Επιλέξτε Page

Follow us on Instagram

FACEBOOK

Τουρισμός – Τοπική Ανάπτυξη

Ο Καιρος

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ»

ΕΛΛΑΔΑ 2.0

ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

Διεξαγωγή έρευνας στο πλαίσιο εκπόνησης του Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων

ΣΧΕΔΙΑ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΒΑΚ

ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ

Αρχική » Ενημέρωση » Διθυραμβικές οι κριτικές και οι εντυπώσεις που απέσπασε η Συναυλία της Μουσικής Φιλαρμονικής Μαρκοπούλου, το Σάββατο 13 Ιουλίου 2019, στο Θέατρο Σάρας Μαρκοπούλου!

Διθυραμβικές οι κριτικές και οι εντυπώσεις που απέσπασε η Συναυλία της Μουσικής Φιλαρμονικής Μαρκοπούλου, το Σάββατο 13 Ιουλίου 2019, στο Θέατρο Σάρας Μαρκοπούλου!

15.07.2019 | Δελτία Τύπου, Ενημέρωση

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ                                                              Μαρκόπουλο, 15/7/2019

ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ                                              

Μ Ε Σ Ο Γ Α Ι Α Σ

  

Διθυραμβικές οι κριτικές και οι εντυπώσεις που απέσπασε η Συναυλία της Μουσικής Φιλαρμονικής Μαρκοπούλου, το Σάββατο 13 Ιουλίου 2019, στο Θέατρο Σάρας Μαρκοπούλου!

 

Αγαπητοί Συμπολίτες,

Το Σάββατο 13 Ιουλίου 2019, στο Θέατρο Σάρας Μαρκοπούλου, η Μουσική Φιλαρμονική Μαρκοπούλου, με την υποστήριξη της Κ.Δ.Ε.Μ., παρουσίασε μια εξαιρετική συναυλία- αφιερωμένη στο Ρετρό Τραγούδι, υψηλοτάτων προδιαγραφών και άρτιας τεχνικής δυσκολίας.

Συγκρινόμενη στα ίσα εκ του αποτελέσματος με καθαρά επαγγελματικές Φιλαρμονικές, η 65μελής μας Ορχήστρα, πάντα υπό την Μουσική Διεύθυνση του Αρχιμουσικού, κ. Γάσπαρη Μαμμά, παρέσυρε τους θεατές, που κατέκλυσαν από νωρίς το θέατρο Σάρας, σε ένα ανεπανάληπτο, νοσταλγικό, μουσικό ταξίδι.  Η νοσταλγική διάθεση και η δέουσα ατμόσφαιρα στην οποία έλαβε χώρα η Μουσική Παράσταση, συμπληρώθηκε με την παρουσία εξαιρετικών Χορευτών και Ηθοποιών, συνθέτοντας ένα διάβημα Τέχνης και Ακροθεάματος, στην ίσως, μέχρι σήμερα, αρτιότερη εμφάνιση της Μουσικής Φιλαρμονικής Μαρκοπούλου!

Ο ερμηνευτής κ. Θάνος Πολύδωρας, η πιανίστα και ερμηνεύτρια κα Κρινιώ Νικολάου και η καθηγήτρια φλάουτου της Φιλαρμονικής μας και ερμηνεύτρια, κα Εύη Μάζη, τραγούδησαν με περίσσεια «ψυχή», τα πιο αγαπημένα άσματα, μιας άλλης εποχής, απογειώνοντας μουσικά, την Παράσταση που βασίστηκε στις εξαίσιες ενορχηστρώσεις του, μαέστρου της Παλαιάς Φιλαρμονικής Κέρκυρας κ. Σπύρου Προσωπάρη, με την άδεια  του Αρχιμουσικού της Φιλαρμονικής ορχήστρας Ασπρόπυργου κ. Αθανασίου Μακρυνώρη, τους οποίους ο Μαέστρος μας, ευχαριστεί θερμά για την ευγενική παραχώρηση του ρεπερτορίου!

Μετά το τέλος της Παράστασης, Συγχαρητήρια εξέφρασαν στον Αρχιμουσικό και στους Συντελεστές οι Μαέστροι των Δημοτικών Φιλαρμονικών Ορχηστρών Κορωπίου, κ. Σωφρόνης, Θηβαίων κ. Ρίζος και Καλυβίων, κ. Κόλλιας, ο πρόεδρος του Ελληνικού Ερευνητικού Κέντρου Μουσικής, κ. Φραγκίστας και πλήθος θεατών, αλλά και γονέων μαθητών οι οποίοι φανερά συγκινημένοι, εξεπλάγησαν από το επίπεδο της ορχήστρας και την αγάπη των παιδιών για τη μουσική! Όπως, συμφώνησαν, μάλιστα, όλοι, τουλάχιστον σε όλη την Αττική, δεν έχει υλοποιηθεί ποτέ Συναυλία εφάμιλλου περιεχομένου και δυσκολίας, από καμία Φιλαρμονική Ορχήστρα και ιδιαίτερα από Ερασιτεχνική Φιλαρμονική Ορχήστρα Παιδιών!

Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για τον Δήμο Μαρκοπούλου, η εξαιρετική δουλειά που συντελείται στην Μουσική Φιλαρμονική Μαρκοπούλου, για την οποία συνεργάζονται με πρωτεργάτη τον Μαέστρο, κ. Γάσπαρη Μαμμά, οι Δάσκαλοι, κ.κ. Παναγιώτης Κολιαβασίλης, Εύη Μάζη, Αγγελική Παππά και Οδυσσέας Σύρμος καθώς και με αγόγγυστο μεράκι, το Διοικητικό Συμβούλιο της Φιλαρμονικής.

Σε όλους τους παραπάνω, μα πρωτίστως σε καθένα ξεχωριστά, τους μικρούς και μεγάλους Μουσικούς της Μ.Φ.Μ. που συμμετείχαν στην Συναυλία, αξίζει να αποδοθούν τα εύσημα για το μοναδικό αυτό αποτέλεσμα!

Είμαστε σίγουροι, μα και αποτελεί ευχή μας, η καλή και προσεγμένη δουλειά να συνεχιστεί, χαρίζοντας στον τόπο μας κι άλλες αντίστοιχες, υψηλού αισθητικού επιπέδου συγκινήσεις που μας κάνουν όλους υπερήφανους!

Τέλος, ευχαριστούμε και συγχαίρουμε από καρδιάς όλους, όσους προσέφεραν τρόφιμα και φάρμακα στις Κοινωνικές Δομές του Δήμου Μαρκοπούλου ανταποκρινόμενοι στο Κάλεσμα Προσφοράς του Δήμου Μαρκοπούλου!


ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ.

 

 

 

 

 

 

0 Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

30-31/3 FINAL 4

12-13-14-19-20-21/4 Έκθεση – Παζάρι χειροποίητου κοσμήματος

28/3-3/3 ΓΚΟΤΖΙΛΑ

28/3-3/3 KUNG FU PANDA 4