Επιλέξτε Page

Ο Καιρος

ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”

Εορτασμός 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση

Επετειακή έκδοση για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση

Αρχική » Ενημέρωση » Πρωτοβουλίες του Δήμου Μαρκοπούλου για την στήριξη των πολιτών καθώς και των επαγγελματιών που έχουν διακόψει τη λειτουργία των επιχειρήσεων τους

Πρωτοβουλίες του Δήμου Μαρκοπούλου για την στήριξη των πολιτών καθώς και των επαγγελματιών που έχουν διακόψει τη λειτουργία των επιχειρήσεων τους

27.03.2020 | Δελτία Τύπου, Ενημέρωση

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ                                            Αρ. Πρωτ:  4962                

ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

Μ Ε Σ Ο Γ Α Ι Α Σ                                                     ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ: 27-03-2020

 

   Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

 

Ο Δήμαρχος Μαρκοπούλου Μεσογαίας, μετά τα περιοριστικά μέτρα που έλαβε η κυβέρνηση, αναλαμβάνει συνεχώς πρωτοβουλίες για την στήριξη των πολιτών καθώς και των επαγγελματιών που έχουν διακόψει τη λειτουργία των επιχειρήσεων τους.

Στο πλαίσιο αυτό και μετά από συνεργασία με τον Aντιδήμαρχο Οικονομικών Υπηρεσιών προτιθέμεθα να φέρουμε άμεσα προς συζήτηση και ψήφιση στο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης μας, μέτρα στήριξης των πολιτών και των επιχειρήσεων που πλήττονται από τους περιορισμούς λειτουργίας.

Τα μέτρα αυτά εξειδικεύονται ως εξής:

1.Απαλλαγή ανταποδοτικών τελών καθαριότητας και φωτισμού, για τους επαγγελματίες.

2.Απαλλαγή τελών κατάληψης κοινοχρήστων χώρων (τέλη πεζοδρομίων)

3.Απαλλαγή των τελών παρεπιδημούντων διαμονής 0,5%

4.Απαλλαγή των τελών παρεπιδημούντων των καταστημάτων 0,5%

5.Αναστολή καταβολής μισθωμάτων για την ενοικίαση κυλικείων εντός των σχολικών μονάδων, σταδίων και αθλητικών χώρων άθλησης καθώς  και του  κοιμητηρίου.

6.Απαλλαγή από τα τροφεία στους βρεφικούς και παιδικούς σταθμούς του Δήμου.

7.Αναστολή αναγκαστικών μέτρων είσπραξης για τους πολίτες και τους επαγγελματίες του Δήμου Μαρκοπούλου.

Οι ανωτέρω ρυθμίσεις αποτελούν μέτρα στήριξης της βιωσιμότητας των πολιτών και των επιχειρήσεων και θα ισχύουν από 1 Μαρτίου 2020 και για όσο χρονικό  διάστημα  χρειαστεί.

Με την πεποίθηση ότι οι προτάσεις μας θα γίνουν αποδεκτές από όλες τις παρατάξεις του Δήμου μας για το καλό των πολιτών και των  επαγγελματιών που αύτη την περίοδο δοκιμάζονται από τις πρωτοφανείς συνθήκες που επικρατούν.

 

 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ. ΑΛΛΑΓΙΑΝΝΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΔΑΤΟΣ  ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ  ΛΟΓΩ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ ΣΥΝΔΕΣΕΩΝ ΜΕ ΚΑΘΕΤΕΣ ΟΔΟΥΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ: «ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ  ΠΟΛΕΩΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΔΑΤΟΣ  ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ  ΛΟΓΩ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ ΣΥΝΔΕΣΕΩΝ ΜΕ ΚΑΘΕΤΕΣ ΟΔΟΥΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ: «ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ  ΠΟΛΕΩΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ»

                   Ενημερώνουμε ότι την Τρίτη   4/10/2022 και μεταξύ των ωρών 9:00 π.μ. -13:00μ.μ.  στα πλαίσια εκτέλεσης του έργου: «Αντικατάσταση τμήματος δικτύου ύδρευσης πόλεως Μαρκοπούλου»  θα πραγματοποιηθεί διακοπή παροχή ύδατος σε όλη την πόλη του Μαρκοπούλου  και προκειμένου να ολοκληρωθούν  οι κάθετες συνδέσεις με το υφιστάμενο δίκτυο των κάθετων  συμβαλλόντων οδών Μιχαιρίνας και  Κ.Δ.Αλλαγιάννη .

Διαβάστε Περισσότερα