Αρχική » Ενημέρωση » Σημαντική διάκριση για μαθητή του Τμήματος Ζωγραφικής, του Προγράμματος «Αθλητισμός και Πολιτισμός για Όλους» του Δήμου Μαρκοπούλου, στον Διαγωνισμό Ζωγραφικής του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης!

Σημαντική διάκριση για μαθητή του Τμήματος Ζωγραφικής, του Προγράμματος «Αθλητισμός και Πολιτισμός για Όλους» του Δήμου Μαρκοπούλου, στον Διαγωνισμό Ζωγραφικής του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης!

29.05.2018 | Ενημέρωση

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ                                                                         Μαρκόπουλο, 29/5/2018

ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

Μ Ε Σ Ο Γ Α Ι Α Σ

 

 Σημαντική διάκριση για μαθητή του Τμήματος Ζωγραφικής,

του Προγράμματος «Αθλητισμός και Πολιτισμός για Όλους» του Δήμου Μαρκοπούλου,  στον Διαγωνισμό Ζωγραφικής του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης!

 

Στις τρεις (3) πρώτες, ανάμεσα σε 15.300 (!) διακρίθηκε η ζωγραφιά του μαθητή Θωμά Θεοδωρόπουλου, στην κατηγορία των παιδιών της Β΄ Δημοτικού, του ετήσιου Διαγωνισμού του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης, με θέμα «Δες το ειδώλιο αλλιώς».

Στον φετινό 5ο Διαγωνισμό Ζωγραφικής, συμμετείχαν παιδιά ηλικίας 4 – 12 ετών, από την Ελλάδα, Αμερική, Καναδά, Ελβετία, Ισπανία, Γερμανία, Αγγλία, Παναμά, Βέλγιο και Λουξεμβούργο.

Με πρωτοβουλία της υπεύθυνης του Τμήματος, κας Ευδοκίας Μεθενίτη, ο Θωμάς, ο οποίος συμμετέχει εδώ και έξι χρόνια στο Τμήμα Ζωγραφικής του Προγράμματος «Αθλητισμός και Πολιτισμός για Όλους» του Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος» Δήμου Μαρκοπούλου, αλλά και όλοι οι συμμαθητές του, από τα Παιδικά Τμήματα, συμμετέχουν κάθε χρόνο στο Διαγωνισμό του Μουσείου.

Η παιδική έκθεση ζωγραφικής του Μουσείου, εγκαινιάστηκε την Παρασκευή, 18 Μαΐου 2018 και θα διαρκέσει έως την Κυριακή, 3 Ιουνίου 2018, οπότε και θα πραγματοποιηθεί εορταστική εκδήλωση για τους νικητές.

Ο Δήμος Μαρκοπούλου συγχαίρει τον Θωμά για τη φετινή του διάκριση, που τιμά την πόλη μας! Συγχαρητήρια αξίζουν ιδιαίτερα στην οικογένειά του και τους δασκάλους του.

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έκτακτη διακοπή υδροδότησης, σήμερα Πέμπτη 15/4/2021, σε περιοχές του Πόρτο Ράφτη λόγω αποκατάστασης βλάβης από τις εργασίες αποχέτευσης.

Έκτακτη διακοπή υδροδότησης, σήμερα Πέμπτη 15/4/2021, σε περιοχές του Πόρτο Ράφτη λόγω αποκατάστασης βλάβης από τις εργασίες αποχέτευσης.

Συγκεκριμένα θα επηρεαστεί η υδροδότηση των περιοχών:

Μπαθίστα
Αυλάκι – Πρασσιές
Νάτσο
Κορώνη

Διαβάστε Περισσότερα
Έκτακτη διακοπή υδροδότησης, σήμερα Πέμπτη 15/4/2021, σε περιοχές του Πόρτο Ράφτη λόγω αποκατάστασης βλάβης από τις εργασίες αποχέτευσης.

Επιχορήγηση Δήμου Μαρκοπούλου για την αποπληρωμή υποχρεώσεων από τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις και διαταγές πληρωμής

Επιχορηγείται με το ποσό των 509.714 € ο Δήμος Μαρκοπούλου, για την αποπληρωμή υποχρεώσεων από τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις και διαταγές πληρωμής, με την υπ’ αριθμ. 28693/13-4-2021 απόφαση του αν. Υπουργού Εσωτερικών Στέλιου Πέτσα, σε ανταπόκριση του αιτήματος του Δήμου, με αρ. Πρωτ. 79640/20-11-2020.

Διαβάστε Περισσότερα

Covid19

17/4 Ημερίδα Αλληλεγγύης στο Πόρτο Ράφτη για τη συγκέντρωση τροφίμων

O Δήμος Μαρκοπούλου γιορτάζει τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση 1821 – 2021

10/2 ΕΝΑΡΞΗ ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑΣ & ΤΕΣΤ ΠΑΠ

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”

ΚΕΠ