Επιλέξτε Page

Follow us on Instagram

FACEBOOK

Τουρισμός – Τοπική Ανάπτυξη

Ο Καιρος

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ»

ΕΛΛΑΔΑ 2.0

ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

Διεξαγωγή έρευνας στο πλαίσιο εκπόνησης του Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων

ΣΧΕΔΙΑ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΒΑΚ

ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ

Αρχική » Δελτία Τύπου » Το Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου “ΑΡΤΕΜΙΣ” παρουσιάζει την ταινία – έκπληξη των 4 Όσκαρ “ΠΑΡΑΣΙΤΑ”, για 2η εβδομάδα την επίσης βραβευμένη με Όσκαρ ταινία “ΜΙΚΡΕΣ ΚΥΡΙΕΣ”, την περιπέτεια κιν. σχεδίων Α΄ προβολής “ΟΙ ΣΚΑΝΤΑΛΙΑΡΗΔΕΣ” και το ελληνικό αισθηματικό δράμα “ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ”

Το Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου “ΑΡΤΕΜΙΣ” παρουσιάζει την ταινία – έκπληξη των 4 Όσκαρ “ΠΑΡΑΣΙΤΑ”, για 2η εβδομάδα την επίσης βραβευμένη με Όσκαρ ταινία “ΜΙΚΡΕΣ ΚΥΡΙΕΣ”, την περιπέτεια κιν. σχεδίων Α΄ προβολής “ΟΙ ΣΚΑΝΤΑΛΙΑΡΗΔΕΣ” και το ελληνικό αισθηματικό δράμα “ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ”

11.02.2020 | Δελτία Τύπου, Ενημέρωση, Προβολές

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

Μ Ε Σ Ο Γ Α Ι Α Σ                                                                 Μαρκόπουλο, 11/2/2020

 

 

Το Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου ΑΡΤΕΜΙΣ παρουσιάζει την ταινία – έκπληξη των 4 Όσκαρ ΠΑΡΑΣΙΤΑ, για 2η εβδομάδα την επίσης βραβευμένη με Όσκαρ ταινία ΜΙΚΡΕΣ ΚΥΡΙΕΣ, την περιπέτεια κιν. σχεδίων Α΄ προβολής ΟΙ ΣΚΑΝΤΑΛΙΑΡΗΔΕΣ και το ελληνικό αισθηματικό δράμα ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

 

ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΚΥΡΙΕΣ

(Little Women)

 

Από Πέμπτη 13 έως και Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020

Προβολές: 5.50 μ.μ.

 

– ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΕ ΜΕ ΟΣΚΑΡ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΩΝ –

 

Σενάριο (βασισμένο στο ομώνυμο έργο της Louisa May Alcott)/Σκηνοθεσία: Greta Gerwig

Πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί: Saoirse Ronan, Emma Watson, Florence Pugh, Eliza Scanlen, Timothée Chalamet, Laura Dern, Louis Garrel, Chris Cooper, Meryl Streep και οι Tracy Letts, Bob Odenkirk, και James Norton.

Διεύθυνση Φωτογραφίας: Yorick Le Saux

Κοστούμια: Jacqueline Durran

Μουσική: Alexandre Desplat

Διάρκεια: 135 λεπτά

 

H ενήλικη πια και ανερχόμενη συγγραφέας Jo March, αναπολεί περιστατικά από τη συναρπαστική ζωή με τις αδελφές της Meg, Amy και Beth.

Το πολυδιαβασμένο κλασικό μυθιστόρημα της Louisa May Alcott, βρίσκει την ιδανική κινηματογραφική μεταφορά του από την ταλαντούχα δημιουργό Greta Gerwig (υποψήφια για Όσκαρ Σκηνοθεσίας για το περίφημο Lady Bird).

 

 

 

 

ΠΑΡΑΣΙΤΑ

 

Από Πέμπτη 13 έως και Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020

 

Προβολές: 8.15 μ.μ.

 

– ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΕ ΜΕ 4 ΟΣΚΑΡ –

ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ – ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑΣ – ΠΡΩΤΟΤΥΠΟΥ ΣΕΝΑΡΙΟΥ – ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΤΑΙΝΙΑΣ

ΧΡΥΣΟΣ ΦΟΙΝΙΚΑΣ (ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΑΝΝΩΝ 2019)

 

Σκηνοθεσία: Bong Joon Ho
Σενάριο: Bong Joon Ho, Jin Won Han
Πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί: Kang-ho Song, Sun-kyun Lee, Yeo-jeong Jo

Διάρκεια: 131 λεπτά

 

Κάθε νέα ταινία του Μπονγκ Τζουν-Χο είναι από μόνη της ένα γεγονός, αλλά για τα «Παράσιτα», η αναμονή ήταν ιδιαίτερα μεγάλη. Έχοντας δουλέψει την τελευταία δεκαετία σε διεθνείς παραγωγές (Snowpiercer και Okja), ο Μπονγκ επέστρεψε στην πατρίδα του για μια ταινία που είναι επικεντρωμένη στο σκηνικό της, αλλά πιο φιλόδοξη στην εκτέλεση της. Τα «Παράσιτα» δεν είναι απλά μια νέα ταινία, αλλά μια καινούρια αρχή για την ήδη πετυχημένη καριέρα του Μπονγκ Τζουν-Χο.

Ο σκηνοθέτης φρόντισε να μην αποκαλύψει πολλά πριν την πρεμιέρα της ταινίας, αλλά κατά μία έννοια, καμία προγενέστερη γνώση δε θα μπορούσε να μειώσει την εμπειρία των «Παράσιτων», όταν τη βλέπει κανείς για πρώτη φορά. Παντελώς απρόβλεπτη στην εξέλιξη της, η ταινία αντιστέκεται στην κατηγοριοποίηση και δεν ανήκει σε κανένα από τα υπάρχοντα είδη ταινιών. Ένα απολαυστικό μείγμα μαύρης κωμωδίας, κοινωνικού σχολιασμού, σάτιρας κι αγωνίας, τα “Παράσιτα” είναι μια ταινία που αρνείται να κατηγοριοποιηθεί σε κάποιο είδος ή ακόμα να συγκριθεί με οποιαδήποτε άλλη.

Το σχόλιο που κάνουν τα «Παράσιτα» για τη σύγχρονη κοινωνία είναι ιδιαίτερα καυστικό. Σε μια εποχή που η οικονομική πόλωση και η ανισότητα δε δείχνουν να υποχωρούν, πολλοί άνθρωποι νοιώθουν όλο και περισσότερο πιο απελπισμένοι, υπάρχει ο πειρασμός της καταφυγής σε απλές μονοδιάστατες λύσεις. Τα «Παράσιτα» είναι μια ειλικρινής αλληγορία για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε σ’ έναν κόσμο, όπου η συνύπαρξη γίνεται ολοένα και πιο δύσκολη να επιτευχθεί.

Μια οικογενειακή ιλαροτραγωδία, που απεικονίζει την αναπόφευκτη σύγκρουση, που επακολουθεί της γνωριμίας του μεγαλύτερου γιου μιας οικογένειας τεσσάρων ανέργων, με την ευκατάστατη οικογένεια των Παρκ. 

Η οικογένεια των Κιμ είναι αγαπημένη, αλλά είναι όλοι τους άνεργοι και το μέλλον τους διαγράφεται ζοφερό. Ο γιος της οικογενείας βρίσκει δουλειά ως καθηγητής ιδιαιτέρων κι ελπίζει επιτέλους σε σταθερό εισόδημα. Κουβαλώντας τις προσδοκίες όλης του της οικογένειας, πηγαίνει για συνέντευξη στο σπίτι των Παρκ- ιδιοκτητών μια διεθνούς εταιρίας πληροφορικής, για να συναντήσει την κυρία του σπιτιού. Μετά την πρώτη αυτή συνάντηση, ξεκινάει ένας χείμαρρος ατυχών συμβάντων.

 

 

 

 

ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

 

Από Πέμπτη 13 έως και Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020

 

Προβολές: 10.30 μ.μ.

 

Σκηνοθεσία: ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΑΚΟΣ

Σενάριο: CAGAN IRMAK

Διασκευή σεναρίου: ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΜΙΤΣΕΛΗΣ

Πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί: ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΡΜΕΝΗΣ, ΧΑΡΗΣ ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΜΙΤΣΕΛΗΣ, ΜΙΧΑΛΗΣ ΡΕΠΠΑΣ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΕΡΟΝΙΚΟΛΟΥ, ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΑΝΔΡΙΤΣΟΥ, ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥΜΟΥΡΗ, ΕΥΓΕΝΙΑ ΣΑΜΑΡΑ, ΟΛΓΑ ΔΑΜΑΝΗ, ΠΕΝΥ ΑΓΟΡΑΣΤΟΥ, ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΝΑΚΑ, ΣΠΥΡΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ, ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΑΝΤΟΥΛΑΣ, ΥΡΩ ΛΟΥΠΗ, ΣΑΚΗΣ ΝΤΑΝΤΟΥΛΑΣ

Διάρκεια: 111 λεπτά

 

Ο Γιάννης Παπαδάκος σκηνοθετεί τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και την Κατερίνα Γερονικολού σε μία ταινία για τις ανθρώπινες σχέσεις στην σύγχρονη κοινωνία, με άρωμα βινυλίου, γυρισμένη στις ομορφότερες γειτονιές της Αθήνας. 

O Πέτρος είναι ένας 35αρης επιτυχημένος σεφ και συλλέκτης βινυλίων, που ψάχνει τον εαυτό του σε εφήμερες σχέσεις και νυχτερινές εξορμήσεις. Η Ζωή είναι μία ρομαντική κοπέλα που σχεδιάζει και ράβει παιδικά κοστούμια και ενδιαφέρεται για μια σταθερή σχέση. Οι δύο κόσμοι τους θα τεθούν υπό αμφισβήτηση όταν θα συναντηθούν τυχαία σε ένα βιβλιοπωλείο στο κέντρο της Αθήνας. Ωστόσο ένας δυνατός έρωτας θα γεννηθεί και θα επηρεάσει τη ζωή τους. Για πάντα!

 

 

 

 

 

Για τους μικρούς μας φίλους, το Σαββατοκύριακο 15 και 16 Φεβρουαρίου 2020:

ΟΙ ΣΚΑΝΤΑΛΙΑΡΗΔΕΣ (Μεταγλωττισμένο – Α΄ Προβολής)

(The Elfkins)

 

Προβολές: 4.00 μ.μ. 

 

Σκηνοθεσία: Ούτε φον Μούνχοβ-Πολ

“Δανείζουν” τη φωνή τους οι ηθοποιοί: Βασίλης Μήλιος, Ζωή Ρηγοπούλου, Γιώργος Σκουφής, Στεφανία Φιλιάδη, Παναγιώτης Αποστολόπουλος, Γιάννης Στεφόπουλος, Χρήστος Θάνος, Μελίνα Κατσακούλη, Βίνα Παπαδοπούλου

Διάρκεια: 76 λεπτά

 

Σύμφωνα με έναν διάσημο γερμανικό θρύλο, τα σκανταλιάρικα ξωτικά της Κολονίας ήταν πλάσματα που βοηθούσαν τους τεχνίτες κρυφά τη νύχτα. Πριν από 200 χρόνια όμως, η κακόβουλη σύζυγος ενός ράφτη τα έδιωξε και αυτά έφυγαν για πάντα. Από τότε, οι Σκανταλιάρηδες κρύβονται στις μυστικές υπόγειες κατοικίες τους, όπου απαγορεύεται κάθε επαφή με τον κόσμο από πάνω, ειδικά με τους ανθρώπους.  

Μία μέρα όμως, η ζωηρούλα Έλφι, αποφασίζει να μην ανεχτεί άλλο αυτούς τους περιορισμούς. Μαζί με δύο φίλους της, τον Κιπ και τον Μπακ, σκαρφαλώνει στην επιφάνεια της γης, αποφασισμένη να βρει τον πραγματικό της προορισμό στη ζωή. Μετά από ξεκαρδιστικές περιπέτειες, η Έλφι πιάνει φιλίες με τον γκρινιάρη ζαχαροπλάστη Θίο και όλοι μαζί οι Σκανταλιάρηδες, καταλαβαίνουν ποιος είναι ο σκοπός τους στη ζωή: να βοηθάνε τους άλλους!

 

 

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 7 €

ΜΕΙΩΜΕΝΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ

ΠΑΙΔΙΑ, ΑΝΕΡΓΟΙ, ΦΟΙΤΗΤΕΣ, ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ , ΑΝΩ ΤΩΝ 65 & ΑΜΕΑ 5 €,

ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ 7 € ΤΑ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ

 

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ «ΑΡΤΕΜΙΣ»

DOLBY ST. SR

Γιαννάκη 5, Μαρκόπουλο

Τηλ.: 22990 23924

 

Σας ευχόμαστε καλές προβολές! 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

 

 

0 Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

30-31/3 FINAL 4

12-13-14-19-20-21/4 Έκθεση – Παζάρι χειροποίητου κοσμήματος

28/3-3/3 ΓΚΟΤΖΙΛΑ

28/3-3/3 KUNG FU PANDA 4