Επιλέξτε Page

Αρχική » Ενημέρωση » Διασκέδαση, αλλά και γνήσια ψυχαγωγία προσέφεραν ο Μπάμπης Τσέρτος και η Νάντια Καραγιάννη, στην Κυριακάτικη Πεζοδρόμηση της Κεντρικής Πλατείας Μαρκοπούλου!

Διασκέδαση, αλλά και γνήσια ψυχαγωγία προσέφεραν ο Μπάμπης Τσέρτος και η Νάντια Καραγιάννη, στην Κυριακάτικη Πεζοδρόμηση της Κεντρικής Πλατείας Μαρκοπούλου!

26.08.2019 | Δελτία Τύπου, Ενημέρωση

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ                                                              Μαρκόπουλο, 26/8/2019

ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ                                              

Μ Ε Σ Ο Γ Α Ι Α Σ

 

Διασκέδαση, αλλά και γνήσια ψυχαγωγία προσέφεραν

ο Μπάμπης Τσέρτος και η Νάντια Καραγιάννη, στην Κυριακάτικη Πεζοδρόμηση

της Κεντρικής Πλατείας Μαρκοπούλου!

Αγαπητοί Συμπολίτες,

Η τελευταία Κυριακάτικη Πεζοδρόμηση της Κεντρικής Πλατείας Μαρκοπούλου, για το Καλοκαίρι του 2019, έλαβε χώρα στις 25 Αυγούστου 2019, με την ζωντανή εμφάνιση των αγαπημένων καλλιτεχνών, Μπάμπη Τσέρτου και Νάντιας Καραγιάννη.

Ο Μπάμπης Τσέρτος, για άλλη μια φορά, ξεσήκωσε με τη γνήσια και αναγνωριστική,  ρεμπέτικη χροιά του αλλά και με το μελωδικό ταμπεραμέντο του μπουζουκιού του, το φιλόμουσο κοινό, που από νωρίς συνέρρευσε στην Κεντρική Πλατεία.

Εξαιρετική και όλοι οι συνεργάτες – μουσικοί, που με την αρτιότητα της τέχνης και της τεχνικής τους, πλαισίωσαν τους δύο σημαντικούς καλλιτέχνες, με πρωτοκορυφαίο, τον σολίστα του βιολιού, Κυριάκο Γκουβέντα, όπως και τον υιό του Μπάμπη Τσέρτου, πιανίστα, Γιάννη Τσέρτο.

Με φωνή σαν αηδονιού και με εξαίσια σκηνική παρουσία, η Νάντια Καραγιάννη, τίμησε με τις ερμηνείες της, όλα τα άσματα που τραγούδησε.

Σε αυτή την ανεπανάληπτη μουσική βραδιά, τα αγαπημένα άσματα πλημμύρισαν την συλλογική καρδιά και παρέσυραν τον κόσμο στον χορό, που πρώτοι έσυραν οι τοπικοί χορευτικοί Σύλλογοι.

Το κέφι και η χαρά, διάχυτα, δημιούργησαν μια συγκλονιστική ατμόσφαιρα, οδηγώντας στην μέθεξη, μέσα από την ακουστική και χορευτική απόλαυση.

Με τις καλύτερες αναμνήσεις, ολοκληρώθηκε ο κύκλος των φετινών Πεζοδρομήσεων, που αποτέλεσε άλλον έναν θεσμό που δημιούργησε και στήριξε η παρούσα Διοίκηση.

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ανακοίνωση ΕΟΙππασίας 4/8 για την επόμενη ημέρα της μεγάλης πυρκαγιάς στην Βαρυμπόμπη!

Ανακοίνωση ΕΟΙππασίας 4/8 για την επόμενη ημέρα της μεγάλης πυρκαγιάς στην Βαρυμπόμπη!

Η Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας ευχαριστεί θερμά όλους τους ανθρώπους της ιππασίας και όσους βοήθησαν στην έγκαιρη απομάκρυνση των αλόγων και την μεταφορά τους στο Μαρκόπουλο, κάτω από εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες, καθώς και όσους με τις πολύτιμες πληροφορίες τους συνέβαλαν στην περισυλλογή των ελευθέρων αλόγων!.

Διαβάστε Περισσότερα
ANAKOINΩΣΗ 5/2021 ΝΠΔΔ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΙΔΟΧ ΓΙΑ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΑΚΤΩΝ

ΑΚΥΡΩΣΗ της συναυλίας της Βασιλικής Νταντά στην Κεντρική Πλατεία Μαρκοπούλου

Σεβόμενοι πάντα τους υγειονομικούς κανόνες και θέλοντας να προασπίσουμε την υγεία δημοτών και επισκεπτών, παίρνουμε αυτή την απόφαση και ευελπιστούμε πολύ σύντομα να επιστρέψουμε στην κανονικότητα.

Διαβάστε Περισσότερα

Covid19

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2021 ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

Η θεατρική παράσταση «Η Σοφολογιότατη»

O Δήμος Μαρκοπούλου γιορτάζει τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση 1821 – 2021

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”

ΚΕΠ