Αρχική » Αρχική » Ξεκίνησε το 8ο Φθινοπωρινό Ανοιχτό Τουρνουά Σκακιού, μεταμορφώνοντας το Δημοτικό Πολυχώρο στο Πόρτο Ράφτη, σε αγωνιστικό «τερέν»

Ξεκίνησε το 8ο Φθινοπωρινό Ανοιχτό Τουρνουά Σκακιού, μεταμορφώνοντας το Δημοτικό Πολυχώρο στο Πόρτο Ράφτη, σε αγωνιστικό «τερέν»

21.11.2019 | Αρχική, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση

 

Το 8ο Φθινοπωρινό Ανοιχτό Τουρνουά Σκακιού Μαρκοπούλου – Πόρτο Ράφτη ξεκίνησε το Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019, με 18 σκακιέρες, που έχουν ήδη μεταμορφώσει το Δημοτικό Πολυχώρο στο Πόρτο Ράφτη, σε αγωνιστικό «τερέν».

Η αξιόλογη καθολική συμμετοχή, τόσο των έμπειρων σκακιστών του Ομίλου Σκακιού Πόρτο Ράφτη – Μαρκοπούλου, όσο κυρίως των νεότερων – σε εμπειρία – αθλητών και φίλων του αθλήματος, επιβεβαιώνει τη δυναμική και την αγάπη που επιφυλάσσει ο τόπος μας, για το «βασιλιά της στρατηγικής»!

Ο διπλός στόχος του Τουρνουά, για διεύρυνση του ενδιαφέροντος για το άθλημα και ανάδειξη της αξίας της ευγενούς άμιλλας, έχει ήδη κερδηθεί από το 2ο μόλις γύρο, αποδεικνύοντας περίτρανα, ότι όλοι μαζί, μπορούμε να κατακτήσουμε ακόμη υψηλότερους στόχους.

Ο Δήμος Μαρκοπούλου συγχαίρει τον Όμιλο Σκακιού Πόρτο Ράφτη – Μαρκοπούλου για την άψογη – μέχρι τώρα – διοργάνωση και προσκαλεί όλους τους φορείς της πόλης, σε αντίστοιχες πρωτοβουλίες.

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ «FOOD EXPO Digital 2021»

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ «FOOD EXPO Digital 2021»

Στο ψηφιακό «περίπτερο» του Δήμου Μαρκοπούλου θα συμμετέχουν  Επιχειρήσεις Τροφίμων και Ποτών του Δήμου μας, προβάλλοντας τα εκλεκτής ποιότητας προϊόντα της τοπικής παραγωγής. Για δήλωση συμμετοχής, καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν στο τηλ.: 22990-20131 μέχρι τη Μεγάλη Δευτέρα 26 Απριλίου 2021.

Διαβάστε Περισσότερα

Covid19

O Δήμος Μαρκοπούλου γιορτάζει τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση 1821 – 2021

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”

ΚΕΠ