Αρχική » Ενημέρωση » ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ: «Η ζωή είναι σαν ένας κύκλος, όπως και ένας τροχός που κινείται στον δρόμο».

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ: «Η ζωή είναι σαν ένας κύκλος, όπως και ένας τροχός που κινείται στον δρόμο».

03.06.2020 | Δελτία Τύπου, Ενημέρωση, Παιδεία

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ    
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ   Μαρκόπουλο, 03/06/2020
ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ    
Μ Ε Σ Ο Γ Α Ι Α Σ    
Γραφείο Αντιδημάρχου Παιδείας,

Πολιτισμού, Αθλητισμού & Κοινωνικής Πολιτικής

κας Μένης Βαμποράκη

Τηλ.: 22990-71706

          22990-85095

Fax:  22990-85270

Email: [email protected]

 

 

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ:

«Η ζωή είναι σαν ένας κύκλος, όπως και ένας τροχός που κινείται στον δρόμο».

Στον Δήμο Μαρκοπούλου σε μία προσπάθειά να αναδείξουμε την ουσία και σημασία για τα οφέλη της Ποδηλασίας, τόσο σε σωματικό όσο και πνευματικό επίπεδο, ήρθαμε σε επαφή με τους ποδηλατικούς Συλλόγους και απλούς ποδηλάτες της περιοχής μας και ετοιμάσαμε ένα βίντεο με αφορμή την σημερινή (3/6) Παγκόσμια Ημέρα ποδήλατου που καθιέρωσε ο ΟΗΕ πριν από δύο χρόνια!

«Η ζωή είναι σαν ένας κύκλος, όπως και ένας τροχός που κινείται στον δρόμο», θα ακούσετε στο βίντεο που ακολουθεί και σε αυτόν τον κύκλο, ας προσπαθήσουμε να ζήσουμε όσο καλύτερα μπορούμε, προσέχοντας την φυσική μας κατάσταση και υγεία, αλλά και το περιβάλλον! Το Ποδήλατο και ο Αθλητισμός, προσφέρονται απόλυτα για αυτό και καλούμε κάθε παιδί και κάθε ενήλικο να αγκαλιάσει το ποδήλατο και να απολαύσει τα οφέλη που θα του χαρίσει!

Για προληπτικούς λόγους, ανανεώνουμε το προγραμματισμένο ποδηλατικό μας ραντεβού για τον ερχόμενο Ιούλιο, όπου και ελπίζουμε τα μέτρα πρόληψης και οι κανόνες υγιεινής βάσει των νέων δεδομένων, να επιτρέψουν μία συμμετοχική και μαζική δράση!

Εκ μέρους του Δήμου Μαρκοπούλου, εκφράζω τις θερμές ευχαριστίες προς την Εύη Εμμανουήλ, τον Harry Katzjaeger και την Ευδοκία Μεθενίτη, για την δημιουργία αυτού του όμορφου βίντεο, όπως επίσης και στους προπονητές και αθλητές των Συλλόγων ΕΡΜΗΣ και ΓΣ ΜΑΡΚΟ, αλλά και στις μικρές μας φίλες, Αλίσια, Κατερίνα, Κωνσταντίνα και Χριστίνα!

Με ιδιαίτερη εκτίμηση,

Η Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού,

Αθλητισμού & Κοινωνικής Πολιτικής,

 

ΜΕΝΗ ΒΑΜΠΟΡΑΚΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Covid19

O Δήμος Μαρκοπούλου γιορτάζει τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση 1821 – 2021

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”

ΚΕΠ