Αρχική » Ενημέρωση » Σε διαρκή επικοινωνία και συνεργασία, βρίσκονται ο Δήμαρχος Μαρκοπούλου, κ. Κωνσταντίνος Αλλαγιάννης, και ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής, κ. Αθανάσιος Αυγερινός.

Σε διαρκή επικοινωνία και συνεργασία, βρίσκονται ο Δήμαρχος Μαρκοπούλου, κ. Κωνσταντίνος Αλλαγιάννης, και ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής, κ. Αθανάσιος Αυγερινός.

23.09.2019 | Δελτία Τύπου, Ενημέρωση

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ                                                              Μαρκόπουλο, 23/9/2019

ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ                                              

Μ Ε Σ Ο Γ Α Ι Α Σ

 

Από την συνάντηση του Δημάρχου Μαρκοπούλου Μεσογαίας, κ. Κωνσταντίνου Αλλαγιάννη με τον Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής, κ. Αθανάσιο Αυγερινό που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 20/9/2019.

 

Σε διαρκή επικοινωνία και συνεργασία, βρίσκονται ο Δήμαρχος Μαρκοπούλου, κ. Κωνσταντίνος Αλλαγιάννης, και ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής, κ. Αθανάσιος Αυγερινός.

 

Το αρμονικό κλίμα και η συνεχής επαφή της Διοίκησης του Δήμου μας με την Διοίκηση της Περιφέρειας αποδεικνύεται συνεχώς και συνεχίζεται, ώστε να επιφέρει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για τον τόπο μας.

Με εργατικότητα και μεθοδικότητα ο Δήμαρχος Μαρκοπούλου και τα μέλη της Διοίκησης, από την αρχή της ανάληψης των καθηκόντων τους, καταβάλλουν, με υπευθυνότητα, κάθε δυνατή προσπάθεια για να επιλυθούν τα προβλήματα του Δήμου μας και να αλλάξει η σελίδα της σύγχρονης ιστορίας του.

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Covid19

17/4 Ημερίδα Αλληλεγγύης στο Πόρτο Ράφτη για τη συγκέντρωση τροφίμων

O Δήμος Μαρκοπούλου γιορτάζει τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση 1821 – 2021

10/2 ΕΝΑΡΞΗ ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑΣ & ΤΕΣΤ ΠΑΠ

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”

ΚΕΠ