Επιλέξτε Page

Αρχική » Ενημέρωση » Με επιτυχία η επετειακή εκδήλωση της ΕΟΙ

Με επιτυχία η επετειακή εκδήλωση της ΕΟΙ

05.02.2020 | Ανακοινώσεις Φορέων, Ενημέρωση

 

 

Μαρκόπουλο, 4 Φεβρουαρίου 2020

 

Δελτίο Τύπου

Με επιτυχία η επετειακή εκδήλωση της ΕΟΙ

 

Απονεμήθηκαν τα διπλώματα στους 28 νέους προπονητές ιππασίας

 

 

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής η Επετειακή Εκδήλωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας.  Η φετινή χρονιά συμπίπτει με την συμπλήρωση 30 χρόνων από την ίδρυση της ΕΟΙ και με την ευκαιρία της επετείου η Ομοσπονδία τίμησε τα 12 ιδρυτικά σωματεία της, τον Ελληνικό Ιππικό Όμιλο, τον Ιππικό Όμιλο Αθηνών, τον Ιππικό Όμιλο Βορείου Ελλάδος, τον Ιππικό Όμιλο Τατοίου, τον Αττικό Όμιλο Ιππασίας, τον Ιππικό Όμιλο Βαρυμπόμπης, τον Ιππικό Όμιλο Καβαλάρης, τον Πανελλήνιο Ιππικό Όμιλο, τον Ιππικό Όμιλο Κεφαλαρίου, τον Αθλητικό Ιππικό Όμιλος Εκάλης, τον Ιππικό Όμιλο Βορείων Προαστίων και τον Ιππικό Όμιλο Θεσσαλονίκης.

O ΓΓΑ κ. Γ. Μαυρωτάς μαζί με τους αθλητές Α. Φουρλή και Π. Κουτσογιάννη

 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, κ. Γιώργος Μαυρωτάς, που απηύθυνε χαιρετισμό και ο νέος Δήμαρχος Μαρκόπουλου, κ. Κώστας Αλλαγιάννης, ο Βουλευτής ΝΔ κ. Διονύσης Χατζηδάκης, Μέλη της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, εκπρόσωποι αθλητικών ομοσπονδιών και στελέχη της ΓΓΑ.

Ο Πρόεδρος της ΕΟΙ, κ. Ι. Κούβελος με τη Δήμητρα Ελένη Παντεχάκη, αθλήτρια του παραντρεσάζ και την προπονήτρια της, κ. Μ. Γραμματικάκη

 

 

H Ελληνική ιππασία τίμησε και φέτος φορείς και εταιρείες χορηγούς της, καθώς και ιδιώτες που έρχονται αρωγοί στο πρόγραμμα της όλη την χρονιά, όπως τον Εθνικό της χορηγό, κ. Γ. Μυτιληναίο, τον Εθνικό δωρητή της κ. Π. Λιβανό, την Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου, το Δήμο Μαρκόπουλου, τις Εταιρίες InnovisPharma, Longines και Swatch Hellas, PremiuMares, Eurobank, τον Όμιλο Αντωνίου, την Ολυμπιακή Ζυθοποιία, την Duxiana, την Connoly, την Superfast Ferries, το Κοινωφελές Ίδρυμα Αθανασίου Κ. Λασκαρίδη, την TRM, τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών, την Εταιρεία Διεθνής Αθλητική, τη HERTZ, τη New Alert, την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης, το Holiday Inn Athens, την Sail La Vie, την Οινοποιία Αγγέλου, την Playmobil, καθώς και τον χορηγό Επικοινωνίας Cosmote TV.

Ο ΓΓΑ κ. Γ. Μαυρωτάς τιμάει τον Ιππικό Όμιλο Αθηνών στο πρόσωπο του κ. Δ. Λαμπαδάριου, πρώην Πρωταθλητή και μέλος του πρώτου ΔΣ της ΕΟΙ.

 

Ακόμη, η ΕΟΙ, βράβευσε τους αθλητές που τίμησαν το εθνόσημο με την συμμετοχή και προσφορά τους στην Εθνική Ομάδα, τους αθλητές που κέρδισαν μετάλλια στα ατομικά και ομαδικά αγωνίσματα των Βαλκανικών Πρωταθλημάτων στην Υπερπήδηση Εμποδίων, την Ιππική Δεξιοτεχνία και την Ιππική Αντοχή, τους Πρωταθλητές 2019 στα τρία ιππικά αθλήματα, τους Πρωταθλητές και Πολυνίκες Ομίλους και τους διακριθέντες αθλητές και σωματεία στο Τουρνουά Ανάπτυξης. Ακόμη απονεμήθηκαν τα διπλώματα στους 28 νέους προπονητές της Σχολής Προπονητών που ολοκληρώθηκε την περσινή χρονιά και διπλώματα στους νέους σχεδιαστές διαδρομών.

Την παρουσίαση της εκδήλωσης για άλλη μία χρονιά έκανε ο Γενικός Γραμματέας της ΕΟΙ, κ. Γιώργος Δημαράς, ενώ η Εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, όπου τυχερή αναδείχθηκε η κα Μυρτώ Εξακουστού, η οποία και έλαβε το γούρι του Οίκου Λαλαούνη.

 

Από το Γραφείο Τύπου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας

 

Από την παρουσία του Δημάρχου Μαρκοπούλου στην ετήσια εκδήλωση Ε.Ο.Ι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Covid19

2-8/12 Η ΓΑΛΛΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

2-8/12 Ο ΟΙΚΟΣ GUCCI

4-5/12 ΕΝΚΑΝΤΟ

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”

ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ

ΚΕΠ