Επιλέξτε Page

Ο Καιρος

ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”

Εορτασμός 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση

Επετειακή έκδοση για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση

Αρχική » Ενημέρωση » Με κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκε ο Αγιασμός, εν όψει της νέας Σχολικής Χρονιάς, στο Δημοτικό Υποκατάστημα Πόρτο Ράφτη.

Με κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκε ο Αγιασμός, εν όψει της νέας Σχολικής Χρονιάς, στο Δημοτικό Υποκατάστημα Πόρτο Ράφτη.

04.09.2018 | Ενημέρωση

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ                                                              Μαρκόπουλο, 4/9/2018

ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ                                              

Μ Ε Σ Ο Γ Α Ι Α Σ

 

Με κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκε ο Αγιασμός,

εν όψει της νέας Σχολικής Χρονιάς, στο Δημοτικό Υποκατάστημα Πόρτο Ράφτη.

Αγαπητοί Συμπολίτες,

 

Στο Δημοτικό Υποκατάστημα Πόρτο Ράφτη, χθες Τρίτη, 3 Σεπτεμβρίου 2018, τελέστηκε Αγιασμός εν όψει της νέας Εκκλησιαστικής και Σχολικής χρονιάς, με οικοδέσποινα την κα Ζωή Γιαννάκη, νέα Αντιδήμαρχο Πολιτισμού, Αθλητισμού και Κοινωνικής Πρόνοιας και Πολιτική Προϊστάμενη του Υποκαταστήματος.

Τον Αγιασμό τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Μαρκοπούλου Μεσογαίας, κ. Σωτήρης Μεθενίτης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Χρήστος Δρίτσας, οι δύο (2) Αντιδήμαρχοι (αλφαβητικά),  κ.κ. Βασίλης Μεθενίτης, Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Θεοφάνης Σταμπέλος, Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Ηλεκτροφωτισμού και Περιβάλλοντος, καθώς επίσης, o κ. Γιάννης Πολίτης, Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείο και της Κ.Δ.Ε.Μ., και ο κ. Τάσος Νικολακόπουλος, Δημοτικός Σύμβουλος όπως επίσης, και όλοι οι Υπάλληλοι του Δημοτικού Υποκαταστήματος.

 

Επίσης καλεσμένοι και παρόντες ήταν όλοι και όλες, οι Διευθυντές και οι Διευθύντριες των Σχολικών Μονάδων του Δήμου Μαρκοπούλου, πλην της κ. Αικ. Γιασεμάκη, η οποία όμως, συνεχάρη και μετέφερε τις ευχές της, τηλεφωνικώς στη νέα Αντιδήμαρχο.

 

Τον Αγιασμό τέλεσαν ο παπα – Γιάννης από τον Κουβαρά συνοδεία του παπα -Κωνσταντίνου από την Ενορία του Προφήτη Ηλία (Μπαθίστα) και του παπα-Σταμάτη από την Ενορία του Αγίου Ιωάννου Μαρκοπούλου.

 

Στον χαιρετισμό της, η νέα Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Κοινωνικής Πολιτικής, κα Ζωή Γιαννάκη αναφέρθηκε στις εργασίες, συντηρήσεις κι επισκευές στα σχολεία που πραγματοποιήθηκαν μέσα σε ενάμιση μήνα από την επίσημη ανάληψη των καθηκόντων της. Ειδική μνεία έκανε στην εργατικότητα και την αφοσίωση των Δημοτικών Υπαλλήλων και ιδιαίτερα των Υπαλλήλων που υπηρετούν στο Δημοτικό Υποκατάστημα. Επίσης, μαζί με τις θερμότερες ευχές της για μια δημιουργική σχολική χρονιά, η Αντιδήμαρχος προσέφερε ως δώρο στους Διευθυντές από ένα βιβλίο – ημερολόγιο.

 

Στην συνέχεια, χαιρετισμό απηύθυνε ο Δήμαρχος Μαρκοπούλου, κος Σωτήρης Μεθενίτης.

 

Το μπουφέ που ακολούθησε ήταν μια ευγενική προσφορά του Super Market «Σκλαβενίτης» και το κρασί, προσέφερε ο Δημοτικός Σύμβουλος, κος Τάσος Νικολακόπουλος.

 

Ευχόμαστε από καρδιάς, καλή σχολική χρονιά σε όλες και όλους !

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ