Αρχική » Ανακοινώσεις Φορέων » ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ Κ.Λ.Ρ/ Α’ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ Κ.Λ.Ρ/ Α’ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

19.10.2020 | Ανακοινώσεις Φορέων, Ενημέρωση

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                              Πόρτο Ράφτη 19 Οκτωβρίου 2020

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ &

 ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ  ΣΩΜΑΤΟΣ                                                                

ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΗΣ      

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΡΑΦΗΝΑΣ

Α΄ Λ/Τ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

          

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

 

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 14 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020 ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΛΙΜΕΝΑ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΤΗΡΗΘΗΚΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ COVID -19. 

ΤΟ Κ.Λ.Ρ/ Α’ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΘΕΡΜΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΟΥΣ ΑΡΗ ΣΑΛΤΑΓΙΑΝΝΗ, ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΜΠΟΓΔΑΝΟ, ΑΚΡΙΒΟΠΟΥΛΟ ΧΡΗΣΤΟ, LUC LAKEMAN (BLUE YARD HUB) ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΔΕΣ ΤΟΥ KARLA BROOKER (PADI OPEN WATER SCUBA INSTRUCTOR) KAI 

ΑΝΤΗOUSA PAPADOPOULOU (KALAMATA DIVE CENTER).

ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΞΙΟΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΩΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΕΘΕΣΑΝ ΚΟΠΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΒΑΛΛΑΝ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΘΑΛΑΣΣΙΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΕΚΦΡΑΖΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟΝ  ΔΗΜΑΡΧΟ K. ΑΛΛΑΓΙΑΝΝΗ ΚΩΝ/ΝΟ, ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ Κ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ Κ. ΚΟΛΙΑΒΑΣΙΛΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΩΣ ΑΡΩΓΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ  ΑΥΤΗ ΔΡΑΣΗ, ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ Κ. ΧΟΥΧΟΥΛΗ ΧΡΗΣΤΟ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΠΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ Κ. ΚΟΝΤΟ ΙΓΝΑΤΙΟ. 

 ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ OI ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΝΕΥΜΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΤΟΡΘΩΣΑΝ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ, ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ. 

 

Η ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ

ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟΣ Λ.Σ. ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ «FOOD EXPO Digital 2021»

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ «FOOD EXPO Digital 2021»

Στο ψηφιακό «περίπτερο» του Δήμου Μαρκοπούλου θα συμμετέχουν  Επιχειρήσεις Τροφίμων και Ποτών του Δήμου μας, προβάλλοντας τα εκλεκτής ποιότητας προϊόντα της τοπικής παραγωγής. Για δήλωση συμμετοχής, καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν στο τηλ.: 22990-20131 μέχρι τη Μεγάλη Δευτέρα 26 Απριλίου 2021.

Διαβάστε Περισσότερα

Covid19

O Δήμος Μαρκοπούλου γιορτάζει τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση 1821 – 2021

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”

ΚΕΠ