Επιλέξτε Page

FACEBOOK

Τουρισμός – Τοπική Ανάπτυξη

Ο Καιρος

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ»

ΕΛΛΑΔΑ 2.0

ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

Διεξαγωγή έρευνας στο πλαίσιο εκπόνησης του Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων

ΣΧΕΔΙΑ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΒΑΚ

ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ

Αρχική » Ενημέρωση » Η ευγενής άμιλλα και ο Αθλητισμός, αναδείχτηκαν νικητές στο 7ο Σχολικό Πρωτάθλημα του Δήμου Μαρκοπούλου!

Η ευγενής άμιλλα και ο Αθλητισμός, αναδείχτηκαν νικητές στο 7ο Σχολικό Πρωτάθλημα του Δήμου Μαρκοπούλου!

20.05.2019 | Δελτία Τύπου, Ενημέρωση

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ                                                                                           Μαρκόπουλο, 20/5/2018

ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

Μ Ε Σ Ο Γ Α Ι Α Σ

  

Η ευγενής άμιλλα και ο Αθλητισμός, αναδείχτηκαν νικητές

στο 7ο Σχολικό Πρωτάθλημα του Δήμου Μαρκοπούλου!

 

Αγαπητοί Συμπολίτες,

H ευγενής άμιλλα και ο Αθλητισμός, αναδείχτηκαν νικητές, για έβδομη συνεχόμενη χρονιά στο Σχολικό Πρωτάθλημα του Δήμου Μαρκοπούλου, που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, το διάστημα 17 – 18 Μαΐου 2019, στο Γήπεδο Ποδοσφαίρου και στο Κλειστό Γυμναστήριο του Δημοτικού Σταδίου Μαρκοπούλου, με την τιμητική τους φέτος να έχουν τα αθλήματα του Ποδοσφαίρου και του Μπάσκετ.

Ως διοργανωτές, ο Δήμος Μαρκοπούλου και το Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος», θέλουν να ευχαριστήσουν τις μαθήτριες και τους μαθητές, για τη συμμετοχή τους, όπως επίσης τους συνοδούς, τους διαιτητές, το προσωπικό του Ν.Π.Δ.Δ «ΒΡΑΥΡΩΝΙΟΣ» και ιδιαίτερα τους γυμναστές, τις γυμνάστριες και τους γιατρούς της διοργάνωσης.

Στο τέλος των αγώνων απονεμήθηκαν αναμνηστικά Διπλώματα σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν, Πλακέτες στα σχολεία και Έπαινοι τιμής ένεκεν, στους διαιτητές.

Η χαρά της συμμετοχής, το αθλητικό πνεύμα και η ευγενής άμιλλα, που επέδειξαν οι μαθητές στα δύο αγωνίσματα, μετέτρεψαν όλους τους αγωνιζόμενους σε αδιαμφισβήτητους νικητές των αγώνων, ανεξαρτήτως αριθμού «καλαθιών» και γκολ.

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ.

0 Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

17-3-2024 ΑΠΟΚΡΙΕΣ

17-3-2024 ΜΟΥΣΟΥΝΕΣ

14-20/3 OSCAR WINNERS WEEK

24-3-2024 «ΤΡΑΓΟΥΔΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΠΑΓΓΕΛΛΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ»