Αρχική » Ενημέρωση » Με απόφαση της Περιφέρειας Αττικής ΟΛΑ τα Σχολεία στο Δήμο Μαρκοπούλου θα παραμείνουν κλειστά έως και τις 10 π.μ., σήμερα Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019, λόγω της κακοκαιρίας.

Με απόφαση της Περιφέρειας Αττικής ΟΛΑ τα Σχολεία στο Δήμο Μαρκοπούλου θα παραμείνουν κλειστά έως και τις 10 π.μ., σήμερα Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019, λόγω της κακοκαιρίας.

25.11.2019 | Αρχική, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση, Πολιτική Προστασία

Με απόφαση της Περιφέρειας Αττικής ΟΛΑ τα Σχολεία στο Δήμο Μαρκοπούλου θα παραμείνουν κλειστά έως και τις 10 π.μ., σήμερα Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019, λόγω της κακοκαιρίας.

 

Αγαπητοί Συμπολίτες,

Ο Δήμος Μαρκοπούλου σας ενημερώνει, ότι χθες Κυριακή 24/11/2019, πραγματοποιήθηκε Έκτακτη Συνεδρίαση του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας στο Δημαρχείο Μαρκοπούλου, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που επικρατούν στην περιοχή μας αυτή τη στιγμή.

 

Με απόφαση της Περιφέρειας Αττικής, σήμερα Δευτέρα 25/12/2019, ΟΛΑ τα Σχολεία της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, σε Μαρκόπουλο και Πόρτο Ράφτη, θα παραμείνουν κλειστά έως και τις 10 π.μ.

 

Ανάλογα με τις καιρικές εξελίξεις θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση για την σημερινή ημέρα.

 

Οι Παιδικοί Σταθμοί σε Μαρκόπουλο και Πόρτο Ράφτη, καθώς και ο Βρεφονηπιακός Σταθμός Μαρκοπούλου, θα λειτουργήσουν κανονικά.

 

Τα ΚΑΠΗ του Δήμου Μαρκοπούλου θα λειτουργήσουν κανονικά.

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ.

0 Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

30/10-30/11 ΕΚΘΕΣΗ ΑΣΚΤ

28/9 Έναρξη εγγραφών «Αθλητισμός και Πολιτισμός για Όλους»

Καλλιτεχνικά Τμήματα Πολιτισμού

Συνεχίζεται με σταθερά βήματα η πορεία της ομάδας των «Αλκοολικών Ανωνύμων» στο Μαρκόπουλο!

10-11 Πρόληψη – Τεχνητή Νοημοσύνη στις πρωκτολογικές παθήσεις

Διεξαγωγή έρευνας στο πλαίσιο εκπόνησης του Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων

ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ