Επιλέξτε Page

FACEBOOK

Τουρισμός – Τοπική Ανάπτυξη

Ο Καιρος

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ»

ΕΛΛΑΔΑ 2.0

ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

Διεξαγωγή έρευνας στο πλαίσιο εκπόνησης του Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων

ΣΧΕΔΙΑ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΒΑΚ

ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ

Αρχική » Δελτία Τύπου » O Δήμος Μαρκοπούλου, για τα επεισόδια και τις καταστροφές που προκάλεσαν οι Χούλιγκανς της ΝΗΑΡ ΗΣΤ, στο Δημοτικό Στάδιο Μαρκοπούλου, τον περασμένο Μάιο

O Δήμος Μαρκοπούλου, για τα επεισόδια και τις καταστροφές που προκάλεσαν οι Χούλιγκανς της ΝΗΑΡ ΗΣΤ, στο Δημοτικό Στάδιο Μαρκοπούλου, τον περασμένο Μάιο

20.02.2019 | Δελτία Τύπου, Ενημέρωση

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ                                                              Μαρκόπουλο, 20/2/2019

ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ                                             

Μ Ε Σ Ο Γ Α Ι Α Σ

 

 

O Δήμος Μαρκοπούλου, για τα επεισόδια και τις καταστροφές που προκάλεσαν οι Χούλιγκανς της ΝΗΑΡ ΗΣΤ, στο Δημοτικό Στάδιο Μαρκοπούλου, τον περασμένο Μάιο.

 

Αγαπητοί Συμπολίτες,

Μετά τα θλιβερά και σοβαρότατα επεισόδια, που έλαβαν χώρα στις 21 Μαΐου 2018, στο Δημοτικό Κλειστό Στάδιο Μαρκοπούλου, από Χούλιγκαν της ΝΗΑΡ ΗΣΤ, στον Αγώνα Μπάσκετ μεταξύ των ομάδων ΟΚΑΜ – ΝΗΑΡ ΗΣΤ, για το πρωτάθλημα της Β’  Κατηγορίας Ανδρών, η Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαιρίσεως Αττικής (Ε.Σ.Κ.Α.) επέβαλε στην ΝΗΑΡ ΗΣΤ, πέραν των άλλων ποινών (όπως  ο μηδενισμός, η αφαίρεση δύο βαθμών κ.α.) και την καταβολή των χρημάτων για την αποκατάσταση των ζημιών, που προκλήθηκαν στο Κλειστό Στάδιο Μαρκοπούλου, αναγνωρίζοντας ως υπαίτιους, τους Χούλιγκανς, της ΝΗΑΡ ΗΣΤ!

Μάλιστα, η Ε.Σ.Κ.Α. παρέπεμψε τον Φάκελο στον Αθλητικό Εισαγγελέα, για τις νόμιμες ενέργειες.

Ο Δήμος Μαρκοπούλου, τότε, κατέθεσε την πρώτη Μήνυση κατά παντός Υπευθύνου, για τις ζημιές που προκλήθηκαν στο Κλειστό Δημοτικό Στάδιο Μαρκοπούλου.

Οι εκπρόσωποι της ΝΗΑΡ ΗΣΤ (δύο Παράγοντες της Ομάδας με τον Δικηγόρο τους) που εμφανίστηκαν στον Δήμο Μαρκοπούλου, αρχικά δεσμεύτηκαν για την αποκατάσταση των ζημιών, ζητώντας παράλληλα την «εξυπηρέτηση», να εξοφληθεί μέρος του ποσού, σε δώδεκα (12) δόσεις. Μια εβδομάδα, μετά την πρώτη αυτή συνάντηση, ακολούθησε δεύτερη συνάντηση, με σκοπό την επιθεώρηση των επισκευών, στις οποίες ήδη είχε προβεί ο Δήμος Μαρκοπούλου με δικά του έξοδα.

Έκτοτε, οι παράγοντες εξαφανίστηκαν και λίγο αργότερα εμφανίστηκαν ξανά, μέσω ενός Εξωδίκου -που υπέγραφε άλλος Δικηγόρος- στο οποίο, όχι μόνο, δεν αποδέχονταν το σύνολο των ζημιών, αλλά και αρνούνταν την υπαιτιότητα, των Χούλιγκαν της ΝΗΑΡ ΗΣΤ, στα θλιβερά γεγονότα!!!

Το ενδιαφέρον παρασκήνιο της υπόθεσης, σε ό,τι αφορά την μεταστροφή των παραγόντων της ΝΗΑΡ ΗΣΤ, αποκαλύφθηκε και δημόσια, στο εκτενές Ρεπορτάζ, που υπήρξε στο φύλλο, της προηγούμενης Κυριακής, 17 Φεβρουαρίου, στην Εφημερίδα Πρώτο Θέμα (σελ. 30-31), με αφορμή της ανάληψης της Προεδρίας της Ομάδας, από τον κο Μανώλη Πετσίτη, τον γνωστό φίλο του κου ΠΑΠΠΑ!

Ο Δήμος Μαρκοπούλου πάντως, έχοντας πλέον εξαντλήσει κάθε περιθώριο υπομονής του, στράφηκε ήδη εναντίον της ΝΗΑΡ ΗΣΤ, ασκώντας Μήνυση ενώπιον του Αθλητικού Εισαγγελέα και καταθέτοντας Αγωγή Αποζημίωσης, για την οφειλή της ΝΗΑΡ ΗΣΤ προς το Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος» του Δήμου Μαρκοπούλου, ώστε να υπάρξει απόδοση των χρημάτων, που δόθηκαν για την αποκατάσταση των υλικών ζημιών, του Γηπέδου μας!

 

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ.

 

 

 

0 Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

24-3-2024 «ΤΡΑΓΟΥΔΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΠΑΓΓΕΛΛΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ»

14-20/3 OSCAR WINNERS WEEK