ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ                                                              Μαρκόπουλο, 20/2/2019

ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ                                              

Μ Ε Σ Ο Γ Α Ι Α Σ

 

Με μεγάλη επιτυχία, στέφθηκε η Ημέρα Πρόληψης Σακχάρου και Χοληστερόλης, στον Δήμο Μαρκοπούλου!

Αγαπητοί Συμπολίτες,

Με την συμμετοχή περισσότερων από εκατόν πενήντα (150) δημοτών, ολοκληρώθηκε η Δράση Πρόληψης Σακχάρου και Χοληστερόλης, χθες Τρίτη, 19 Φεβρουαρίου 2019, στον προαύλιο χώρο του Κέντρου Υγείας Μαρκοπούλου.

Ο Δήμος Μαρκοπούλου, το Κέντρο Υγείας Μαρκοπούλου και η «Med Trust AE» προσέφεραν εντελώς δωρεάν μετρήσεις Σακχάρου και Χοληστερόλης, σε όλους τους δημότες, χάρις στην πολύτιμη συνδρομή της MedTrust! Η Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού & Κοινωνικής Πρόνοιας, κα Ζωή Γιαννάκη, εκ μέρους του Δήμου Μαρκοπούλου, εκφράζει τις θερμές τις ευχαριστίες, στον Γιατρό – Ειδικό Παθολόγο & Διευθυντή του Κέντρου Υγείας Μαρκοπούλου, κ. Σπύρο Σερλεμέ, καθώς και στον Διοικητικό Προϊστάμενου του Κέντρου Υγείας, κ. Χρήστο Γιαννάκη, για την παραχώρηση του χώρου και την συνολική συνδρομή τους, στην διεξαγωγή αυτής της σημαντικής πρωτοβουλίας, σε θέματα προαγωγής της υγείας!

Τα αποτελέσματα έχουν ήδη δοθεί στους εξεταζόμενους και είναι σημαντικό, που ανακαλύψαμε έγκαιρα, τρεις (3) περιπτώσεις συμπολιτών μας, με ιδιαίτερα υψηλές τιμές σακχάρου, που χρήζουν περαιτέρω ιατρικής παρακολούθησης και τους ευχόμαστε περαστικά.

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ.