Επιλέξτε Page

Αρχική » Ενημέρωση » Στο Δημαρχείο Μαρκοπούλου, ο Πρέσβης των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ελλάδα, Τζέφρι Πάιατ.

Στο Δημαρχείο Μαρκοπούλου, ο Πρέσβης των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ελλάδα, Τζέφρι Πάιατ.

20.01.2020 | Δελτία Τύπου, Ενημέρωση

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ                                                              Μαρκόπουλο, 20/1/2020

ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ                                              

Μ Ε Σ Ο Γ Α Ι Α Σ

 

 

Στο Δημαρχείο Μαρκοπούλου, ο Πρέσβης των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ελλάδα, Τζέφρι Πάιατ.

Αγαπητοί Συμπολίτες,

Το απόγευμα του Σαββάτου 18 Ιανουαρίου 2020, ο Πρέσβης των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής στην Ελλάδα, κ. Τζέφρι Πάιατ βρέθηκε στο Δημαρχείο Μαρκοπούλου στο πλαίσιο της ιδιαίτερα επιτυχημένης εκδήλωσης για την κοπή της Βασιλόπιτας του Ποδηλατικού Αθλητικού Συλλόγου Μαρκοπούλου «Ερμής».

Την εκδήλωση του Συλλόγου τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος της πόλης μας, Κωνσταντίνος Δ. Αλλαγιάννης καθώς και η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, κα Καλή Μαντάλα, ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών, κ. Δημήτρης Κολιαβασίλης, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Περιβάλλοντος, κ. Ιωάννης Αϊδινιώτης, η Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Κοινωνικής Πρόνοιας, κα Μένη Βαμποράκη και ο Πρόεδρος του Ν.Π.Ι.Δ. Κ.Δ.Ε.Μ., κ. Χρήστος Μπισιώτης.

Ο κ. Πάιατ επισκέφθηκε μετά το πέρας της εκδήλωσης το γραφείο του Δημάρχου, όπου ακολούθησε συνάντηση με τον Δήμαρχο και τους εκπροσώπους της Δημοτικής Αρχής, σε ιδιαίτερα θετικό και φιλικό κλίμα.

Η επίσκεψη Πάιατ έρχεται να σηματοδοτήσει μια εποχή εξωστρέφειας και γόνιμων διεθνών συνεργασιών για τον Δήμο Μαρκοπούλου, σύμφωνα με τους στόχους και τους σκοπούς της Διοίκησης.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ