Επιλέξτε Page

Αρχική » Ενημέρωση » O Δήμαρχος Μαρκοπούλου, Σωτήρης Ι. Μεθενίτης, για την Παραίτηση του Αντιδημάρχου Καθαριότητας, κ. Φάνη Σταμπέλου και την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με την αποκομιδή των απορριμμάτων, στην περιοχή του Πόρτο Ράφτη.

O Δήμαρχος Μαρκοπούλου, Σωτήρης Ι. Μεθενίτης, για την Παραίτηση του Αντιδημάρχου Καθαριότητας, κ. Φάνη Σταμπέλου και την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με την αποκομιδή των απορριμμάτων, στην περιοχή του Πόρτο Ράφτη.

29.05.2019 | Δελτία Τύπου, Ενημέρωση

        

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ   Μαρκόπουλο, 29/5/2019
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ    
ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ    
Μ Ε Σ Ο Γ Α Ι Α Σ    
Δ. ΣΩΤΗΡΙΟΥ 1,

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ, Τ.Κ.:19003

   
Γραφείο Δημάρχου

Τηλ: 22990-20121

Fax: 22990-24009

E-mail: [email protected]

 

   
   

 

 

O Δήμαρχος Μαρκοπούλου, Σωτήρης Ι. Μεθενίτης, για την Παραίτηση του Αντιδημάρχου Καθαριότητας, κ. Φάνη Σταμπέλου και την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με την αποκομιδή των απορριμμάτων, στην περιοχή του Πόρτο Ράφτη.

 

Η προ ολίγων ημερών υποβληθείσα ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ,του Αντιδημάρχου Καθαριότητας, κου Φάνη Σταμπελου, έγινε σήμερα ΑΠΟΔΕΚΤΗ ,εν όψει της απαράδεκτης κατάστασης, που έχει δημιουργηθεί, με την αποκομιδή των απορριμμάτων, στην περιοχή του Πόρτο Ράφτη !

Νέος Αντιδήμαρχος, θα οριστεί, το συντομότερο δυνατό! Όμως, εγώ τουλάχιστον, αισθάνομαι την ανάγκη ,να ζητήσω Συγγνώμη από τους κατοίκους του Πόρτο Ράφτη, που τηρούν τον Κανονισμό Καθαριότητας!

Και όλοι μας, θα προσπαθήσουμε ,δίπλα στο νεο Αντιδήμαρχο ,όσο πιο σύντομα γίνεται, να αποκαταστήσουμε ΣΥΝΟΛΙΚΑ, μια στοιχειώδη κανονικότητα ,στην διαδικασία αποκομιδής των Απορριμμάτων!
Ταυτόχρονα βέβαια ,για την επίτευξη αυτού  του στόχου, χρειάζεται ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ, η βοήθεια και η συνέργεια, των κατοίκων του Πόρτο Ράφτη ,με την αυστηρή εφαρμογή ,όσων προβλέπονται, από τον Κανονισμό Καθαριότητας !
Δεν πετάμε ,όπως δυστυχώς ,πολλοί ασυνείδητοι κάνουν και αποδεικνύεται από δεκάδες καταγγελίες και φωτογραφίες, ότι να ‘ναι, οπουδήποτε, δημιουργώντας διαρκώς, νέες ,μικρές χωματερές!

Υ.Γ: Η Δημοτική Αρχή, που εγκατέστησε στο συγκεκριμένο σημείο, τον Σταθμό Μεταφόρτωσης και όσοι έριχναν τα Σκουπίδια, στο χώρο των Λατομείων ,δηλητηριάζοντας τον υδροφόρο ορίζοντα της πόλης μας, για πολλές δεκαετίες, θα έπρεπε τουλάχιστον σήμερα, να σιωπούν!..

 

 

 

ο Δήμαρχος Μαρκοπούλου Μεσογαίας,

 

Σωτήρης Ι. Μεθενίτης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Covid19

ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”

ΚΕΠ

ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ

EUROPE