Αρχική » Δελτία Τύπου » «Έλαμψε» το λιμάνι στο Πόρτο Ράφτη από τα χαρούμενα προσωπάκια δεκάδων παιδιών και κόσμου, που διασκέδασαν υπό τις Χριστουγεννιάτικες μελωδίες του δημοφιλή DJ και ραδιοφωνικού παραγωγού Νίκου Γκαραβέλα!

«Έλαμψε» το λιμάνι στο Πόρτο Ράφτη από τα χαρούμενα προσωπάκια δεκάδων παιδιών και κόσμου, που διασκέδασαν υπό τις Χριστουγεννιάτικες μελωδίες του δημοφιλή DJ και ραδιοφωνικού παραγωγού Νίκου Γκαραβέλα!

20.12.2019 | Δελτία Τύπου, Ενημέρωση

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ                                                  Μαρκόπουλο, 20/12/2019

ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

Μ Ε Σ Ο Γ Α Ι Α Σ

 

«Έλαμψε» το λιμάνι στο Πόρτο Ράφτη από τα χαρούμενα προσωπάκια δεκάδων

παιδιών και κόσμου, που διασκέδασαν υπό τις Χριστουγεννιάτικες μελωδίες του

δημοφιλή DJ και ραδιοφωνικού παραγωγού, Νίκου Γκαραβέλα!

 

“Έλαμψε” το λιμάνι από τα χαρούμενα προσωπάκια δεκάδων παιδιών και κόσμου, που διασκέδασαν με αμείωτο κέφι, στη δεύτερη κατά σειρά, Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στο Πόρτο Ράφτη, το απόγευμα της Κυριακής 15 Δεκεμβρίου 2019.

Κανείς δεν έμεινε ασυγκίνητος στον ήχο των χριστουγεννιάτικων και άλλων μουσικών επιτυχιών, που παρουσίασε στο πρόγραμμά του, ο δημοφιλής DJ και ραδιοφωνικός παραγωγός του G Radio, Νίκος Γκαραβέλας, ο οποίος έχει βραβευθεί μάλιστα το 2004, ως «Best International Broadcaster», από το «Country Music Association»!

Μεγάλη ήταν επίσης η έκπληξη των παιδιών, τα οποία κοιτούσαν απορημένα τα κόλπα του μάγου, που ενθουσίασε όλους τους παρευρισκόμενους με την απαράμιλλη τεχνική του.

Η ζεστή ανταπόκριση που κέρδισε η εκδήλωση, ενισχύει ακόμη περισσότερο την πρόθεση της Δημοτικής Αρχής, να «φωτίσει» με εκδηλώσεις και δράσεις, δίνοντας νέα πνοή σε όλο και περισσότερες «γωνιές» του Δήμου!

 

Σας ευχόμαστε Καλά Χριστούγεννα & Καλές Γιορτές !

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έκτακτη διακοπή υδροδότησης, σήμερα Πέμπτη 15/4/2021, σε περιοχές του Πόρτο Ράφτη λόγω αποκατάστασης βλάβης από τις εργασίες αποχέτευσης.

Έκτακτη διακοπή υδροδότησης, σήμερα Πέμπτη 15/4/2021, σε περιοχές του Πόρτο Ράφτη λόγω αποκατάστασης βλάβης από τις εργασίες αποχέτευσης.

Συγκεκριμένα θα επηρεαστεί η υδροδότηση των περιοχών:

Μπαθίστα
Αυλάκι – Πρασσιές
Νάτσο
Κορώνη

Διαβάστε Περισσότερα
Έκτακτη διακοπή υδροδότησης, σήμερα Πέμπτη 15/4/2021, σε περιοχές του Πόρτο Ράφτη λόγω αποκατάστασης βλάβης από τις εργασίες αποχέτευσης.

Επιχορήγηση Δήμου Μαρκοπούλου για την αποπληρωμή υποχρεώσεων από τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις και διαταγές πληρωμής

Επιχορηγείται με το ποσό των 509.714 € ο Δήμος Μαρκοπούλου, για την αποπληρωμή υποχρεώσεων από τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις και διαταγές πληρωμής, με την υπ’ αριθμ. 28693/13-4-2021 απόφαση του αν. Υπουργού Εσωτερικών Στέλιου Πέτσα, σε ανταπόκριση του αιτήματος του Δήμου, με αρ. Πρωτ. 79640/20-11-2020.

Διαβάστε Περισσότερα

Covid19

17/4 Ημερίδα Αλληλεγγύης στο Πόρτο Ράφτη για τη συγκέντρωση τροφίμων

O Δήμος Μαρκοπούλου γιορτάζει τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση 1821 – 2021

10/2 ΕΝΑΡΞΗ ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑΣ & ΤΕΣΤ ΠΑΠ

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”

ΚΕΠ