Επιλέξτε Page

Αρχική » Δελτία Τύπου » Ξεκίνησαν σήμερα οι εργασίες της Α΄ Φάσης για το δίκτυο αποχέτευσης στο Πόρτο Ράφτη!

Ξεκίνησαν σήμερα οι εργασίες της Α΄ Φάσης για το δίκτυο αποχέτευσης στο Πόρτο Ράφτη!

03.02.2021 | Αίτηση Αποχέτευσης Ακαθάρτων Υδάτων, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση, Περιβάλλον

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ                                                                   Μαρκόπουλο, 3/2/2021

ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

Μ Ε Σ Ο Γ Α Ι Α Σ

 

Ξεκίνησαν σήμερα οι εργασίες της Α΄ Φάσης για το δίκτυο αποχέτευσης στο Πόρτο Ράφτη!

 

Οι εργασίες ξεκίνησαν σήμερα παρουσία του Δημάρχου Μαρκοπούλου Κωνσταντίνου Αλλαγιάννη, του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών Δημήτρη Κολιαβασίλη, του Προέδρου και Διευθύνοντα Συμβούλου της αναδόχου εταιρείας ΕΡΤΕΚΑ Γιώργου Ψυχαράκη και του Δημοτικού Συμβούλου Ιωάννη Στρατουδάκη.

 

Αγαπητοί Συμπολίτες,

Μεγάλη μέρα για τον Δήμο Μαρκοπούλου, αφού ξεκίνησαν σήμερα οι εργασίες της Α΄ Φάσης για την κατασκευή του δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων στο Πόρτο Ράφτη, παρουσία του Δημάρχου Μαρκοπούλου Κωνσταντίνου Αλλαγιάννη, του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών Δημήτρη Κολιαβασίλη, του Προέδρου και Διευθύνοντα Συμβούλου της αναδόχου εταιρείας ΕΡΤΕΚΑ Γιώργου Ψυχαράκη και του Δημοτικού Συμβούλου Ιωάννη Στρατουδάκη.

Ο Δήμος γυρίζει σελίδα σε επίπεδο υποδομών και ανάπτυξης, επιτέλους συμμορφώνεται στα προβλεπόμενα άρθρα 3 και 4 της οδηγίας 91/271/ΕΟΚ, μακριά από τις καθυστερήσεις και αναβολές του παρελθόντος, υλοποιώντας ένα από τα μεγαλύτερα έργα υποδομής για τον τόπο μας.

Σε τυπικό επίπεδο, αυτό κατέστη δυνατό με την υπογραφή σύμβασης ύψους 10.458.710,87 € (χωρίς ΦΠΑ) με την ανάδοχο εταιρεία ΕΡΤΕΚΑ Α.Ε., τη Δευτέρα 21-12-2020, για την εκτέλεση κατασκευής του υποέργου 1: «Δίκτυο αποχέτευσης ακαθάρτων Πόρτο Ράφτη – Α’ Φάση», με συνολική προθεσμία εκτέλεσης του έργου τους τριάντα έξι (36) μήνες.

Ουσιαστικά όμως, οφείλεται στην επιμονή και προγραμματισμό της Δημοτικής Αρχής και την αφοσίωση των στελεχών και υπαλλήλων του Δήμου, που μόχθησαν και συνεργάστηκαν άψογα, για να έρθει επιτέλους αυτή η ιστορική μέρα που επιτρέπει στους δημότες να κοιτάζουν το μέλλον της πόλης τους, με περισσότερη αισιοδοξία!

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πρόσκληση υποβολής συμμετοχών για φιλόζωους εθελοντές

Πρόσκληση υποβολής συμμετοχών για φιλόζωους εθελοντές

            Για πληροφορίες ή δηλώσεις συμμετοχής, μπορείτε να επικοινωνείτε με το Τμήμα Αδέσποτων Ζώων του Δήμου Μαρκοπούλου, στο τηλ. 22990-20116 ή 22990-20000 (κ. Σολανάκης Εμ.) και μέσω του email  στο [email protected] .

Διαβάστε Περισσότερα

Covid19

ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

13-19/1 SCREAM 5

15-16/1 ΣΧΕΔΙΟ ΔΙΑΣΩΣΗΣ

13-19/1 ΠΙΤΣΑ ΓΛΥΚΟΡΙΖΑ

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”

ΚΕΠ

ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ

EUROPE