Επιλέξτε Page

Αρχική » Δελτία Τύπου » Με ευρύτατη πλειοψηφία, το Περιφερειακό Συμβούλιο ψήφισε την «Γνωμοδότηση επί της Στρατηγικής Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΣΜΠΕ) του Σχεδίου Αναθεώρησης του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου (Γ.Π.Σ.) Μαρκοπούλου Μεσογαίας Περιφέρειας Αττικής»

Με ευρύτατη πλειοψηφία, το Περιφερειακό Συμβούλιο ψήφισε την «Γνωμοδότηση επί της Στρατηγικής Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΣΜΠΕ) του Σχεδίου Αναθεώρησης του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου (Γ.Π.Σ.) Μαρκοπούλου Μεσογαίας Περιφέρειας Αττικής»

28.01.2021 | Δελτία Τύπου, Ενημέρωση, Πολεοδομικές Αναρτήσεις - Κτηματολόγιο

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ                                            Μαρκόπουλο, 28/1/2021

ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

Μ Ε Σ Ο Γ Α Ι Α Σ

 

Με ευρύτατη πλειοψηφία, το Περιφερειακό Συμβούλιο ψήφισε την «Γνωμοδότηση επί της Στρατηγικής Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΣΜΠΕ) του Σχεδίου Αναθεώρησης του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου (Γ.Π.Σ.) Μαρκοπούλου Μεσογαίας Περιφέρειας Αττικής»

 

Με ευρύτατη πλειοψηφία, το Περιφερειακό Συμβούλιο ψήφισε (27/1/2021) την «Γνωμοδότηση επί της Στρατηγικής Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΣΜΠΕ) του Σχεδίου Αναθεώρησης του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου (Γ.Π.Σ.) Μαρκοπούλου Μεσογαίας Περιφέρειας Αττικής.» 

Μετά από 14 χρόνια επίπονων, επίμονων και μακροχρόνιων διαδικασιών του Δήμου μας και κυρίως της Τεχνικής Υπηρεσίας μας, ολοκληρώνεται επιτυχώς η αναθεώρηση του Γ.Π.Σ. του Δήμου Μαρκοπούλου.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον Περιφερειάρχη Αττικής, κ. Γεώργιο Πατούλη ο οποίος στήριξε την προσπάθειά μας

Ευχαριστούμε επίσης, όλους τους Περιφερειακούς Συμβούλους των παρατάξεων που ψήφισαν. 

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τον Περιφερειακό Σύμβουλο, κ. Αθανάσιο Κατσιγιάννη, εισηγητή της πλειοψηφίας για την πολύτιμη βοήθειά του και τη στήριξή του σε όλα τα επίπεδα. 

Επιπροσθέτως, ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον τέως Δήμαρχο Μαρκοπούλου και Περιφερειακό Σύμβουλο, κ. Σωτήρη Μεθενίτη για την ουσιαστική συμβολή του.

Τέλος, ευχαριστούμε τους αξιολογότατους μελετητές μας, κ.κ. Γεώργιο  Προβελέγγιο,  Γεώργιο Παρασκευόπουλο και Ανέστη Αβραμίδη, οι οποίοι όλα αυτά τα χρόνια μόχθησαν, προσπάθησαν και έφεραν εις πέρας αυτό το δύσκολο έργο.

Την εισήγηση στο Περιφερειακό Συμβούλιο εκ μέρους του Δήμου, έκανε ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Υ.ΔΟΜ. Δήμου Μαρκοπούλου, κος Δημήτριος Κολιαβασίλης.

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ