Επιλέξτε Page

Αρχική » Ενημέρωση » Ανακοινώσεις Φορέων » Όμιλος Σκακιού Πόρτο Ράφτη – Μαρκοπούλου: ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΚΑΚΙΟΥ – ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ – ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2020

Όμιλος Σκακιού Πόρτο Ράφτη – Μαρκοπούλου: ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΚΑΚΙΟΥ – ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ – ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2020

30.01.2020 | Ανακοινώσεις Φορέων, Ενημέρωση

Όμιλος Σκακιού Πόρτο Ράφτη – Μαρκοπούλου:

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΚΑΚΙΟΥ – ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ – ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2020

 

 

Το Σάββατο που μας πέρασε 25 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε στον Πολυχώρο του Δήμου μας, μία μικρή Γιορτή – Τελετή λήξης του Εσωτερικού Τουρνουά Σκακιού του Ομίλου μας. Στα πλαίσια της εκδήλωσης, έγινε και η κοπή πίτας για το Νέο Έτος 2020.

Παρουσία της Αντιδημάρχου Παιδείας κ. Μένης Βαμποράκη, έγινε η βράβευση των αθλητών που συμμετείχαν στο Τουρνουά όλο αυτό το διάστημα, των τριών μηνών περίπου.

Οι αθλητές βραβεύτηκαν ανά κατηγορία ως ακολούθως:

  1. Αρχάριοι αθλητές που έδειξαν έναν ιδιαίτερο ζήλο και αγάπη για το άθλημα, ανεξάρτητα του επιπέδου τους.
  1. Νέες και Νέοι αθλητές, με εμπειρία στο σκάκι, που έδειξαν ένα ιδιαίτερα αγωνιστικό πνεύμα και αθλητικό ήθος.
  1. Έμπειροι αθλητές, οι οποίοι κατά μεγάλο αριθμό στελεχώνουν και το αγωνιστικό τμήμα του Ομίλου, οι οποίοι έδειξαν μαχητικότητα, αθλητικό ήθος και πάνω από όλα αγκάλιασαν τους νεότερους αθλητές και λειτούργησαν ως παράδειγμα.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τη Δημοτική Αρχή του Δήμου μας  και όλους τους εργαζόμενους – συντελεστές, στο να πραγματοποιηθεί το σκακιστικό αυτό ταξίδι.

Ευχόμαστε το Τουρνουά αυτό, να αποτελέσει την αρχή και για επόμενα αθλητικά γεγονότα, από την στιγμή που όλοι οι αθλητές, με την ενεργή τους συμμετοχή, έδειξαν την αγάπη τους για το σκάκι.

Η πρόταση του Ομίλου Σκακιού είναι να καθιερωθεί επίσημα το Τουρνουά αυτό και να μπει στα αθλητικά δρώμενα του Δήμου μας. Το Τουρνουά μπορεί να λέγεται Φθινοπωρινό Τουρνουά Σκακιού «Δημήτριος Ρουμελιώτης», προς τιμή του δάσκαλου σκακιού κ. Δ. Ρουμελιώτη, που έχει εργαστεί αόκνως για την προώθηση του αθλήματος του Σκακιού στον τόπο μας, επί σειρά ετών, διδάσκοντας πολλά νέα παιδιά.

 

Ο ΓΓ ΟΣΠΡΜ

Θανάσης Λιόσης

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ανακοίνωση ΕΟΙππασίας 4/8 για την επόμενη ημέρα της μεγάλης πυρκαγιάς στην Βαρυμπόμπη!

Ανακοίνωση ΕΟΙππασίας 4/8 για την επόμενη ημέρα της μεγάλης πυρκαγιάς στην Βαρυμπόμπη!

Η Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας ευχαριστεί θερμά όλους τους ανθρώπους της ιππασίας και όσους βοήθησαν στην έγκαιρη απομάκρυνση των αλόγων και την μεταφορά τους στο Μαρκόπουλο, κάτω από εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες, καθώς και όσους με τις πολύτιμες πληροφορίες τους συνέβαλαν στην περισυλλογή των ελευθέρων αλόγων!.

Διαβάστε Περισσότερα
ANAKOINΩΣΗ 5/2021 ΝΠΔΔ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΙΔΟΧ ΓΙΑ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΑΚΤΩΝ

ΑΚΥΡΩΣΗ της συναυλίας της Βασιλικής Νταντά στην Κεντρική Πλατεία Μαρκοπούλου

Σεβόμενοι πάντα τους υγειονομικούς κανόνες και θέλοντας να προασπίσουμε την υγεία δημοτών και επισκεπτών, παίρνουμε αυτή την απόφαση και ευελπιστούμε πολύ σύντομα να επιστρέψουμε στην κανονικότητα.

Διαβάστε Περισσότερα

Covid19

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2021 ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

Η θεατρική παράσταση «Η Σοφολογιότατη»

O Δήμος Μαρκοπούλου γιορτάζει τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση 1821 – 2021

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”

ΚΕΠ