Επιλέξτε Page

Αρχική » Ενημέρωση » Διαμόρφωση νέας Αίθουσας για το Τμήμα Ένταξης και Αντικατάσταση Θυρών, με την ευγενική Προσφορά του κ. Μαρτίνου, στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Μαρκοπούλου.

Διαμόρφωση νέας Αίθουσας για το Τμήμα Ένταξης και Αντικατάσταση Θυρών, με την ευγενική Προσφορά του κ. Μαρτίνου, στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Μαρκοπούλου.

09.08.2019 | Δελτία Τύπου, Ενημέρωση

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ    
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ   Μαρκόπουλο, 9/8/2019
ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ    
Μ Ε Σ Ο Γ Α Ι Α Σ    
Γραφείο Αντιδημάρχου Παιδείας,

κας Ζωής Γιαννάκη

Τηλ.: 22990-71706

          22990-85095

Fax:  22990-85270

Email: [email protected]

 

 

 

 

Διαμόρφωση νέας Αίθουσας για το Τμήμα Ένταξης και Αντικατάσταση Θυρών, με την ευγενική Προσφορά του κ. Μαρτίνου, στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Μαρκοπούλου.

 

Αγαπητοί Συμπολίτες,

Ευχαριστούμε δημόσια, τον μεγάλο Ευεργέτη, κ. Αθανάσιο Μαρτίνο, για την τελευταία γενναιόδωρη Δωρεά του, κατόπιν αιτήματός μας. Η νέα Χορηγία αφορά την αντικατάσταση θυρών εισόδου και την διαμόρφωση της καινούριας Αίθουσας του νεοσύστατου Τμήματος Ένταξης, στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Μαρκοπούλου.

Χάρις στην πολύτιμη συμβολή του κ. Μαρτίνου, το 2ο Δημοτικό Σχολείο Μαρκοπούλου, αποκτά νέα όψη και μαζί, περνάει σε μια νέα εποχή, όπου διαθέτει πλέον και Τμήμα Ένταξης!

Ευχαριστούμε και πάλι τον κ. Μαρτίνο, για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημά μας και την αποδοχή του, και ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας, ότι το παραπάνω Έργο είναι μόνο μια γεύση από τις πολλές βελτιωτικές Εργασίες που έχουν λάβει χώρα στα Σχολεία του Δήμου μας και για τις οποίες θα ενημερωθείτε αναλυτικά στο προσεχές διάστημα.

 

Με ιδιαίτερη εκτίμηση,

η Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού,

Αθλητισμού & Κοινωνικής Πρόνοιας,

 

Ζωή Γιαννάκη.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΩΡΕΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Covid19

2-8/12 Η ΓΑΛΛΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

2-8/12 Ο ΟΙΚΟΣ GUCCI

4-5/12 ΕΝΚΑΝΤΟ

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”

ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ

ΚΕΠ