Αρχική » Δελτία Τύπου » Με ευρύτατη πλειοψηφία, το Περιφερειακό Συμβούλιο ψήφισε την «Γνωμοδότηση επί της Στρατηγικής Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΣΜΠΕ) του Σχεδίου Αναθεώρησης του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου (Γ.Π.Σ.) Μαρκοπούλου Μεσογαίας Περιφέρειας Αττικής»

Με ευρύτατη πλειοψηφία, το Περιφερειακό Συμβούλιο ψήφισε την «Γνωμοδότηση επί της Στρατηγικής Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΣΜΠΕ) του Σχεδίου Αναθεώρησης του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου (Γ.Π.Σ.) Μαρκοπούλου Μεσογαίας Περιφέρειας Αττικής»

28.01.2021 | Δελτία Τύπου, Ενημέρωση, Πολεοδομικές Αναρτήσεις - Κτηματολόγιο

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ                                            Μαρκόπουλο, 28/1/2021

ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

Μ Ε Σ Ο Γ Α Ι Α Σ

 

Με ευρύτατη πλειοψηφία, το Περιφερειακό Συμβούλιο ψήφισε την «Γνωμοδότηση επί της Στρατηγικής Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΣΜΠΕ) του Σχεδίου Αναθεώρησης του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου (Γ.Π.Σ.) Μαρκοπούλου Μεσογαίας Περιφέρειας Αττικής»

 

Με ευρύτατη πλειοψηφία, το Περιφερειακό Συμβούλιο ψήφισε (27/1/2021) την «Γνωμοδότηση επί της Στρατηγικής Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΣΜΠΕ) του Σχεδίου Αναθεώρησης του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου (Γ.Π.Σ.) Μαρκοπούλου Μεσογαίας Περιφέρειας Αττικής.» 

Μετά από 14 χρόνια επίπονων, επίμονων και μακροχρόνιων διαδικασιών του Δήμου μας και κυρίως της Τεχνικής Υπηρεσίας μας, ολοκληρώνεται επιτυχώς η αναθεώρηση του Γ.Π.Σ. του Δήμου Μαρκοπούλου.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον Περιφερειάρχη Αττικής, κ. Γεώργιο Πατούλη ο οποίος στήριξε την προσπάθειά μας

Ευχαριστούμε επίσης, όλους τους Περιφερειακούς Συμβούλους των παρατάξεων που ψήφισαν. 

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τον Περιφερειακό Σύμβουλο, κ. Αθανάσιο Κατσιγιάννη, εισηγητή της πλειοψηφίας για την πολύτιμη βοήθειά του και τη στήριξή του σε όλα τα επίπεδα. 

Επιπροσθέτως, ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον τέως Δήμαρχο Μαρκοπούλου και Περιφερειακό Σύμβουλο, κ. Σωτήρη Μεθενίτη για την ουσιαστική συμβολή του.

Τέλος, ευχαριστούμε τους αξιολογότατους μελετητές μας, κ.κ. Γεώργιο  Προβελέγγιο,  Γεώργιο Παρασκευόπουλο και Ανέστη Αβραμίδη, οι οποίοι όλα αυτά τα χρόνια μόχθησαν, προσπάθησαν και έφεραν εις πέρας αυτό το δύσκολο έργο.

Την εισήγηση στο Περιφερειακό Συμβούλιο εκ μέρους του Δήμου, έκανε ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Υ.ΔΟΜ. Δήμου Μαρκοπούλου, κος Δημήτριος Κολιαβασίλης.

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 8η ΜΑΡΤΙΟΥ 2021 – ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 8η ΜΑΡΤΙΟΥ 2021 – ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ

Η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 8 Μαρτίου, είναι ημέρα σύμβολο για τους αγώνες των γυναικών ενάντια σε κάθε μορφή βίας και καταπίεσης, στην εργασία, την κοινωνία, την οικογένεια.

Διαβάστε Περισσότερα
ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΕΤΟΣ 2021-2022

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΕΤΟΣ 2021-2022

Οι εγγραφές στα Νηπιαγωγεία (νήπια – προνήπια), καθώς και στα Δημοτικά Σχολεία, για το εκπαιδευτικό έτος 2021 – 2022, πραγματοποιούνται από Δευτέρα 1η Μαρτίου 2021 έως και Σάββατο 20 Μαρτίου 2021.

Διαβάστε Περισσότερα

Covid19

10/2 ΕΝΑΡΞΗ ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑΣ & ΤΕΣΤ ΠΑΠ

10/3: Εκφοβισμός και έκφραση Βίας ανηλίκων στις ημέρες Covid 19

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”

ΚΕΠ