Επιλέξτε Page

Αρχική » Ενημέρωση » Στην εορταστική εκδήλωση για τα 10 χρόνια λειτουργίας της «ΓΑΛΙΛΑΙΑ» παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Μαρκοπούλου, Κωνσταντίνος Δ. Αλλαγιάννης.

Στην εορταστική εκδήλωση για τα 10 χρόνια λειτουργίας της «ΓΑΛΙΛΑΙΑ» παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Μαρκοπούλου, Κωνσταντίνος Δ. Αλλαγιάννης.

27.02.2020 | Δελτία Τύπου, Ενημέρωση

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ                                                              Μαρκόπουλο, 27/2/2020

ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ                                              

Μ Ε Σ Ο Γ Α Ι Α Σ

 

 

Στην εορταστική εκδήλωση για τα 10 χρόνια λειτουργίας της «ΓΑΛΙΛΑΙΑ» παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Μαρκοπούλου, Κωνσταντίνος Δ. Αλλαγιάννης.

 

Στην εορταστική εκδήλωση για την 10ετή προσφορά της Μονάδας Ανακουφιστικής Φροντίδας «ΓΑΛΙΛΑΙΑ» που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 26 Φεβρουαρίου 2020 σε γνωστό πύργο των Σπάτων.

Η Μονάδα Ανακουφιστικής Φροντίδας «ΓΑΛΙΛΑΙΑ» φροντίζει σωματικά, ψυχικά, κοινωνικά και πνευματικά ασθενείς με καρκίνο και νόσο του κινητικού νευρώνα και τις οικογένειες τους, εξασφαλίζοντάς τους την ικανότητα και τη δυνατότητα να ανακαλύψουν πόσο περισσότερη ζωή μπορεί να υπάρχει σε κάθε στιγμή της.

Η «ΓΑΛΙΛΑΙΑ» ιδρύθηκε το 2010 υπό την σκέπη της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσογαίας και Λαυρεωτικής υλοποιώντας το όραμα του Μητροπολίτη της κ. Νικολάου, στελεχώνεται, δε, από εξειδικευμένη Διεπιστημονική Ομάδα λειτουργών υγείας που περιλαμβάνει γιατρούς, νοσηλευτές, ψυχολόγο, κοινωνικούς λειτουργούς, φυσικοθεραπευτή, ιερέα και υποστηρίζεται από Διοικητική Ομάδα και εκπαιδευμένους Εθελοντές.

 

 

Στην φωτογραφία από το εορταστικό δείπνο εμφανίζονται από αριστερά οι κ.κ., Δήμαρχος Σαρωνικού, Πέτρος Φιλίππου, Δήμαρχος Μαρκοπούλου Μεσογαίας, Κωνσταντίνος Δ. Αλλαγιάννης, Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής, Νικόλαος Χατζηνικολάου, Δήμαρχος Παλλήνης, Θανάσης Ζούτσος, Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών, Νίκος Πέππας, Δήμαρχος Λαυρεωτικής, Δημήτρης Λουκάς και ο Δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου, Βαγγέλης Μπουρνούς.

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Covid19

2-8/12 Η ΓΑΛΛΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

2-8/12 Ο ΟΙΚΟΣ GUCCI

4-5/12 ΕΝΚΑΝΤΟ

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”

ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ

ΚΕΠ