Επιλέξτε Page

Αρχική » Δελτία Τύπου » Η γιορτή Εγκαινίων της Έκθεσης Παιδικής Δημιουργίας, ήταν μια Γιορτή Πολιτισμού!

Η γιορτή Εγκαινίων της Έκθεσης Παιδικής Δημιουργίας, ήταν μια Γιορτή Πολιτισμού!

24.12.2018 | Δελτία Τύπου, Ενημέρωση

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ                                                              Μαρκόπουλο, 24/12/2018

ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ                                             

Μ Ε Σ Ο Γ Α Ι Α Σ

 

 

Η γιορτή Εγκαινίων της Έκθεσης Παιδικής Δημιουργίας, ήταν μια Γιορτή Πολιτισμού!

 

Αγαπητοί Συμπολίτες,

Το απόγευμα του Σαββάτου, 22 Δεκεμβρίου, το Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Μαρκοπούλου, στολίστηκε με τα Έργα των παιδικών τμημάτων Ζωγραφικής και Δημιουργικής Απασχόλησης του «Προγράμματος Αθλητισμός και Πολιτισμός για όλους», αλλά και τα Έργα του Τμήματος Ζωγραφικής Ενηλίκων και πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε από νωρίς το απόγευμα, για να θαυμάσει τις Δημιουργίες! 

Η Παιδική Χορωδία του Δήμου Μαρκοπούλου και η Χορωδία Κ.Α.Π.Η. του Δήμου Μαρκοπούλου, υπό την Διεύθυνση του Αρχιμουσικού, κου Ανδρέα Πυλαρινού, τραγούδησαν τα Κάλαντα των Χριστουγέννων, κλασικούς χριστουγεννιάτικους ύμνους, όπως το Ave Maria, ενώ η μεγάλη έκπληξη ήταν το ποίημα του Κ. Καβάφη, σε μελοποίηση Ανδρέα Πυλαρινού, που τραγούδησε, για πρώτη φορά, η Χορωδία Κ.Α.Π.Η. Μαρκοπούλου!

Με χαρά, κατάνυξη και ευχάριστο χριστουγεννιάτικο κλίμα, όλοι μαζί, ταξιδέψαμε μουσικά και εικαστικά, σε όμορφες διαδρομές!

Αξίζει ένα μεγάλο Μπράβο σε όλες και όλους τους συμμετέχοντες στην μεγάλη Γιορτή Εγκαινίων, αλλά, φυσικά, και στους Συμπολίτες μας που ανταποκρίθηκαν στο Κάλεσμα προσφοράς Τροφίμων για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου μας!

Υπενθυμίζουμε ότι η Έκθεση θα διαρκέσει μέχρι και την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2018 (εκτός επίσημων αργιών) και ώρες 10:00 π.μ. έως 1:00 μ.μ. !

 

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Covid19

2-8/12 Η ΓΑΛΛΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

2-8/12 Ο ΟΙΚΟΣ GUCCI

4-5/12 ΕΝΚΑΝΤΟ

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”

ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ

ΚΕΠ