Επιλέξτε Page

Αρχική » Δελτία Τύπου » Συνάντηση εργασίας Δημάρχου Μαρκοπούλου με διεθνείς παράγοντες για τις δυνατότητες πολιτιστικής και τουριστικής ανάδειξης του Δήμου.

Συνάντηση εργασίας Δημάρχου Μαρκοπούλου με διεθνείς παράγοντες για τις δυνατότητες πολιτιστικής και τουριστικής ανάδειξης του Δήμου.

20.11.2019 | Αρχική, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ                                                              Μαρκόπουλο, 20/11/2019

ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ                                              

Μ Ε Σ Ο Γ Α Ι Α Σ

 

 

Συνάντηση εργασίας Δημάρχου Μαρκοπούλου με διεθνείς παράγοντες για τις δυνατότητες πολιτιστικής και τουριστικής ανάδειξης του Δήμου.

 

Νέες προοπτικές για την ανάπτυξη του Δήμου Μαρκοπούλου αναδείχθηκαν από την πρόσφατη συνάντηση (9/11/2019) του Δημάρχου Μαρκοπούλου, Κων/νου Δ. Αλλαγιάννη με τον κ. George Gigicos και τους στενούς του συνεργάτες κ. Jim Tsokanos και κα Afroditi Karamitsou εκπροσώπους της διεθνούς εταιρίας DYNAMIS – DYNAMIC STRATEGIC ADVISORS.

Ο Δήμαρχος Μαρκοπούλου συνοδευόμενος από τον διεθνούς φήμης Καλλιτέχνη της Jazz μουσικής και Πανεπιστημιακό, Dimitris Vassilakis και με τη φιλική παρουσία του κ. Παναγιώτη Λέντζα, ξενάγησαν τους εκπροσώπους της DYNAMIS στον δήμο Μαρκοπούλου.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στον Αρχαιολογικό χώρο της Βραυρώνας, αλλά και στο λιμάνι του Πόρτο Ράφτη, για το οποίο εκφράστηκε η πεποίθηση ότι πρέπει άμεσα να αναβαθμιστεί λειτουργικά και ποιοτικά.

Η Εταιρεία έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της να βοηθήσει την ολόπλευρη ανάπτυξη και τον εκσυγχρονισμό του Δήμου μας, υλοποιώντας διεθνείς συνεργασίες πολιτιστικού και τουριστικού ενδιαφέροντος.

Οι δυνατότητες ανάδειξης του τόπου συζητήθηκαν ενδελεχώς στο γεύμα που ακολούθησε, στο εστιατόριο «Άμμος» στο Πόρτο Ράφτη, με την παρουσία του επιχειρηματία, κ. Αθανάσιου Γκουγκούση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το στέλεχος της Εταιρείας, κ. Gigicos, διατελεί σύμβουλος του Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, Donald Trump.

Μέσα στο επόμενο διάστημα ο Δήμος Μαρκοπούλου αναμένεται να καταθέσει στον κ. Gigicos τις προτάσεις για διεθνείς συνεργασίες και το σχεδιασμό της Δημοτικής Αρχής για την πολιτιστική ανάδειξη του Δήμου Μαρκοπούλου, στις οποίες οι Dynamics θα σταθεί αρωγός, με σκοπό πάντα, την  μεταμόρφωση του Δήμου μας σε Κοινωνία Προοπτικής!

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Covid19

2-8/12 Η ΓΑΛΛΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

2-8/12 Ο ΟΙΚΟΣ GUCCI

4-5/12 ΕΝΚΑΝΤΟ

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”

ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ

ΚΕΠ