Αρχική » Ανακοινώσεις Φορέων » Ένωση Συλλόγων Γονέων Δήμου Μαρκοπούλου: Ανταλλακτικό παζάρι βιβλίου με αφορμή τη Διεθνή ημέρα “Χαρίζω ένα βιβλίο”

Ένωση Συλλόγων Γονέων Δήμου Μαρκοπούλου: Ανταλλακτικό παζάρι βιβλίου με αφορμή τη Διεθνή ημέρα “Χαρίζω ένα βιβλίο”

10.02.2020 | Ανακοινώσεις Φορέων, Ενημέρωση

ΘΕΜΑ: ΧΑΡΙΖΩ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ

 

Η Ένωση Συλλόγων Γονέων του Δήμου Μαρκοπούλου, με αφορμή τη Διεθνή ημέρα “Χαρίζω ένα βιβλίο”, διοργανώνει την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου ανταλλακτικό παζάρι βιβλίου για ηλικίες από 5 έως 85 ετών. H δράση θα λάβει χώρα στο 2ο Γυμνάσιο Μαρκοπούλου (Πόρτο Ράφτη), από τις 10.00 έως τις 14.00.

Για το λόγο αυτό, ζητάμε από τους μαθητές μας και τους γονείς τους, να προσφέρουν το βιβλίο ή τα βιβλία που έχουν διαβάσει και να τα ανταλλάξουν με άλλα την ημέρα της δράσης, εμπλουτίζοντας έτσι την αναγνωστική τους εμπειρία με ένα τρόπο ανέξοδο και γόνιμο.

Η συλλογή των βιβλίων θα γίνεται καθημερινά στα σχολεία του Δήμου μας, μέχρι και την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου. Οι μαθητές θα μπορούν να δίνουν τα προσφερόμενα βιβλία στους δασκάλους τους. Τα βιβλία θα πρέπει να είναι σε πολύ καλή κατάσταση (όχι σχισμένα, μουτζουρωμένα, γραμμένα κλπ).

Φέτος, με απόφαση της Ένωσης Συλλόγων Γονέων του Δήμου μας, μέρος  των βιβλίων θα σταλεί στην Ολλανδία για να εμπλουτίσει την βιβλιοθήκη του Ελληνικού σχολείου του Ρότερνταμ (https://greekschoolrotterdam.wordpress.com/ ).

Ελάτε λοιπόν να γεμίσουμε το σχολείο μας με το βουητό της γνώσης! ”Γιατί τα βιβλία είναι οι μέλισσες που μεταφέρουν τη γύρη της γονιμοποίησης από το ένα μυαλό στο άλλο.”

 

Με εκτίμηση,

Το ΔΣ της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Δήμου Μαρκοπούλου

enosisyllgonmark.blogspot.gr  –  [email protected]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ «FOOD EXPO Digital 2021»

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ «FOOD EXPO Digital 2021»

Στο ψηφιακό «περίπτερο» του Δήμου Μαρκοπούλου θα συμμετέχουν  Επιχειρήσεις Τροφίμων και Ποτών του Δήμου μας, προβάλλοντας τα εκλεκτής ποιότητας προϊόντα της τοπικής παραγωγής. Για δήλωση συμμετοχής, καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν στο τηλ.: 22990-20131 μέχρι τη Μεγάλη Δευτέρα 26 Απριλίου 2021.

Διαβάστε Περισσότερα

Covid19

O Δήμος Μαρκοπούλου γιορτάζει τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση 1821 – 2021

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”

ΚΕΠ