Επιλέξτε Page

Αρχική » Ενημέρωση » Εξασφαλίστηκε η φιλοξενία 276 παιδιών (94% των αιτήσεων) στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς Μαρκοπούλου!

Εξασφαλίστηκε η φιλοξενία 276 παιδιών (94% των αιτήσεων) στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς Μαρκοπούλου!

06.09.2018 | Ενημέρωση

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ                                                              Μαρκόπουλο, 6/9/2018

ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ                                              

Μ Ε Σ Ο Γ Α Ι Α Σ

Εξασφαλίστηκε η φιλοξενία 276 παιδιών (94% των αιτήσεων)

 στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς Μαρκοπούλου!

Αγαπητοί Συμπολίτες,

Ο Δήμος Μαρκοπούλου σας ενημερώνει, ότι την νέα Σχολική χρονιά 2018 -2019, διακόσια εβδομήντα έξι (276) παιδιά συνδημοτών μας (και όχι μόνο), θα φιλοξενούνται στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς Μαρκοπούλου και Πόρτο Ράφτη, καθώς και επτά (7) βρέφη στο βρεφικό τμήμα του νέου Βρεφονηπιακού Σταθμού.

Για άλλη μια χρονιά, ο Δήμος Μαρκοπούλου κατόρθωσε, οι αιτήσεις που υπεβλήθησαν να γίνουν αποδεκτές στην  συντριπτική πλειοψηφία τους, μετά την αξιολόγηση των κριτηρίων μοριοδότησης. Το ποσοστό της απορροφησιμότητάς των αιτήσεων, φτάνει το 94% για τους Παιδικούς Σταθμούς!

Μοναδική εξαίρεση αποτελεί το νεοϊδρυθέν Βρεφικό Τμήμα, του νέου Παιδικού Σταθμού, το οποίο ενέκρινε επτά (7) αιτήσεις από πολλαπλάσιο αριθμό, λόγω του γεγονότος, ότι το συγκεκριμένο τμήμα έχει δυναμικότητα επτά (7) θέσεων, οι οποίες όμως, καλύφθηκαν με αυστηρή τήρηση της μοριοδότησης προτεραιότητας, των αιτήσεων, στο σύνολό τους.

Καθώς ο βαθμός απορροφησιμότητας  των αιτήσεων, για άλλη μια χρονιά είναι πολύ υψηλός, νιώθουμε ικανοποίηση, γιατί το αποτέλεσμα δικαιώνει την σκληρή δουλειά και την προσπάθεια που καταβάλλεται μεθοδικά, τόσο από το σύνολο του Προσωπικού των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών, όσο και από την Δημοτική Αρχή, παρά τις εξαιρετικά αντίξοες, οικονομικές συνθήκες.

Ευχόμαστε καλή και δημιουργική, σχολική χρονιά στα παιδιά, στα στελέχη και στους εργαζόμενους, των Παιδικών μας Σταθμών!

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Covid19

Πρόγραμμα Αγωγής Υγείας για Παιδιά (3ο διαδικτυακό σεμινάριο)

Κάλεσμα συμμετοχών στην υπαίθρια έκθεση φωτογραφίας με τίτλο «Στιγμιότυπα, Πόρτο Ράφτη»

O Δήμος Μαρκοπούλου γιορτάζει τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση 1821 – 2021

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”

ΚΕΠ