Επιλέξτε Page

Αρχική » Ενημέρωση » Έναρξη τμήματος YOGA στο «Πρόγραμμα Αθλητισμός και Πολιτισμός για Όλους»

Έναρξη τμήματος YOGA στο «Πρόγραμμα Αθλητισμός και Πολιτισμός για Όλους»

05.02.2020 | Δελτία Τύπου, Ενημέρωση

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ                                                              Μαρκόπουλο, 5/2/2020

ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ                                              

Μ Ε Σ Ο Γ Α Ι Α Σ

 

 

Έναρξη τμήματος YOGA στο «Πρόγραμμα Αθλητισμός και Πολιτισμός για Όλους»

 

Ο Δήμος Μαρκόπουλου Μεσογαίας και το Ν.Π.Δ.Δ. «ΒΡΑΥΡΩΝΙΟΣ», ανακοινώνουν την έναρξη λειτουργίας τμήματος YOGA στο «Πρόγραμμα Αθλητισμός και Πολιτισμός για Όλους» και προσκαλούν τους ενδιαφερόμενους να δηλώσουν τη συμμετοχή τους!

Το τμήμα θα λειτουργήσει στον Δημοτικό Παιδικό Σταθμό Πόρτο Ράφτη, κάθε Τρίτη και Πέμπτη 21:00-22:00 και Σάββατο 13:00-14:00!

Ο ιδιαίτερα δημοφιλής τρόπος εκγύμνασης YOGA, ενθαρρύνει και ενδυναμώνει το σώμα, ωφελώντας αυτό, από τις πρώτες κιόλας προπονήσεις.

Η YOGA λειτουργεί σε όποιο επίπεδο έχει ανάγκη ο ασκούμενος, ενώ ταυτόχρονα βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, την ισορροπία, την ευλυγισία, τη δύναμη και την αντοχή. Την ίδια στιγμή καταπολεμούνται πόνοι στην πλάτη, το άγχος και το στρες, συμβάλλοντας στον καλύτερο ύπνο.

Οι εγγραφές πραγματοποιούνται στη Γραμματεία του Προγράμματος, στο Δημοτικό Στάδιο Μαρκοπούλου (31ο χλμ. λεωφ. Αθηνών – Λαυρίου) κάθε Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, από τις 14:00 έως τις 21:00 και κάθε Πέμπτη και Παρασκευή από τις 9:00 έως τις 16:00.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε και τηλεφωνικά στη Γραμματεία, στο τηλ. 22990 22815, τις παραπάνω ώρες και μέρες.

Το κόστος εγγραφής ανέρχεται στα πέντε ευρώ, όπως και το μηνιαίο χρηματικό αντίτιμο συμμετοχής.

Σας περιμένουμε!

 

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ