Επιλέξτε Page

Αρχική » Ενημέρωση » Η Γιορτή Πουλιών στην Βραυρώνα, ήταν μια μέρα πραγματικού εορτασμού!

Η Γιορτή Πουλιών στην Βραυρώνα, ήταν μια μέρα πραγματικού εορτασμού!

08.10.2018 | Δελτία Τύπου, Ενημέρωση

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ                                                              Μαρκόπουλο, 8/10/2018

ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ                                              

Μ Ε Σ Ο Γ Α Ι Α Σ

 

 

Η Γιορτή Πουλιών στην Βραυρώνα, ήταν μια μέρα πραγματικού εορτασμού!

Αγαπητοί Συμπολίτες,

Την Κυριακή, 7 Οκτωβρίου 2018, πλήθος μικρών και μεγάλων, συνέρρευσαν για ακόμη μια χρονιά, στον Υγρότοπο Βραυρώνας, γιορτάζοντας μαζί με την Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία, την Ευρωπαϊκή Γιορτή των Πουλιών 2018!

Οι εκατοντάδες θεατές αλλά και ενθουσιώδεις μέτοχοι της Γιορτής, που προέρχονταν τόσο από τον Δήμο Μαρκοπούλου, όσο και από κάθε άκρη της Αττικής, ξεναγήθηκαν στις περιηγητικές διαδρομές του Υγρότοπου, παρατήρησαν πουλιά στην Παράκτια Ζώνη, θαύμασαν την υπαίθρια έκθεση Φωτογραφίας, εξασκήθηκαν σε δημιουργικές δραστηριότητες και φυσικά απελευθέρωσαν πουλιά, μαζί με τον Σύλλογο Προστασίας και Περίθαλψης Άγριας Ζωής ΑΝΙΜΑ.

Η εκδήλωση υλοποιείται από την Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία, σε συνεργασία με τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, τον Δήμο Μαρκοπούλου Μεσογαίας, την ΑΝΙΜΑ, τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής και το Αρχαιολογικό Μουσείο Βραυρώνας, στο πλαίσιο του Προγράμματος Προστασίας και Ανάδειξης Υγροτόπου Βραυρώνας.

Όλοι οι Φορείς και όλοι οι συμμετέχοντες, ανανεώνουμε το Ραντεβού μας, στην Ευρωπαϊκή Γιορτή Πουλιών 2019!

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις» παρουσιάζει  σε Α΄προβολή τη ξεκαρδιστική ταινία κινουμένων σχεδίων «Οικογένεια Άνταμς 2»  και τη δραματική ταινία του Πέδρο Αλμοδόβαρ «Παράλληλες Μητέρες»

Το Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις» παρουσιάζει σε Α΄προβολή τη ξεκαρδιστική ταινία κινουμένων σχεδίων «Οικογένεια Άνταμς 2» και τη δραματική ταινία του Πέδρο Αλμοδόβαρ «Παράλληλες Μητέρες»

Το ανανεωμένο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις» παρουσιάζει σε Α΄ προβολή: την ταινία κινουμένων σχεδίων «Οικογένεια Άνταμς 2» και τη δραματική ταινία του Πέδρο Αλμοδόβαρ «Παράλληλες Μητέρες», από την Πέμπτη 28 Οκτωβρίου έως και την Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2021.

Διαβάστε Περισσότερα
Έκτακτη διακοπή υδροδότησης, αύριο Τρίτη 26/10/2021, σε περιοχές του Πόρτο Ράφτη λόγω αποκατάστασης βλάβης

Έκτακτη διακοπή υδροδότησης, αύριο Τρίτη 26/10/2021, σε περιοχές του Πόρτο Ράφτη λόγω αποκατάστασης βλάβης

Ο Δήμος Μαρκόπουλου Μεσογαίας σας ενημερώνει ότι λόγω αποκατάστασης βλάβης σε τροφοδοτικό αγωγό, θα υπάρξει διακοπή υδροδότησης στις περιοχές Χάβοσι, Μπαθίστα, Νάτσο, Αυλάκι και Κορώνη στο Πόρτο Ράφτη, αύριο Τρίτη 26/10/2021 κατά το διάστημα 11:00 π.μ. – 4:00 μ.μ.   

Διαβάστε Περισσότερα

Covid19

9/10 Εγκαίνια επετειακής εικαστικής έκθεσης «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 21»

TAINIES

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”

ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ

ΚΕΠ