ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ   Μαρκόπουλο, 28-05-2020
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ   Αρ. Πρωτ.:   7183
ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ    
Μ Ε Σ Ο Γ Α Ι Α Σ    
Δ. ΣΩΤΗΡΙΟΥ 1,

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ, Τ.Κ.:19003

   
Γραφείο Δημάρχου

Τηλ: 22990-20121

Fax: 22990-24009                                                  

Email: dimarxos@markopoulo.gr  

 

Προς:

 

 

ΑΦΟΙ ΓΕΓΟΥ & ΣΙΑ ΟΕ

ΛΕΩΦ. Γ. ΓΡΕΓΟΥ 2, Π. ΡΑΦΤΗ

Τ.Κ. 190 03 , 22990-71336

 Υπόψιν: κ. Ευάγγελου ΓΕΓΟΥ

Αξιότιμες κυρίες και κύριοι,

Ο Δήμος Μαρκοπούλου με την παρούσα επιστολή θα ήθελε να ευχαριστήσει, με ένθερμη ευγνωμοσύνη, τα SUPER MARKET ΓΕΓΟΣ AE που προσέφεραν δωρεάν μεγάλη ποσότητα προϊόντων για οικονομικά ασθενείς συμπολίτες μας και συνεισέφεραν ουσιαστικά, στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης στην τοπική κοινωνία.

Θα θέλαμε να εξάρουμε την στάση της επιχείρησης σας όλα αυτά τα χρόνια, η οποία δεν σταματά να δείχνει το κοινωνικό της πρόσωπο. Η υποδειγματική σας στάση απέναντι στους συνανθρώπους μας που ανήκουν σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες και η χρόνια συνεργασία σας με την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου μας, αποδεικνύει εμπράκτως τις κοινωνικές σας ευαισθησίες καθώς είστε δίπλα στις οικογένειες που πλήττονται οικονομικά και αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στις αντίξοες συνθήκες της καθημερινότητας.

Εκτιμώντας ιδιαιτέρως την σημαντική χορηγία σας στην δύσκολη οικονομική περίοδο που διανύουμε και αναγνωρίζοντας την συμβολή σας στην διάθεση τροφίμων για τις οικονομικά αδύναμες οικογένειες της περιοχής μας, θεωρούμε υποχρέωσή μας να σας ευχαριστήσουμε και δημόσια για την πολύτιμη βοήθειά σας στην ενίσχυση της προσπάθειας του Δήμου Μαρκοπούλου.

Ευχαριστούμε που γίνεστε καθημερινά παράδειγμα προς μίμηση για όλες τις επιχειρήσεις του τόπου μας !

Ευχαριστούμε θερμά !

 

 

 

Με ιδιαίτερη εκτίμηση, 

Ο Δήμαρχος Μαρκοπούλου

 

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ. ΑΛΛΑΓΙΑΝΝΗΣ