Επιλέξτε Page

Αρχική » Ενημέρωση » Νέο Απορριμματοφόρο απέκτησε ο Δήμος Μαρκοπούλου!

Νέο Απορριμματοφόρο απέκτησε ο Δήμος Μαρκοπούλου!

08.03.2019 | Δελτία Τύπου, Ενημέρωση

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ                                                                                    Μαρκόπουλο, 8/3/2019

ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ                                              

Μ Ε Σ Ο Γ Α Ι Α Σ

 

Νέο Απορριμματοφόρο απέκτησε ο Δήμος Μαρκοπούλου!

 

Αγαπητοί Συμπολίτες,

Ένα νέο, καινούργιο και υπερσύγχρονο Απορριμματοφόρο Όχημα, απέκτησε ο Δήμος Μαρκοπούλου, το οποίο παραδόθηκε την Τετάρτη, 6η Μαρτίου 2019, στη Διεύθυνση Καθαριότητας του Δήμου Μαρκοπούλου, παρουσία του Αντιδημάρχου Καθαριότητας, Περιβάλλοντος και Ηλεκτροφωτισμού, κου Φάνη Σταμπέλου.

Το Όχημα αγοράστηκε με έξοδα του Δήμου Μαρκοπούλου και έρχεται να ενισχύσει περαιτέρω την Υπηρεσία Καθαριότητας !

Πρόκειται για Απορριμματοφόρο τύπου Πρέσας, χωρητικότητας 12m3, αντιρρυπαντικής τεχνολογίας, που πληροί, τις πιο αυστηρές προδιαγραφές, σύμφωνα με τις Ευρωπαϊκές Οδηγίες.

Διαθέτει ένα από τα πιο σύγχρονα Συστήματα Ασφαλείας, διασφαλίζοντας έτσι κατάλληλες συνθήκες εργασίας, για του εργαζόμενους Καθαριότητας.

Λαμβάνοντας υπόψιν τις διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες στον τομέα της Καθαριότητας του Δήμου μας, οι οποίες πολλαπλασιάζονται κατά τη θερινή περίοδο, ο Δήμος Μαρκοπούλου και η Υπηρεσία Καθαριότητάς του, σχεδιάζουν, οργανώνουν και υλοποιούν το πρόγραμμα καθαριότητας, εμπλουτίζοντας κατά το δυνατό, τον διαθέσιμο εξοπλισμό, με κυρίαρχο στόχο την προστασία της Δημόσιας Υγείας, καθώς και τη μείωση του κόστους καθαριότητας, το οποίο αυξάνουν, οι συνεχείς ανάγκες συντήρησης του μηχανολογικού εξοπλισμού.

Με πρόγραμμα, συνεχίζουμε να εμπλουτίζουμε τον στόλο του Δήμου μας, ώστε να προσφέρουμε την βέλτιστη εικόνα της πόλης μας, στους συμπολίτες μας, σε Μαρκόπουλο και Πόρτο Ράφτη!

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις» παρουσιάζει  σε Α΄προβολή τη ξεκαρδιστική ταινία κινουμένων σχεδίων «Οικογένεια Άνταμς 2»  και τη δραματική ταινία του Πέδρο Αλμοδόβαρ «Παράλληλες Μητέρες»

Το Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις» παρουσιάζει σε Α΄προβολή τη ξεκαρδιστική ταινία κινουμένων σχεδίων «Οικογένεια Άνταμς 2» και τη δραματική ταινία του Πέδρο Αλμοδόβαρ «Παράλληλες Μητέρες»

Το ανανεωμένο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις» παρουσιάζει σε Α΄ προβολή: την ταινία κινουμένων σχεδίων «Οικογένεια Άνταμς 2» και τη δραματική ταινία του Πέδρο Αλμοδόβαρ «Παράλληλες Μητέρες», από την Πέμπτη 28 Οκτωβρίου έως και την Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2021.

Διαβάστε Περισσότερα
Έκτακτη διακοπή υδροδότησης, αύριο Τρίτη 26/10/2021, σε περιοχές του Πόρτο Ράφτη λόγω αποκατάστασης βλάβης

Έκτακτη διακοπή υδροδότησης, αύριο Τρίτη 26/10/2021, σε περιοχές του Πόρτο Ράφτη λόγω αποκατάστασης βλάβης

Ο Δήμος Μαρκόπουλου Μεσογαίας σας ενημερώνει ότι λόγω αποκατάστασης βλάβης σε τροφοδοτικό αγωγό, θα υπάρξει διακοπή υδροδότησης στις περιοχές Χάβοσι, Μπαθίστα, Νάτσο, Αυλάκι και Κορώνη στο Πόρτο Ράφτη, αύριο Τρίτη 26/10/2021 κατά το διάστημα 11:00 π.μ. – 4:00 μ.μ.   

Διαβάστε Περισσότερα

Covid19

9/10 Εγκαίνια επετειακής εικαστικής έκθεσης «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 21»

TAINIES

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”

ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ

ΚΕΠ