Επιλέξτε Page

Αρχική » Ενημέρωση » Ολοκληρώθηκε μετά από Εργασίες Μηνών,ο καθαρισμός του Ρέματος του Αγίου Γεωργίου, μήκους πέντε (5)! χιλιομέτρων, από τον Δήμο Μαρκοπούλου!

Ολοκληρώθηκε μετά από Εργασίες Μηνών,ο καθαρισμός του Ρέματος του Αγίου Γεωργίου, μήκους πέντε (5)! χιλιομέτρων, από τον Δήμο Μαρκοπούλου!

04.02.2019 | Δελτία Τύπου, Ενημέρωση

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ                                                              Μαρκόπουλο, 4/2/2019

ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ                                              

Μ Ε Σ Ο Γ Α Ι Α Σ

Ολοκληρώθηκε μετά από Εργασίες Μηνών,ο καθαρισμός του Ρέματος του Αγίου Γεωργίου, μήκους πέντε (5)! χιλιομέτρων, από τον Δήμο Μαρκοπούλου!

 

Αγαπητοί Συμπολίτες,

Ο Δήμος Μαρκοπούλου, σας υπενθυμίζει ότι φέτος, ξεκίνησε από νωρίς και εντατικά, όλες τις απαραίτητες προετοιμασίες για την πρόληψη και προστασία της πόλης, εν όψει του Χειμώνα. Έτσι, συνήψε και Σύμβαση για τον καθαρισμό πολλών Ρεμάτων και περιοχών, με προβλήματα απορροής όμβριων, με Χρήματα του Δήμου!

Στα πλαίσια αυτής της Σύμβασης, ο Ανάδοχος προβαίνει ήδη από τον Σεπτέμβριο του 2018, στον καθαρισμό Καναλιών και Ρεμάτων, όπως του τα ανέθεσε, η Επιβλέπουσα Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Μαρκοπούλου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά, ο Δήμος Μαρκοπούλου προέβη στον Καθαρισμό του Ρέματος του Αγίου Γεωργίου, στο σύνολό του και σε μήκος περίπου πέντε (5) χιλιομέτρων!!

Πρόκειται για ένα Ρέμα, το οποίο όπως φαίνεται και στον συνημμένο Χάρτη, επηρεάζει πολλές περιοχές όπως:

  1. Την Λεωφόρο Λαυρίου, από τα Καλύβια έως και την Διασταύρωση με το Σκοπευτήριο,
  2. Την περιοχή Ντάγλα και την περιοχή, περιμετρικά του Δημοτικού Σταδίου Μαρκοπούλου,
  3. Την περιοχή Μερέντας και την οδό Μυρρινούντος,
  4. Την περιοχή Ιπποδρόμου έως την οδό Μαρκοπούλου (Πυροσβεστική, και έως την συμβολή του ρέματος με την Λεωφόρο Πόρτο Ράφτη (Δοντάς).

 

Οι Υπηρεσίες του Δήμου Μαρκοπούλου, συνεχίζουν τον καθημερινό και συντονισμένο Αγώνα, ώστε η κατάσταση, σε όλες τις προβληματικές περιοχές, στις οποίες παρουσιάζονται πλημμυρικά φαινόμενα, μετά από έντονες βροχοπτώσεις, να εξομαλυνθεί!

Με ιδιαίτερη εκτίμηση,

ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας,

Περιβάλλοντος & Ηλεκτροφωτισμού,

 

Θεοφάνης Ν. Σταμπέλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις» παρουσιάζει  σε Α΄προβολή τη ξεκαρδιστική ταινία κινουμένων σχεδίων «Οικογένεια Άνταμς 2»  και τη δραματική ταινία του Πέδρο Αλμοδόβαρ «Παράλληλες Μητέρες»

Το Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις» παρουσιάζει σε Α΄προβολή τη ξεκαρδιστική ταινία κινουμένων σχεδίων «Οικογένεια Άνταμς 2» και τη δραματική ταινία του Πέδρο Αλμοδόβαρ «Παράλληλες Μητέρες»

Το ανανεωμένο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις» παρουσιάζει σε Α΄ προβολή: την ταινία κινουμένων σχεδίων «Οικογένεια Άνταμς 2» και τη δραματική ταινία του Πέδρο Αλμοδόβαρ «Παράλληλες Μητέρες», από την Πέμπτη 28 Οκτωβρίου έως και την Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2021.

Διαβάστε Περισσότερα
Έκτακτη διακοπή υδροδότησης, αύριο Τρίτη 26/10/2021, σε περιοχές του Πόρτο Ράφτη λόγω αποκατάστασης βλάβης

Έκτακτη διακοπή υδροδότησης, αύριο Τρίτη 26/10/2021, σε περιοχές του Πόρτο Ράφτη λόγω αποκατάστασης βλάβης

Ο Δήμος Μαρκόπουλου Μεσογαίας σας ενημερώνει ότι λόγω αποκατάστασης βλάβης σε τροφοδοτικό αγωγό, θα υπάρξει διακοπή υδροδότησης στις περιοχές Χάβοσι, Μπαθίστα, Νάτσο, Αυλάκι και Κορώνη στο Πόρτο Ράφτη, αύριο Τρίτη 26/10/2021 κατά το διάστημα 11:00 π.μ. – 4:00 μ.μ.   

Διαβάστε Περισσότερα

Covid19

9/10 Εγκαίνια επετειακής εικαστικής έκθεσης «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 21»

TAINIES

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”

ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ

ΚΕΠ