Επιλέξτε Page

Αρχική » Ενημέρωση » Συγκεκριμένα αποτελέσματα κάθε ημέρα, μετά την αναδιοργάνωση της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου Μαρκοπούλου!

Συγκεκριμένα αποτελέσματα κάθε ημέρα, μετά την αναδιοργάνωση της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου Μαρκοπούλου!

14.06.2019 | Δελτία Τύπου, Ενημέρωση

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ                                                              Μαρκόπουλο, 14/6/2019

ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ                                              

Μ Ε Σ Ο Γ Α Ι Α Σ

 

Συγκεκριμένα αποτελέσματα κάθε ημέρα, μετά την αναδιοργάνωση της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου Μαρκοπούλου!

 

Αγαπητοί Συμπολίτες,

Αυτή τη στιγμή, Παρασκευή μεσημέρι, πλήρως στελεχωμένα Συνεργεία Καθαριότητας με Μηχανήματα και Εξοπλισμό, βρίσκονται στις αυτοσχέδιες Χωματερές που δημιουργήθηκαν τους τελευταίους μήνες, στις περιοχές Καλός Γυαλός και Λόφος Καπετανέων στο Πόρτο Ράφτη, ξεκινώντας τον πλήρη καθαρισμό του Παραλιακού Μετώπου.

Καθ’ όλη την διάρκεια του Εορταστικού Τριημέρου, θα συνεχιστεί η εντατική προσπάθεια απομάκρυνσης των Απορριμμάτων από το Πόρτο Ράφτη, με την πραγματοποίηση, καθημερινών, εκτάκτων δρομολογίων των Απορριμματοφόρων!

Προς ενημέρωση των συμπολιτών μας, μετά τις εντατικές προσπάθειες, των τελευταίων είκοσι (20) ημέρων και αφού έγιναν οι αναγκαίες επισκευές σε σειρά οχημάτων, από σήμερα βρίσκονται πλέον σε πλήρη λειτουργία, τρία (3) Απορριμματοφόρα, δύο (2) Απορριμματοφόρα τύπου «μύλος», ένα (1) καινούριο Απορριμματοφόρο, τρία (3) Φορτηγά ανοιχτού τύπου, δύο (2) Φορτηγά μεταφοράς Σκαφών και δύο (2) Μηχανήματα Έργου τύπου JCB, τα οποία τις επόμενες 15-20 μέρες, προγραμματισμένα και οργανωμένα, θα αποκαθιστούν σταδιακά την καθαριότητα, στην περιοχή του Πόρτο Ράφτη.

Αγαπητοί Συμπολίτες,

Επειδή το ερχόμενο τριήμερο, αναμένεται να επισκεφτούν το Πόρτο Ράφτη, τουλάχιστον 80.000 Επισκέπτες και Εποχικοί Κάτοικοι, απευθύνουμε θερμή Παράκληση σε όλους, ώστε να τηρείται απαρέγκλιτα, ο Κανονισμός Καθαριότητας του Δήμου Μαρκοπούλου:

  • Συγκεκριμένα, τα Απορρίμματά μας, θα πρέπει να βρίσκονται σε δεμένες Σακούλες, οι οποίες θα αφήνονται, αυστηρώς, ΕΝΤΟΣ των Κάδων Απορριμμάτων! Εάν ο πλησιέστερος Κάδος είναι γεμάτος, παρακαλείστε να αναζητάτε τον αμέσως κοντινότερο άδειο Κάδο, προκειμένου εκεί να γίνεται, η εναπόθεση των Απορριμμάτων.
  • Επίσης, αφήνουμε τα σκουπίδια στους Κάδους, μετά τις 10 το βράδυ ή πολύ νωρίς το πρωί (μέχρι τις 7 π.μ.) κι όχι μέσα στην ημέρα, οπότε και θα παραμείνουν στον Κάδο για τουλάχιστον 10-12 ώρες, μέχρι την αποκομιδή τους, από τα επόμενα δρομολόγια των Απορριμματοφόρων.

Με την πολύτιμη συμβολή όλων μας, η Καθαριότητα στο Πόρτο Ράφτη, θα επιστρέψει ακόμη γρηγορότερα.

Καλό Εορταστικό Τριήμερο, σε όλες και όλους!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συναυλία Βασιλικής Νταντά στην Κεντρική Πλατεία Μαρκοπούλου

Συναυλία Βασιλικής Νταντά στην Κεντρική Πλατεία Μαρκοπούλου

Ο Δήμος Μαρκοπούλου και η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Μαρκοπούλου (Κ.Δ.Ε.Μ.), σας προσκαλούν στη συναυλία της Βασιλικής Νταντά, την Κυριακή 8 Αυγούστου 2021 και ώρα 9.00 μ.μ., στην Κεντρική Πλατεία Μαρκοπούλου.

Διαβάστε Περισσότερα

Covid19

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2021 ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

Η θεατρική παράσταση «Η Σοφολογιότατη»

Συναυλία-Βασιλικής-Νταντά-στην-Κεντρική-Πλατεία-Μαρκοπούλου

O Δήμος Μαρκοπούλου γιορτάζει τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση 1821 – 2021

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”

ΚΕΠ