Αρχική » Ενημέρωση » Διασκέδαση, αλλά και γνήσια ψυχαγωγία προσέφεραν ο Μπάμπης Τσέρτος και η Νάντια Καραγιάννη, στην Κυριακάτικη Πεζοδρόμηση της Κεντρικής Πλατείας Μαρκοπούλου!

Διασκέδαση, αλλά και γνήσια ψυχαγωγία προσέφεραν ο Μπάμπης Τσέρτος και η Νάντια Καραγιάννη, στην Κυριακάτικη Πεζοδρόμηση της Κεντρικής Πλατείας Μαρκοπούλου!

26.08.2019 | Δελτία Τύπου, Ενημέρωση

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ                                                              Μαρκόπουλο, 26/8/2019

ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ                                              

Μ Ε Σ Ο Γ Α Ι Α Σ

 

Διασκέδαση, αλλά και γνήσια ψυχαγωγία προσέφεραν

ο Μπάμπης Τσέρτος και η Νάντια Καραγιάννη, στην Κυριακάτικη Πεζοδρόμηση

της Κεντρικής Πλατείας Μαρκοπούλου!

Αγαπητοί Συμπολίτες,

Η τελευταία Κυριακάτικη Πεζοδρόμηση της Κεντρικής Πλατείας Μαρκοπούλου, για το Καλοκαίρι του 2019, έλαβε χώρα στις 25 Αυγούστου 2019, με την ζωντανή εμφάνιση των αγαπημένων καλλιτεχνών, Μπάμπη Τσέρτου και Νάντιας Καραγιάννη.

Ο Μπάμπης Τσέρτος, για άλλη μια φορά, ξεσήκωσε με τη γνήσια και αναγνωριστική,  ρεμπέτικη χροιά του αλλά και με το μελωδικό ταμπεραμέντο του μπουζουκιού του, το φιλόμουσο κοινό, που από νωρίς συνέρρευσε στην Κεντρική Πλατεία.

Εξαιρετική και όλοι οι συνεργάτες – μουσικοί, που με την αρτιότητα της τέχνης και της τεχνικής τους, πλαισίωσαν τους δύο σημαντικούς καλλιτέχνες, με πρωτοκορυφαίο, τον σολίστα του βιολιού, Κυριάκο Γκουβέντα, όπως και τον υιό του Μπάμπη Τσέρτου, πιανίστα, Γιάννη Τσέρτο.

Με φωνή σαν αηδονιού και με εξαίσια σκηνική παρουσία, η Νάντια Καραγιάννη, τίμησε με τις ερμηνείες της, όλα τα άσματα που τραγούδησε.

Σε αυτή την ανεπανάληπτη μουσική βραδιά, τα αγαπημένα άσματα πλημμύρισαν την συλλογική καρδιά και παρέσυραν τον κόσμο στον χορό, που πρώτοι έσυραν οι τοπικοί χορευτικοί Σύλλογοι.

Το κέφι και η χαρά, διάχυτα, δημιούργησαν μια συγκλονιστική ατμόσφαιρα, οδηγώντας στην μέθεξη, μέσα από την ακουστική και χορευτική απόλαυση.

Με τις καλύτερες αναμνήσεις, ολοκληρώθηκε ο κύκλος των φετινών Πεζοδρομήσεων, που αποτέλεσε άλλον έναν θεσμό που δημιούργησε και στήριξε η παρούσα Διοίκηση.

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Covid19

17/4 Ημερίδα Αλληλεγγύης στο Πόρτο Ράφτη για τη συγκέντρωση τροφίμων

O Δήμος Μαρκοπούλου γιορτάζει τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση 1821 – 2021

10/2 ΕΝΑΡΞΗ ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑΣ & ΤΕΣΤ ΠΑΠ

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”

ΚΕΠ