Επιλέξτε Page

FACEBOOK

Τουρισμός – Τοπική Ανάπτυξη

Ο Καιρος

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ»

ΕΛΛΑΔΑ 2.0

ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

Διεξαγωγή έρευνας στο πλαίσιο εκπόνησης του Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων

ΣΧΕΔΙΑ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΒΑΚ

ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ

Αρχική » Ενημέρωση » Κατάμεστο το Δημοτικό Κινηματοθέατρο «Άρτεμις», στην γιορτή Κ.Α.Π.Η. Δήμου Μαρκοπούλου, με θέμα την «Παλιά Αθήνα»!

Κατάμεστο το Δημοτικό Κινηματοθέατρο «Άρτεμις», στην γιορτή Κ.Α.Π.Η. Δήμου Μαρκοπούλου, με θέμα την «Παλιά Αθήνα»!

04.06.2018 | Ενημέρωση

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ                                                                                          Μαρκόπουλο, 4/6/2018

ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

Μ Ε Σ Ο Γ Α Ι Α Σ

 

Κατάμεστο το Δημοτικό Κινηματοθέατρο «Άρτεμις»,

στην γιορτή Κ.Α.Π.Η. Δήμου Μαρκοπούλου, με θέμα την «Παλιά Αθήνα»!

Αγαπητοί Συμπολίτες,

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή, 3 Ιουνίου 2018, η Εκδήλωση λήξης των δραστηριοτήτων χειμερινής περιόδου 2017-2018, του Κ.Α.Π.Η. του Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος», στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις» !

Στην εκδήλωση, με τίτλο «Παλιά Αθήνα», περίπου πενήντα ( 50 ) μέλη του Κ.Α.Π.Η. απέδωσαν, με εξαιρετικά νοσταλγικό τρόπο, την αναπαράσταση της Αθήνας, της εποχής του 1900-1922.

Στο πρώτο μέρος της Εκδήλωσης, η Ομάδα Χορωδίας Κ.Α.Π.Η., ταξίδεψε μουσικά τους εκατοντάδες θεατές, στην «Παλιά Αθήνα», με γνωστά άσματα της εποχής,  υπό τη διεύθυνση του Αρχιμουσικού, κ. Ανδρέα Πυλαρινού, τον οποίο ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την ανιδιοτελή προσφορά του! Στο δεύτερο μέρος, τα μέλη της Ομάδας Ψυχαγωγίας Κ.Α.Π.Η., απήγγειλαν ποιήματα, παρουσίασαν γνωστές φυσιογνωμίες και σημεία της παλιάς Αθήνας, ενώ μέλη της Ομάδας Χορού, χόρεψαν σε ρυθμούς Βαλς, Φωξ Ανγκλαί και Ταγκό.

Ο Δήμος Μαρκοπούλου και το Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος», ευχαριστούν καταρχάς, τα μέλη του Κ.Α.Π.Η. για το κέφι και το μεράκι, με τα οποία αγκάλιασαν την Εκδήλωση, το Ωδείο «Μουσική Παιδεία» για την στήριξή του με μουσικά μαθήματα και την συνοδεία με ακορντεόν, το Σούπερ Μάρκετ «Γέγος», για την ευγενική προσφορά, σε αναψυκτικά και νερά, το Θέατρο «Περίακτοι» για την παραχώρηση κουστουμιών και καπέλων και τέλος, όλους όσοι, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα Προσφοράς Τροφίμων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Μαρκοπούλου.

Ευχόμαστε στα μέλη του Κ.Α.Π.Η., Καλό Καλοκαίρι και είμαστε σίγουροι, ότι στο μέλλον, θα μας προσφέρουν κι άλλες τόσο υψηλού επιπέδου, Ψυχαγωγικές Εκδηλώσεις!

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ.

0 Σχόλια

Υποβάλετε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

24-3-2024 «ΤΡΑΓΟΥΔΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΠΑΓΓΕΛΛΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ»

14-20/3 OSCAR WINNERS WEEK