Επιλέξτε Page

Αρχική » Ενημέρωση » Άφθονο γέλιο, μας χάρισε η θεατρική Παράσταση «Όσο υπάρχουν άγγελοι», στο Θέατρο Σάρας Μαρκοπούλου!

Άφθονο γέλιο, μας χάρισε η θεατρική Παράσταση «Όσο υπάρχουν άγγελοι», στο Θέατρο Σάρας Μαρκοπούλου!

08.08.2018 | Ενημέρωση

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ                                                                      Μαρκόπουλο,  8/8/2018

ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ                                              

Μ Ε Σ Ο Γ Α Ι Α Σ

 

Άφθονο γέλιο, μας χάρισε η θεατρική Παράσταση

«Όσο υπάρχουν άγγελοι»,

στο Θέατρο Σάρας Μαρκοπούλου!

Αγαπητοί Συμπολίτες,

Άφθονο γέλιο, μέσα από το ευφάνταστο και ευφυέστατο σενάριο, προσέφερε απλόχερα στους θεατές, η Κωμωδία «Όσο υπάρχουν άγγελοι», η οποία πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα, 6 Αυγούστου 2018 και ώρα 9:00 το βράδυ, στο Θέατρο Σάρας Μαρκοπούλου.

Η Παράσταση των Γιώργου Βάλαρη – Στέλιου Παπαδόπουλου, σε σκηνοθεσία Γιώργου Ματαράγκα, μέσα από ανατροπές, κορυφώσεις, διλήμματα και πλούσια πλοκή, κατάφερε όχι μόνο να ψυχαγωγήσει τους εκατοντάδες θεατές, αλλά κατόρθωσε να αποτελέσει κίνητρο, για να σκεφτούμε όλοι διαφορετικά, τις ανθρώπινες σχέσεις.

Τον καλύτερο εαυτό τους έδωσαν, με πραγματικά ρεσιτάλ ερμηνείας, οι  πρωταγωνιστές: Τάσος Κωστής, Όλγα Πολίτου, Πέτρος Ξεκούκης, Γιώργος Ματαράγκας Ρέα Τουτουνζή και Ανδρομάχη Μαρκοπούλου.

Για άλλη μια φορά, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε εγκάρδια, όλους και όλες, όσοι ανταποκρίθηκαν, στο Κάλεσμα Προσφοράς Τροφίμων και Φαρμάκων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο και το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Μαρκοπούλου. Η σημαντική ποσότητα αγαθών που συγκεντρώθηκε και η αγάπη με την οποία οι Συμπολίτες μας προσφέρουν, αποτελεί για όλους εμάς, την κινητήρια δύναμη για να συνεχίζουμε !

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Covid19

2-8/12 Η ΓΑΛΛΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

2-8/12 Ο ΟΙΚΟΣ GUCCI

4-5/12 ΕΝΚΑΝΤΟ

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”

ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ

ΚΕΠ