Επιλέξτε Page

Αρχική » Ενημέρωση » Ολοκληρώθηκαν για 7η συνεχή χρονιά οι Καλοκαιρινές Αθλητικές & Πολιτιστικές Ενασχολήσεις για παιδιά στον Δήμο Μαρκοπούλου!

Ολοκληρώθηκαν για 7η συνεχή χρονιά οι Καλοκαιρινές Αθλητικές & Πολιτιστικές Ενασχολήσεις για παιδιά στον Δήμο Μαρκοπούλου!

30.07.2019 | Δελτία Τύπου, Ενημέρωση

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ                                                              Μαρκόπουλο, 30/7/2019

ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ                                              

Μ Ε Σ Ο Γ Α Ι Α Σ

 

Ολοκληρώθηκαν για 7η συνεχή χρονιά οι Καλοκαιρινές Αθλητικές & Πολιτιστικές Ενασχολήσεις για παιδιά στον Δήμο Μαρκοπούλου!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αγαπητοί Συμπολίτες,

Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 26 Ιουλίου 2019, η 3η περίοδος, των Καλοκαιρινών Αθλητικών & Πολιτιστικών Ενασχολήσεων για τα παιδιά, συμπληρώνοντας την 7η συνεχή χρονιά, του θεσμού που διοργανώνεται από τον Δήμο Μαρκοπούλου και το Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος», στο Δημοτικό Στάδιο Μαρκοπούλου.

H ενασχόληση έλαβε χώρα στο Κλειστό Γυμναστήριο, στο Γήπεδο Ποδοσφαίρου, στη νέα Αίθουσα Γυμναστικής «Κωνσταντίνος Μαγγανάς» και στις νέες αίθουσες πολεμικών τεχνών και ενόργανης γυμναστικής  του Δημοτικού Σταδίου Μαρκοπούλου και συμμετείχαν σε αυτήν, 115 παιδιά ηλικίας 6-15 χρονών, χωρισμένα σε ηλικιακές ομάδες. Με την καθοδήγηση και επίβλεψη εξειδικευμένων καθηγητών φυσικής αγωγής και εκπαιδευτικών, συμμετείχαν σε αθλητικές δραστηριότητες όπως βόλεϊ, μπάσκετ, ποδόσφαιρο, στίβο ενόργανη & ρυθμική γυμναστική, μπάντμινγκτον και παραδοσιακούς χορούς. Ενώ, είχαν την ευκαιρία  να αναπτύξουν την εκφραστικότητά τους με τα μαθήματα εικαστικών και τα μαθήματα μουσικής, ακόμα και Μαθήματα Διαιτησίας στο Μπάσκετ!

Το καθημερινό τους πρόγραμμα περιλάμβανε τις παραπάνω αθλητικές και πολιτιστικές δραστηριότητες, όπως επίσης και ένα ελαφρύ γεύμα (χυμός και κρουασάν). Όλα τα παιδιά καλύφθηκαν ασφαλιστικώς μέσω ομαδικού ασφαλιστηρίου και έλαβαν ως δώρο, αναμνηστικό μπλουζάκι και καπελάκι.

Στο τελευταίο δεκαήμερο των Πολιτιστικών και Αθλητικών Δραστηριοτήτων, για φέτος, οι μικροί συμμετέχοντες, ετοίμασαν ένα ομαδικό κολλάζ, δημιουργώντας μια «ιδεοθύελλα» συναισθημάτων με τα πορτραίτα της ομάδας τους και καταγράφοντας σε μια ομαδική εικόνα, τις εμπειρίες, τα συναισθήματα και τις γνώσεις που αποκόμισαν από τη συμμετοχή τους στο Camp!

Η περίοδος ολοκληρώθηκε με παρουσίαση παραδοσιακών χορών, αλλά και ποικίλα αγωνιστικά παιχνίδια, σε κλίμα χαράς, ευγενούς άμυλας και ψυχαγωγίας!

Ευχαριστούμε θερμά τους Καθηγητές Φυσικής Αγωγής και τους υπεύθυνους της Καλλιτεχνικής Εκπαίδευσης, το προσωπικό του Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος», καθώς και όσους συνέβαλαν στην επιτυχία του προγράμματος!

Αποτελεί ιδιαίτερη χαρά για εμάς, το γεγονός ότι τα παιδιά ψυχαγωγήθηκαν, διασκέδασαν και γέμισαν δημιουργικά τον χρόνο τους. Ευχόμαστε καλό υπόλοιπο καλοκαιριού!

 

Ακολουθούν φωτογραφικά στιγμιότυπα:

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Covid19

Πρόγραμμα Αγωγής Υγείας για Παιδιά (3ο διαδικτυακό σεμινάριο)

Κάλεσμα συμμετοχών στην υπαίθρια έκθεση φωτογραφίας με τίτλο «Στιγμιότυπα, Πόρτο Ράφτη»

O Δήμος Μαρκοπούλου γιορτάζει τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση 1821 – 2021

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”

ΚΕΠ