Επιλέξτε Page

Αρχική » Ενημέρωση » «Φέρε ένα βιβλίο…Πάρε ένα βιβλίο!»: Μία δράση της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Δήμου Μαρκοπούλου, για την διεθνή ημέρα «Χαρίζω ένα βιβλίο», με ανταλλακτικό bazaar στο Πνευματικό Κέντρο Μαρκοπούλου!

«Φέρε ένα βιβλίο…Πάρε ένα βιβλίο!»: Μία δράση της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Δήμου Μαρκοπούλου, για την διεθνή ημέρα «Χαρίζω ένα βιβλίο», με ανταλλακτικό bazaar στο Πνευματικό Κέντρο Μαρκοπούλου!

13.02.2019 | Ανακοινώσεις Φορέων, Ενημέρωση

«Φέρε ένα βιβλίο…Πάρε ένα βιβλίο!»

Μία δράση της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Δήμου Μαρκοπούλου, για την διεθνή ημέρα «Χαρίζω ένα βιβλίο», με ανταλλακτικό bazaar στο Πνευματικό Κέντρο Μαρκοπούλου!

 

Οι Σύλλογοι Γ. & Κ. και Διδασκόντων του σχολείου μας, στηρίζουν ενεργά την διοργάνωση του ανταλλακτικού Bazaar παιδικού/νεανικού βιβλίου, μία πρωτοβουλία της Ένωσης Συλλόγων Γονέων του Δήμου Μαρκοπούλου, με αφορμή τη Διεθνή ημέρα “Χαρίζω ένα βιβλίο”, την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου, από τις 11.00 έως τις 14.00 .

Για το λόγο αυτό, ζητάμε από τους μαθητές μας, να προσφέρουν το βιβλίο ή τα βιβλία που έχουν διαβάσει και να τα ανταλλάξουν με άλλα (μέχρι 1-2 ανά μαθητή), εμπλουτίζοντας έτσι την αναγνωστική τους εμπειρία με ένα τρόπο ανέξοδο και γόνιμο.

 

ΣΥΛΛΟΓΗ ΒΙΒΛΙΩΝ

Η συλλογή των βιβλίων θα γίνεται καθημερινά στο σχολείο μας, μέχρι και την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου. Οι μαθητές θα μπορούν να δίνουν τα προσφερόμενα βιβλία στους δασκάλους τους σε ειδικό χώρο που θα τους υποδειχθεί. Τα βιβλία θα πρέπει να είναι σε πολύ καλή κατάσταση (όχι σχισμένα, μουτζουρωμένα, γραμμένα κλπ).

 

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Μέρος των βιβλίων θα διατεθεί στον Οργανισμό library4all, που ενισχύει σχολικές βιβλιοθήκες ανά την Ελλάδα με δράση και προσφορά και σε σχολεία του Δήμου Μαρκοπούλου, καθώς και στο Ειδικό Κατάστημα Κράτησης Νέων Αυλώνα.

Διότι, ένα βιβλίο μπορεί να σου αλλάξει τη ζωή!

 

ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

Κατά την ημέρα της δράσης, η συγγραφέας και εκπαιδευτικός, ιδρυτικό μέλος της library4all,  Κα Ελένη Γερουλάνου, θα είναι κοντά μας, ενώ 12.00 – 13.00, εμψυχωτής με τη βοήθεια των παιδιών, θα ζωντανέψει τις περιπέτειες του Ντεντέκτιβ Κλουζ.

 

Ελάτε λοιπόν να γεμίσουμε τη βιβλιοθήκη με το βουητό της γνώσης!

 

”Γιατί τα βιβλία είναι οι μέλισσες που μεταφέρουν τη γύρη της γονιμοποίησης από το ένα μυαλό στο άλλο.”

 

 

Ένωση Γονέων Μαρκοπούλου Αττικής

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συναυλία Βασιλικής Νταντά στην Κεντρική Πλατεία Μαρκοπούλου

Συναυλία Βασιλικής Νταντά στην Κεντρική Πλατεία Μαρκοπούλου

Ο Δήμος Μαρκοπούλου και η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Μαρκοπούλου (Κ.Δ.Ε.Μ.), σας προσκαλούν στη συναυλία της Βασιλικής Νταντά, την Κυριακή 8 Αυγούστου 2021 και ώρα 9.00 μ.μ., στην Κεντρική Πλατεία Μαρκοπούλου.

Διαβάστε Περισσότερα

Covid19

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2021 ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

Η θεατρική παράσταση «Η Σοφολογιότατη»

Συναυλία-Βασιλικής-Νταντά-στην-Κεντρική-Πλατεία-Μαρκοπούλου

O Δήμος Μαρκοπούλου γιορτάζει τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση 1821 – 2021

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”

ΚΕΠ