Αρχική » Δελτία Τύπου » Βράβευση εισαχθέντων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

Βράβευση εισαχθέντων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

06.11.2020 | Δελτία Τύπου, Ενημέρωση, Παιδεία

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ                                                         Μαρκόπουλο, 6/11/2020

ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

Μ Ε Σ Ο Γ Α Ι Α Σ

 

Βράβευση εισαχθέντων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

 

 

Αγαπητοί Συμπολίτες,

Σε μια λιτή αλλά ουσιαστική τελετή, βράβευσε ο Δήμος Μαρκοπούλου τους βαθμολογικά πρώτους έξι (6) εισαχθέντες του σχολικού έτος 2019 – 2020 στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2020 στο Δημαρχείο Μαρκοπούλου.

Λόγω των επιβεβλημένων μέτρων για την αντιμετώπιση της διασποράς του Covid-19, παρόντες ήταν μόνο ο Δήμαρχος Μαρκοπούλου Κωνσταντίνος Αλλαγιάννης, η Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Κοινωνικής Πρόνοιας Μένη Βαμποράκη, η αρμόδια για θέματα Ποιότητας Αέρα και Κλιματικής Αλλαγής και Σύμβουλος Διοίκησης για θέματα Τοπικής Αυτοδιοίκησης του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» Ευδοκία Αναματερού και οι έξι πρώτοι πρωτοετείς φοιτητές:

 

ΚΟΤΡΟΥΤΣΟΥ ΕΙΡΗΝΗ

ΧΥΤΙΡΟΓΛΟΥ – ΚΟΥΤΣΟΚΕΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

 

ΖΟΥΡΟΥΔΗ ΜΑΡΙΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

ΤΖΙΡΑΚΗ ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΑ

ΠΑΣΤΡΙΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ 

ΜΠΑΛΛΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

 

Σε κλίμα συγκίνησης οι επιτυχόντες παρέλαβαν έπαινο από τον Δήμαρχο και την Αντιδήμαρχο, μαζί με ένα συμβολικό δώρο για τον όμορφο τόπο μας, το βιβλίο λαογραφικού περιεχομένου “Το Πόρτο Ράφτη – Από την Αρχαιότητα μέχρι τις μέρες μας”, της Σόφιας Γκλιάτη – Χασιώτη.

Ο Δήμαρχος Μαρκοπούλου Κωνσταντίνος Αλλαγιάννης, με δήλωσή του, έκανε γνωστά τα εξής: “Διαφυλάττοντας τη δημόσια υγεία, είμαστε αναγκασμένοι φέτος να βραβεύσουμε τους πρωτοετείς φοιτητές μας σε μια λιτή τελετή, αναντίστοιχη με την τιτάνια προσπάθεια που κατέβαλαν, για να διεκδικήσουν με επιτυχία, την εισαγωγή τους στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας μας. Η λιτή αυτή εκδήλωση μας χάρισε περισσότερο χρόνο σε προσωπικό επίπεδο, έτσι ώστε να μεταφέρουμε ακόμα πιο έντονα στα παιδιά μας, τόσο την υπερηφάνεια και αμέριστη πίστη που τρέφουμε για αυτά, όσο και τη σιγουριά για ένα καλύτερο μέλλον, που θα διασφαλίσει ο πλούτος των γνώσεων, η υψηλότατη κατάρτισή τους και το ήθος και η παιδεία που έλαβαν από την οικογένεια τους. Τους αξίζουν συγχαρητήρια για την επιτυχία τους, αφού κατάφεραν να ξεπεράσουν ακόμη και ολόκληρη πανδημία και πανελλήνια καραντίνα, για να κατακτήσουν το στόχο τους”!

Στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, η κα Αναματερού παρέδωσε στους φοιτητές επαίνους και υποτροφίες υπό τη μορφή χρηματικής επιταγής.

Για την αποφυγή συγχρωτισμού, οι υπόλοιποι πρωτοετείς φοιτητές θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά, για να παραλάβουν τον έπαινο τους με αλφαβητική σειρά.

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ «FOOD EXPO Digital 2021»

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ «FOOD EXPO Digital 2021»

Στο ψηφιακό «περίπτερο» του Δήμου Μαρκοπούλου θα συμμετέχουν  Επιχειρήσεις Τροφίμων και Ποτών του Δήμου μας, προβάλλοντας τα εκλεκτής ποιότητας προϊόντα της τοπικής παραγωγής. Για δήλωση συμμετοχής, καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν στο τηλ.: 22990-20131 μέχρι τη Μεγάλη Δευτέρα 26 Απριλίου 2021.

Διαβάστε Περισσότερα

Covid19

O Δήμος Μαρκοπούλου γιορτάζει τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση 1821 – 2021

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”

ΚΕΠ