Αρχική » Ενημέρωση » Ορκωμοσία του νέου Δημάρχου και του Δημοτικού Συμβουλίου, στο Δήμο Μαρκόπουλου Μεσογαίας

Ορκωμοσία του νέου Δημάρχου και του Δημοτικού Συμβουλίου, στο Δήμο Μαρκόπουλου Μεσογαίας

02.09.2019 | Δελτία Τύπου, Ενημέρωση

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ                                                              Μαρκόπουλο, 2/9/2019

ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ                                              

Μ Ε Σ Ο Γ Α Ι Α Σ

 

 

Ορκωμοσία του νέου Δημάρχου και του Δημοτικού Συμβουλίου, στο Δήμο Μαρκόπουλου Μεσογαίας.

 

 

Σε κλίμα αισιοδοξίας και ενθουσιασμού τελέστηκε το πρωί του Σαββάτου 31 Αυγούστου 2019, η ορκωμοσία του Δημάρχου Μαρκόπουλου Μεσογαίας, κ. Κωνσταντίνου Αλλαγιάννη και των μελών του νέου Δημοτικού Συμβουλίου, που προέκυψε από τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2019.

Στην τελετή πρωτοστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ.κ. Νικόλαος, μαζί με τον Πρωτοσύγκελο της Ιεράς Μητρόπολης, κ.κ. Ιερόθεο, ο οποίος όρκισε τον Δήμαρχο με την παραδοσιακή διαδικασία και στη συνέχεια σύσσωμη η νέα Δημοτική Αρχή ορκίστηκε να υπηρετεί το Σύνταγμα, τους Νόμους και τον τόπο μας.

Η παρουσία συμπολιτών μας, στο Δημαρχείο Μαρκόπουλου, όπου έλαβε χώρα η ορκωμοσία, υπήρξε ιδιαίτερα μαζική, ενώ με την παρουσία τους τίμησαν, τον Δήμαρχο προσωπικά και τη νέα Δημοτική Αρχή, βουλευτές και εκπρόσωποι από όλο το φάσμα του πολιτικού κόσμου και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, οι Αρχές του Δήμου μας, μέλη τοπικών πολιτικών οργανώσεων, φορέων και συλλόγων, αλλά και εκπρόσωποι από το χώρο της υγείας, της εκπαίδευσης, του πολιτισμού και της άθλησης.

 

Ο Δήμαρχος, στην ομιλία του εξήρε την σημασία της ενότητας, της σκληρής δουλειάς και της συνεργασίας, για την επίλυση των κοινών μας προβλημάτων και για την άμεση αλλαγή σελίδας στον Δήμο μας, αλλαγή η οποία θα σημάνει την πρόοδο και την ανάπτυξή του, σε μια κοινωνία προοπτικής.

 

Μετά το πέρας της τελετής ορκωμοσίας, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να συγχαρούν από κοντά το Δήμαρχο Κωνσταντίνο Αλλαγιάννη και τα μέλη της Διοίκησης, απολαμβάνοντας παράλληλα ένα συμβολικό κέρασμα.

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ «FOOD EXPO Digital 2021»

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ «FOOD EXPO Digital 2021»

Στο ψηφιακό «περίπτερο» του Δήμου Μαρκοπούλου θα συμμετέχουν  Επιχειρήσεις Τροφίμων και Ποτών του Δήμου μας, προβάλλοντας τα εκλεκτής ποιότητας προϊόντα της τοπικής παραγωγής. Για δήλωση συμμετοχής, καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν στο τηλ.: 22990-20131 μέχρι τη Μεγάλη Δευτέρα 26 Απριλίου 2021.

Διαβάστε Περισσότερα

Covid19

O Δήμος Μαρκοπούλου γιορτάζει τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση 1821 – 2021

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”

ΚΕΠ