Επιλέξτε Page

Αρχική » Ενημέρωση » Ζωγραφίζουμε τις Χριστουγεννιάτικες «Ευχές», στον εορταστικό Διαγωνισμό του Δήμου Μαρκοπούλου!

Ζωγραφίζουμε τις Χριστουγεννιάτικες «Ευχές», στον εορταστικό Διαγωνισμό του Δήμου Μαρκοπούλου!

28.11.2018 | Δελτία Τύπου, Ενημέρωση

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ                                                 Μαρκόπουλο, 28/11/2018

ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

Μ Ε Σ Ο Γ Α Ι Α Σ

 

 

Ζωγραφίζουμε τις Χριστουγεννιάτικες «Ευχές», στον εορταστικό Διαγωνισμό του Δήμου Μαρκοπούλου!

 

 

Όπως κάθε χρόνο, ο Δήμος Μαρκοπούλου, το Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος» και η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Μαρκοπούλου, προσκαλούν όλα τα παιδιά ηλικίας 4 έως 15 ετών, να ζωγραφίσουν τη δική τους Ευχή για τα φετινά Χριστούγεννα, σε μια κάρτα στολίδι!

Με τον εορταστικό αυτό Διαγωνισμό, που διοργανώνεται στο πλαίσιο του Προγράμματος «Αθλητισμός και Πολιτισμός για Όλους» του Ν.Π.Δ.Δ. «ΒΡΑΥΡΩΝΙΟΣ», σε συνεργασία με το Τμήμα Ζωγραφικής, θέλουμε οι μικροί μας φίλοι, να αφήσουν τη φαντασία τους ελεύθερη και να φιλοτεχνήσουν μια ζωγραφιά – «Ευχή» για τα φετινά Χριστούγεννα!

 

Προδιαγραφές Έργου: 

  • Η ζωγραφιά θα πρέπει να έχει τη μορφή ευχητήριας «κάρτας».
  • Το φύλλο σχεδίου θα πρέπει να είναι χαρτόνι ή χοντρό χαρτί, οποιουδήποτε χρώματος, διπλωμένο στη μέση σαν κάρτα και να έχει διαστάσεις έως 21 εκ. επί 30 εκ.
  • Τα υλικά που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε, είναι μαρκαδόροι, ξυλομπογιές, μολύβι, κολλάζ, μικτή τεχνική κ.α.
  • Η ζωγραφιά μπορεί να συνοδεύεται και από κείμενο.
  • Απαραιτήτως, στο πίσω μέρος της ζωγραφιάς – κάρτας, θα πρέπει να αναγράφεται το ονοματεπώνυμο του/της δημιουργού, καθώς επίσης η Τάξη και το Σχολείο του/της ή το Τμήμα του Προγράμματος «Αθλητισμός και Πολιτισμός για Όλους», με το οποίο συμμετέχει.

 

Για τους Δημιουργούς: 

Όλες οι κάρτες που θα συγκεντρωθούν, θα εκτεθούν για όλη την διάρκεια των εορταστικών ημερών στο «φουαγιέ» του Δημοτικού Κινηματοθέατρου Μαρκοπούλου “Άρτεμις”.

Τα είκοσι (20) καλύτερα έργα, θα δημοσιευτούν στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Μαρκοπούλου (www.markopoulo.gr), καθώς και σε όλες τις διαδικτυακές πλατφόρμες του Δήμου μας.

Τα έξι (6) καλύτερα, θα γίνουν πραγματικά στολίδια, που θα στολίζουν το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο της Κεντρικής Πλατείας του Δήμου μας.

Ένα (1) έργο θα διακριθεί ως η επίσημη ευχετήρια κάρτα του Δημάρχου Μαρκοπούλου και ο/η δημιουργός της, μαζί με την οικογένειά του/της, θα κερδίσουν ελεύθερη είσοδο στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις», για ολόκληρο το 2019!

Η απονομή των «επάθλων», θα πραγματοποιηθεί στην καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή του Δήμου, στην Κεντρική Πλατεία Μαρκοπούλου, την Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 12.00 μ. με 3:00 μ.μ.

 

Οι κάρτες θα παραλαμβάνονται μέχρι και την Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου 2018, στα Γραφεία του Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος», στον 2ο όροφο του Δημαρχείου Μαρκοπούλου ή στο Δημοτικό Υποκατάστημα στο Πόρτο Ράφτη, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες: 9.00 π.μ. – 3.00 μ.μ.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθυνθείτε στην υπεύθυνη του Τμήματος Ζωγραφικής και Δημιουργικής Απασχόλησης, κα Ευδοκία Μεθενίτη, στο τηλ. 22990-49121.

 

Αναμένουμε με αγωνία τις συμμετοχές σας!

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συναυλία Βασιλικής Νταντά στην Κεντρική Πλατεία Μαρκοπούλου

Συναυλία Βασιλικής Νταντά στην Κεντρική Πλατεία Μαρκοπούλου

Ο Δήμος Μαρκοπούλου και η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Μαρκοπούλου (Κ.Δ.Ε.Μ.), σας προσκαλούν στη συναυλία της Βασιλικής Νταντά, την Κυριακή 8 Αυγούστου 2021 και ώρα 9.00 μ.μ., στην Κεντρική Πλατεία Μαρκοπούλου.

Διαβάστε Περισσότερα

Covid19

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2021 ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

Η θεατρική παράσταση «Η Σοφολογιότατη»

Συναυλία-Βασιλικής-Νταντά-στην-Κεντρική-Πλατεία-Μαρκοπούλου

O Δήμος Μαρκοπούλου γιορτάζει τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση 1821 – 2021

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”

ΚΕΠ