Επιλέξτε Page

Ο Καιρος

ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”

Εορτασμός 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση

Επετειακή έκδοση για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση

EUROPE

ΚΕΠ

Αρχική » Ενημέρωση » Ο Δήμαρχος Μαρκοπούλου, Κωνσταντίνος Δ. Αλλαγιάννης απένειμε Βραβείο στον Γ.Σ. «ΜΑΡΚΟ» κατά την διάρκεια της τελετής βράβευσης της Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α.

Ο Δήμαρχος Μαρκοπούλου, Κωνσταντίνος Δ. Αλλαγιάννης απένειμε Βραβείο στον Γ.Σ. «ΜΑΡΚΟ» κατά την διάρκεια της τελετής βράβευσης της Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α.

28.01.2020 | Δελτία Τύπου, Ενημέρωση

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ                                                              Μαρκόπουλο, 28/1/2020

ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ                                              

Μ Ε Σ Ο Γ Α Ι Α Σ

 

Ο Δήμαρχος Μαρκοπούλου, Κωνσταντίνος Δ. Αλλαγιάννης απένειμε  Βραβείο στον Γ.Σ. «ΜΑΡΚΟ» κατά την διάρκεια της τελετής βράβευσης της Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α.

 

Αγαπητοί Συμπολίτες,

Το απόγευμα της Δευτέρας 27  Ιανουαρίου 2020 πραγματοποιήθηκε σε κτήμα των Αχαρνών η Εορταστική Εκδήλωση Βραβεύσεων & Κοπής Πίτας της Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α. κατά τη διάρκεια της οποίας βραβεύτηκε ο Γ.Σ. «ΜΑΡΚΟ» για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος και την άνοδο στην Γ’ Εθνική Κατηγορία.

Την βράβευση πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Μαρκοπούλου, Κωνσταντίνος Δ. Αλλαγιάννης απονέμοντας στον Πρόεδρο της Ομάδας, κ. Μάνθο Βόλη αναμνηστικό κύπελλο.

 

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν μεταξύ άλλων  και οι Δήμαρχοι της Ανατολικής Αττικής.

 

Στην ανωτέρω φωτογραφία εμφανίζονται από αριστερά οι ακόλουθοι:

Δήμαρχος Λαυρεωτικής, κ. Δημήτρης Λουκάς, Δήμαρχος Αχαρνών, κ. Σπύρος Βρεττός, Δήμαρχος Μαρκοπούλου Μεσογαίας, κ. Κωνσταντίνος Αλλαγιάννης, Πρόεδρος Γ.Σ. «ΜΑΡΚΟ», κ. Μάνθος Βόλης, Δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου, κ. Ευάγγελος Μπουρνούς, Πρόεδρος ΕΠΣΑΝΑ, κ. Δημήτρης Γιαρένης, Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, κ. Γρηγόρης Κωνσταντέλλος και Δήμαρχος Σαρωνικού, κ.  Πέτρος Φιλίππου.

 

« Τα 93 χρόνια ιστορίας της ΜΑΡΚΟ, της ομάδας μας, είναι κομμάτι της ίδιας της ιστορίας του τόπου μας.

Το γήπεδο της ΜΑΡΚΟ είναι το «σπίτι» όλων μας. Το στέκι της πόλης, το αθλητικό ραντεβού, όπου όλοι γινόμαστε ένα με την ομάδα μας, αφήνοντας για 90 λεπτά, μακριά τα προβλήματα της καθημερινότητας.

Η κατάκτηση του πρωταθλήματος και οι εξαιρετικές επιδόσεις της ομάδας, αποτελούν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία, να προσελκύσουμε τη νέα γενιά κοντά στον ένδοξο Σύλλογο μας, είτε ως θεατές, είτε ως αθλητές.

Η νέα Δημοτική Αρχή έχει το όραμα και τη διάθεση να συνδράμει με κάθε δυνατό μέσο, στην κατεύθυνση αυτή, έτσι ώστε να ενισχυθούν οι υποδομές του Δημοτικού Σταδίου Μαρκοπούλου συνολικά – το κτίριο των κερκίδων, το κλειστό Γυμναστήριο, ο στίβος κ.α. – και να αδειοδοτηθούν οι εγκαταστάσεις έτσι ώστε να αναδειχθεί το Στάδιο ως ένα πραγματικά σύγχρονο Αθλητικό Κέντρο, έτοιμο να υποδεχθεί και να υποστηρίξει κάθε συναφή αθλητική, προπονητική, πολιτιστική δραστηριότητα!» αναφέρει σε σημερινή δήλωσή του ο Δήμαρχος Μαρκοπούλου, συγχαίροντας από καρδιάς την ομάδα!

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ Δ.Σ. ΝΠΔΔ ΒΡΑΥΡΩΝΙΟΣ 8-8-2022

Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για τη πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης» περιόδου 2022-2023

Διαβάστε Περισσότερα

12/8 ONIRAMA

Covid19

ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ