Επιλέξτε Page

Follow us on Instagram

FACEBOOK

Τουρισμός – Τοπική Ανάπτυξη

Ο Καιρος

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ»

ΕΛΛΑΔΑ 2.0

ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

Διεξαγωγή έρευνας στο πλαίσιο εκπόνησης του Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων

ΣΧΕΔΙΑ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΒΑΚ

ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ

Αρχική » Ενημέρωση » Με τις απελπισμένες τις προσπάθειές της, ο κος Χάρης Κυνηγαλάκης και η Ένωση Γονέων Δήμου Σαρωνικού, δικαιώνει απολύτως τους ισχυρισμούς του Δημάρχου Μαρκοπούλου!

Με τις απελπισμένες τις προσπάθειές της, ο κος Χάρης Κυνηγαλάκης και η Ένωση Γονέων Δήμου Σαρωνικού, δικαιώνει απολύτως τους ισχυρισμούς του Δημάρχου Μαρκοπούλου!

23.07.2018 | Ενημέρωση

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ                                                                        Μαρκόπουλο, 23/7/2018

ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

Μ Ε Σ Ο Γ Α Ι Α Σ

 

Με τις απελπισμένες τις προσπάθειές της, ο κος Χάρης Κυνηγαλάκης και  η Ένωση Γονέων Δήμου Σαρωνικού, δικαιώνει απολύτως τους ισχυρισμούς του Δημάρχου Μαρκοπούλου!

 

Αγαπητοί Συμπολίτες,

 

Χειρότερος ψεύτης από τον απελπισμένο ψεύτη, δεν υπάρχει!

 

Στην απελπισμένη και θλιβερή προσπάθειά τους, να διαστρεβλώσουν πάλι την αλήθεια, ο κ. Χάρης Κυνηγαλάκης και τα υπόλοιπα μέλη της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Δήμου Σαρωνικού,  σήμερα 23 Ιουλίου 2018, δημοσίευσαν την υπ. Αρ. Πρωτ. 8531/18.7.2018, απαντητική επιστολή του Δημάρχου Σαρωνικού προς την Ένωση Γονέων Δήμου Σαρωνικού.

 

1.) Από το περιεχόμενο της επιστολής, όχι μόνο διαψεύδεται η αρχική δήλωση του κου Χάρη Κυνηγαλάκη, που υποστήριζε, αυτολεξεί, ότι ο Δήμος Σαρωνικού «έχει λάβει χρηματοδότηση ύψους 500.000 ευρώ από την Περιφέρεια Αττικής για την συντήρηση των Σχολικών Μονάδων», αλλά δικαιώνεται απερίφραστα, ο Δήμαρχος Μαρκοπούλου, Σωτήρης Ι. Μεθενίτης, ο οποίος, εξ αρχής, ήταν κάθετος στο γεγονός, ότι η Ένωση Γονέων Δήμου Σαρωνικού και ο Εκπρόσωπός της, με τις δηλώσεις τους, ολοφάνερα, έλεγαν και λένε ψέματα!

 

Τα χρήματα, σύμφωνα με το επίσημο έγγραφο, ΔΕΝ «έχουν ληφθεί», ΔΕΝ έχουν εκταμιευτεί και ΔΕΝ είναι έτοιμα, ώστε οι συντηρήσεις που προβλέπονται, να γίνουν άμεσα, όπως γίνεται σε όλους τους Δήμους, τώρα που τα σχολεία είναι κλειστά!

 

Αντίθετα, η Αλήθεια, που επιβεβαιώνεται για άλλη μια φορά, είναι ότι τα χρήματα ΔΕΝ υπάρχουν αυτή τη στιγμή, αλλά λαμβάνοντας υπόψιν τις δύο (2) διαδικασίες Ελέγχου που υπολείπονται και από τις οποίες πρέπει να περάσει ο σχετικός Φάκελος, για να εκταμιευθεί το ποσό, οι εργασίες προβλέπεται ότι θα ξεκινήσουν.. το νωρίτερο, όταν τα Σχολεία θα είναι ήδη σε κανονική λειτουργία!

 

2.) Στον Δήμο Μαρκοπούλου οι εργασίες επισκευής και συντήρησης των δεκαοκτώ (18) Σχολικών Μονάδων ξεκίνησαν ήδη, από την προηγούμενη Δευτέρα με αναλυτικό και εξειδικευμένο Προϋπολογισμό, ανάλογα με τις αναγκαίες εργασίες, ανά Σχολική Μονάδα!

 

3.) Η Παραίτηση του κ. Άγγελου Ρούση και η αντικατάστασή του από την Εκπαιδευτικό κα Ζωή Γιαννάκη, καμία, μα καμία σχέση, δεν έχει να κάνει, με όλα τα παραπάνω!!

 

Αλήθεια κε Κυνηγαλάκη, στα πόσα αξιοθρήνητα ψέματα θα σταματήσετε, για να πείτε έστω και μία (1) Αλήθεια;

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ.

0 Σχόλια

Υποβάλετε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

30-31/3 FINAL 4

12-13-14-19-20-21/4 Έκθεση – Παζάρι χειροποίητου κοσμήματος

28/3-3/3 ΓΚΟΤΖΙΛΑ

28/3-3/3 KUNG FU PANDA 4