Αρχική » Ενημέρωση » ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΟΛΥΩΡΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΣΤΟΝ ΟΙΚΙΣΜΟ ΤΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΟΛΥΩΡΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΣΤΟΝ ΟΙΚΙΣΜΟ ΤΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

20.05.2020 | Δελτία Τύπου, Ενημέρωση

Μαρκόπουλο, 20/5/2020

 

Ο Δήμος Μαρκοπούλου Μεσογαίας ζητάει ειλικρινή συγγνώμη από τους κατοίκους του Μαρκοπούλου για τη σημερινή πρωτόγνωρη ταλαιπωρία λόγω της πολύωρης, εκτεταμένης διακοπής στην Υδροδότηση.
Η παλαιότητα του δικτύου αποτελεί τον κύριο παράγοντα για τις συχνές, αιφνίδιες και σοβαρές βλάβες των αγωγών ύδατος, των οποίων η αποκατάσταση προκαλεί αυτή τη μεγάλη αναστάτωση στη καθημερινότητα όλων μας.
Ο Δήμαρχος, όσο και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος βρίσκονται στο σημείο της βλάβης και παρακολουθούν την αποκατάσταση της από τους Εργαζόμενους της Υπηρεσίας Ύδρευσης που καταβάλλουν τιτάνια προσπάθεια και αγώνα.
Ευχαριστούμε τους συμπολίτες μας για την τεράστια υπομονή που επιδεικνύουν και τους γνωρίζουμε ότι καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την οριστική επίλυση του μειζονος αυτού προβλήματος.

 

Και πάλι ζητάμε ειλικρινή και ταπεινή συγγνώμη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ «FOOD EXPO Digital 2021»

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ «FOOD EXPO Digital 2021»

Στο ψηφιακό «περίπτερο» του Δήμου Μαρκοπούλου θα συμμετέχουν  Επιχειρήσεις Τροφίμων και Ποτών του Δήμου μας, προβάλλοντας τα εκλεκτής ποιότητας προϊόντα της τοπικής παραγωγής. Για δήλωση συμμετοχής, καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν στο τηλ.: 22990-20131 μέχρι τη Μεγάλη Δευτέρα 26 Απριλίου 2021.

Διαβάστε Περισσότερα

Covid19

O Δήμος Μαρκοπούλου γιορτάζει τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση 1821 – 2021

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”

ΚΕΠ