Επιλέξτε Page

Ο Καιρος

ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”

Εορτασμός 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση

Επετειακή έκδοση για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση

EUROPE

ΚΕΠ

Αρχική » Ενημέρωση » Σεμινάρια Α’ Βοηθειών, για τους Εργαζομένους του Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος», ώστε να μπορούν να αντιμετωπίσουν επείγοντα περιστατικά υγείας!

Σεμινάρια Α’ Βοηθειών, για τους Εργαζομένους του Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος», ώστε να μπορούν να αντιμετωπίσουν επείγοντα περιστατικά υγείας!

19.04.2019 | Δελτία Τύπου, Ενημέρωση

Ν.Π.Δ.Δ. ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ, ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ,                                              

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ                 

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ “ΒΡΑΥΡΩΝΙΟΣ”

Κεντρική Πλατεία Δημοσθένη Σωτηρίου

τηλ. 22990-20124, 20132

               Μαρκόπουλο, 19 Απριλίου 2019

                                                           

                                   

Σεμινάρια Α’ Βοηθειών, για τους Εργαζομένους του Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος», ώστε να μπορούν να αντιμετωπίσουν επείγοντα περιστατικά υγείας!

 

Τo ΝΠΔΔ «Βραυρώνιος» διοργανώνει για το Προσωπικό των Αθλητικών Εγκαταστάσεων, αλλά και των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών πιστοποιημένα, εκπαιδευτικά Σεμινάρια Α’ Βοηθειών.

Με γνώμονα την άποψη του Νομικού Προσώπου, ότι οι Εργαζόμενοι θα πρέπει να έχουν τις απαραίτητες γνώσεις, προκειμένου να αντιμετωπίσουν πιθανό, επείγον περιστατικό υγείας, τόσο στο Πρόγραμμα «Αθλητισμός και Πολιτισμός για Όλους», όσο και στους Παιδικούς Σταθμούς, υλοποιούνται τα Ειδικά Σεμινάρια, από πιστοποιημένους Εκπαιδευτές, στα οποία γίνεται εκτενής επίδειξη Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ) και ορθής χρήσης Απινιδωτή.

Οι πολύτιμες γνώσεις και η εξοικείωση με την άμεση αντιμετώπιση και διάσωση που προσφέρουν τα συγκεκριμένα σεμινάρια, τα οποία μάλιστα οδηγούν τους Εκπαιδευόμενους στην απόκτηση του Ευρωπαϊκού Διπλώματος Πρώτων Βοηθειών, αποτελούν ισχυρά εφόδια των Εργαζομένων και ενισχύουν την Ασφάλεια και την ολόπλευρη αρτιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών του Νομικού Προσώπου

Με εκτίμηση,

Η Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος»

 

Μπίλλυ Δρίτσα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ