Επιλέξτε Page

Αρχική » Ενημέρωση » Η παιδική θεατρική παράσταση «Η ΛΙΜΝΗ ΤΩΝ ΚΥΚΝΩΝ» στο ανοιχτό θέατρο Σάρας Μαρκοπούλου

Η παιδική θεατρική παράσταση «Η ΛΙΜΝΗ ΤΩΝ ΚΥΚΝΩΝ» στο ανοιχτό θέατρο Σάρας Μαρκοπούλου

11.08.2020 | Δελτία Τύπου, Ενημέρωση

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ                                                              Μαρκόπουλο, 11/8/2020

ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

Μ Ε Σ Ο Γ Α Ι Α Σ

 

Η παιδική θεατρική παράσταση «Η ΛΙΜΝΗ ΤΩΝ ΚΥΚΝΩΝ»

στο ανοιχτό θέατρο Σάρας Μαρκοπούλου

 

 

Ο Δήμος Μαρκοπούλου και η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Μαρκοπούλου (Κ.Δ.Ε.Μ.) συνδιοργανώνουν και σας προσκαλούν στην παιδική θεατρική παράσταση «Η ΛΙΜΝΗ ΤΩΝ ΚΥΚΝΩΝ», το παραμύθι των παραμυθιών των Βασίλι Γκέλτσερ και Βλαντιμίρ Μπεγκίτσεφ σε μουσική Τσαϊκόφσκι, από την Αθηναϊκή Παιδική Σκηνή, την Τετάρτη 19 Αυγούστου 2020 και ώρα 9.00 μ.μ., στο ανοιχτό θέατρο Σάρας.

Η Λίμνη των κύκνων μας ταξιδεύει στο όνειρο, στο χώρο της μαγείας και των ξωτικών. Η παραμυθένια ατμόσφαιρα του έργου μας οδηγεί – μικρούς και μεγάλους – πίσω στην αθωότητα.

Κεντρικό θέμα της ιστορίας είναι η αγάπη του νεαρού πρίγκιπα Ζίγκφριντ και της όμορφης πριγκίπισσας Οντέντ, που έχει υποστεί τα μάγια του κακού μάγου Φον Ρόμπαρκ και κάθε μέρα μεταμορφώνεται σε κύκνο, για να πάρει την αληθινή της μορφή μόνο την νύχτα. Τα μάγια θα λυθούν, μόνο αν βρεθεί κάποιος να την αγαπήσει πιο πολύ και από την ιδία του τη ζωή, γιατί η αγνή αγάπη νικάει πάντοτε το κακό!

Πρωταγωνιστούν και χορεύουν: Αδαμοπούλου Π., Ραφαΐλος Δ. Κοντός Α., Μάγκου Α., Παγκάλου Δ., Τσελίκη Μ., Χονδρογιάννη Ε., Χρυσάνθου Δ., Κωστόπουλος Χ.

Σκηνοθεσία: Παπαϊωάννου Δημήτρης.

Χορογραφίες: Παγκάλου Δήμητρα.

Σκηνοθετική επιμέλεια και υποκριτική διδασκαλία: Φιλιππόπουλος Αλέξανδρος

 

Στην παράσταση συμμετέχει κλασσικό μπαλέτο.

 

Η είσοδος είναι ελεύθερη, με προκαθορισμένες θέσεις για 600 θεατές, λόγω των απαιτούμενων μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική στο χώρο της εκδήλωσης.

Απευθύνουμε κάλεσμα προσφοράς – στο χώρο της εκδήλωσης – συσκευασμένων τροφίμων μακράς διαρκείας και φαρμάκων, για το Κοινωνικό Παντοπωλείο και Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Μαρκοπούλου.

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Covid19

ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”

ΚΕΠ

ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ

EUROPE