Επιλέξτε Page

Αρχική » Ενημέρωση » Η Φιλαρμονική Μαρκοπούλου συμμετέχει στο Ετήσιο Εκπαιδευτικό – Ερευνητικό Πρόγραμμα «Σύγχρονη Μουσική Δημιουργία» του Κέντρου Σύγχρονης Μουσικής Έρευνας.

Η Φιλαρμονική Μαρκοπούλου συμμετέχει στο Ετήσιο Εκπαιδευτικό – Ερευνητικό Πρόγραμμα «Σύγχρονη Μουσική Δημιουργία» του Κέντρου Σύγχρονης Μουσικής Έρευνας.

01.04.2019 | Δελτία Τύπου, Ενημέρωση

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ                                                              Μαρκόπουλο, 1/4/2019

ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ                                              

Μ Ε Σ Ο Γ Α Ι Α Σ

 

Η Φιλαρμονική Μαρκοπούλου συμμετέχει στο Ετήσιο Εκπαιδευτικό – Ερευνητικό Πρόγραμμα «Σύγχρονη Μουσική Δημιουργία» του Κέντρου Σύγχρονης Μουσικής Έρευνας.

Αγαπητοί Συμπολίτες,

Ο Δήμος Μαρκοπούλου, σας ενημερώνει για την συμμετοχή της Μουσικής Φιλαρμονικής Μαρκοπούλου, μαζί με τη Φιλαρμονική του ΝΠΔΔ Σφηττός του Δήμου Κρωπίας, στο ετήσιο εκπαιδευτικό – ερευνητικό πρόγραμμα του Κέντρου Σύγχρονης Μουσικής Έρευνας: «Σύγχρονη Μουσική Δημιουργία».

Το 12μηνο ταξίδι των μικρών μουσικών, θα ολοκληρωθεί με την δημιουργία μικρής ορχήστρας πνευστών οργάνων, η οποία θα εκτελέσει πρωτότυπα έργα σύγχρονων Ελλήνων Συνθετών, τα οποία θα παρουσιαστούν σε ειδική Εκδήλωση.

Οι συμμετέχοντες, δεν θα έχουν μόνο την ευκαιρία να μαθητεύσουν και να γνωρίσουν το υψηλό επίπεδο του Κέντρου Σύγχρονης Μουσικής Έρευνας, αλλά θα αποκτήσουν δωρεάν ένα μουσικό όργανο, για να συνεχίσουν με αυτό την σπουδή τους, στον κόσμο της μουσικής.

Η τελετή έναρξης του προγράμματος θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συναυλιών του Ωδείου Αθηνών “Άρης Γαρουφαλής”, αυτό το Σάββατο, 6 Απριλίου 2019 στις 11 το πρωί (Διεύθυνση: Ρηγίλλης και Βασιλ. Γεωργίου Β΄17-19, Στάση Μετρό «Ευαγγελισμός»).

Στην Διεύθυνση των μουσικών έργων που θα εκτελέσουν οι μαθητές της Μουσικής Φιλαρμονικής Μαρκοπούλου, βρίσκεται ο Αρχιμουσικός της Φιλαρμονικής, κος Γάσπαρης Μαμμάς.

Ο Δήμος Μαρκοπούλου συγχαίρει την Φιλαρμονική Μαρκοπούλου και ιδιαίτερα, την Μουσικό και επιμελήτρια της συμμετοχής των παιδιών στο πρόγραμμα, κα Αγγελική Παππά, για την ευκαιρία που δίνεται στους μικρούς συμπολίτες μας, να διανθίσουν τις μουσικές τους γνώσεις, σε ένα συναρπαστικό, μουσικό ταξίδι.

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Covid19

2-8/12 Η ΓΑΛΛΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

2-8/12 Ο ΟΙΚΟΣ GUCCI

4-5/12 ΕΝΚΑΝΤΟ

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”

ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ

ΚΕΠ