Επιλέξτε Page

Αρχική » Ενημέρωση » Εξαιρετικά θετική η έκβαση της σύσκεψης του Δημάρχου Μαρκοπούλου με τον Γενικό Γραμματέα Συντονισμού Διαχείρισης Αποβλήτων για το θέμα του πρώην Χ.Α.Δ.Α. και το ζήτημα της διαχείρισης απορριμμάτων.

Εξαιρετικά θετική η έκβαση της σύσκεψης του Δημάρχου Μαρκοπούλου με τον Γενικό Γραμματέα Συντονισμού Διαχείρισης Αποβλήτων για το θέμα του πρώην Χ.Α.Δ.Α. και το ζήτημα της διαχείρισης απορριμμάτων.

20.12.2019 | Δελτία Τύπου, Ενημέρωση

           

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ                                                              Μαρκόπουλο, 20-12-2019

ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ                                              

Μ Ε Σ Ο Γ Α Ι Α Σ

 

Εξαιρετικά θετική η έκβαση της σύσκεψης του Δημάρχου Μαρκοπούλου με τον Γενικό Γραμματέα Συντονισμού Διαχείρισης Αποβλήτων για το θέμα του πρώην Χ.Α.Δ.Α. και το ζήτημα της διαχείρισης απορριμμάτων.

 

 

Ο Γενικός Γραμματέας Συντονισμού Διαχείρισης Αποβλήτων του Υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας, κος Μανώλης Γραφάκος επισκέφθηκε σήμερα Παρασκευή 20/12/2019 τον Δήμο Μαρκοπούλου, όπου πραγματοποιήθηκε σύσκεψη εργασίας με τον Δήμαρχο, Κωνσταντίνο Δ. Αλλαγιάννη, την Αν. Προϊσταμένη Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών, κα Κατερίνα Σκοπελίτη και Υπηρεσιακούς Παράγοντες, σχετικά με τους χώρους των πρώην ανενεργών λατομείων Μερέντας.

Μάλιστα ο κ. Γραφάκος επισκέφθηκε τον χώρο των πρώην ανενεργών λατομείων Μερέντας και ειδικότερα τον πρώην χώρο ανεξέλεγκτης διάθεσης αποβλήτων (Χ.Α.Δ.Α.), ενημερώθηκε ενδελεχώς για τα προβλήματα και έλαβε γνώση της σημερινής κατάστασης του πρώην Χ.Α.Δ.Α.

Εξαιρετικά θετική έκβαση της σύσκεψης αποτελεί το γεγονός ότι ο κ. Γραφάκος δήλωσε ότι μαζί με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς θα προβεί στις ενέργειες αποκατάστασης του Χ.Α.Δ.Α. εντός του έτους 2020.

Επιπλέον, σχετικά με το θέμα των απορριμμάτων, έκανε ρητή την έμπρακτη στήριξη του Υπουργείου στην επίλυση του προβλήματος.

«Η δρομολόγηση όλων των αναγκαίων ενεργειών για την επίλυση των προβλημάτων που στον τόπο μας χρονίζουν, φαίνεται πως δεν είναι κενό γράμμα, αλλά επέρχεται μέσα από τη συντονισμένη και στοχευμένη προσπάθεια που αναλάβαμε πριν λίγους μήνες και η οποία θα οδηγήσει τον Δήμο Μαρκοπούλου σε μια Κοινωνία Προοπτικής», δήλωσε ο Δήμαρχος Μαρκοπούλου, Κωνσταντίνος Δ. Αλλαγιάννης.

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συναυλία Βασιλικής Νταντά στην Κεντρική Πλατεία Μαρκοπούλου

Συναυλία Βασιλικής Νταντά στην Κεντρική Πλατεία Μαρκοπούλου

Ο Δήμος Μαρκοπούλου και η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Μαρκοπούλου (Κ.Δ.Ε.Μ.), σας προσκαλούν στη συναυλία της Βασιλικής Νταντά, την Κυριακή 8 Αυγούστου 2021 και ώρα 9.00 μ.μ., στην Κεντρική Πλατεία Μαρκοπούλου.

Διαβάστε Περισσότερα

Covid19

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2021 ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

Η θεατρική παράσταση «Η Σοφολογιότατη»

Συναυλία-Βασιλικής-Νταντά-στην-Κεντρική-Πλατεία-Μαρκοπούλου

O Δήμος Μαρκοπούλου γιορτάζει τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση 1821 – 2021

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”

ΚΕΠ