK BACHELOR» και την απολαυστική οικογενειακή ταινία «ΚΛΙΦΟΡΝΤ: Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΚΥΛΟΣ»

Διαβάστε Περισσότερα

Covid19

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2021 ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

9-15/12 BLACK BACHELOR

11-12/12 ΚΛΙΦΟΡΝΤ

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”

ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ

ΚΕΠ